44

Tih velikan 681

преди 9 години

Nyamam dumi za ujasa koito e suzdala taya

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 43 (До Брайко)Хайде сега да ме светнеш как точно ще хванеш синдромите на SIS, нещо от което най-често са застрашени спортистите, но може да се случи и на всекиго - било след падане или сблъсък в детството. Всеки получен в миналото удар в главата, може след време да отлючи болеста. Любознателен съм как точно ще прецениш, че някой страда точно от това заболяване, а не от ред нервно-дегенеративни заболявания.А и масовият мерак за сеир и наказване, също не е безобиден.

42

Анонимен

преди 9 години

Брайко, и кой ти каза, че детето е добре? Говори се, че е стабилизирано, но за последствията като стане голямо, никой не се ангажира! Фейса е пламнал и иска доживотна присъда за тази убийца. Само тук защитниците й са десетина...болна била, претоварена била, в нечовешки условия работила....ами защо тогава не преби собствените си дъщери, че те със сигурност са я докарали до там да работи по 24ч., а преби чуждото дете? Или всеки прегрял трябва да си го изкара на друг?

41

Анонимен

преди 9 години

Ние като майки знаем какво е да гледаш дете вкъщи и да си изтощена физически, психически, но не знам да има майка, която би постъпила така----------------- Глупости, бият ги като тъпани. И хем имат по едно-две деца само.

40

!

преди 9 години

Абе стига глупости, жената е превъртяла от толкова дежурства. Наказанието следва да е за ръководството на болницата!

39

до 43 (до Брайко)

преди 9 години

"Vse niakoi niakoga shteshe da zabelji simptomite".Не сте ли чували,че винаги има първи път? Разсъжденията ви са напълно елементарни а писането-отвратително...Точно за да не се стига до подобни действия ръководството на болницата трябва да осигури нормални условия за труд и да преценява правилно персонала си дали е способен за извънреден труд и дали няма да "откачи" от напрежение и стрес.Тази жена е болна и агресията се е отключила именно от това.Не очаквайте да има присъда за нея-и така е редно

38

до защитниците

преди 9 години

Много ви знаят устите, ама ако видите някой да посяга на вашата рожба сигурно ще ходите да търсите първопричината!!! Шефът бил виновен, майка й я малтретирала, някой я бил напсувал докато кара...половин България работи на две места илу дава 24 часа дежурства!!! Всеки си носи последствията!!! Ако беше само веднъж да удари, разбирам да е моментно умопомрачение, ама да го блъска цяла нощ, това си е злоба и агресия! Живо и здраво да е детето!!!

37

Анонимен

преди 9 години

До БрайкоMOje i da ne e bolna. Vse niakoi niakoga shteshe da zabelji simptomite. No ako e sotziopat, kriminalistite ne go razglejdat tozi sluchai kato bolest, a i sotziopatite umeiat da prikrivat umelo sustoianiteo si.PO-veroiatno e vtoroto, no tepurva shte se dokazva dali e psihichno bolna ili e pravila razlika mejdu dobro i losho v deistviata si.Taka ili inache tia e zaplaha za obshtestvoto - traibva da e zatvorena do jivot.

36

Анонимен

преди 9 години

Един пък доктор каза,а той работи там,че не знае това лице за което става въпрос да е акушерка където е показваха и по клип,и на снимка като горната,е и какво остава някое друго лице да е Е.К.,което да е акушерка,е и остава тази жена дет влиза да пляска единствено това дете и никое друго да е майка на детето или ако то е инвитро значи го износила срещу известна сума дали за други приемни или като за себе си да го продаде,но нещо се объркало и налага детето дет нищо такова не очаквало от тоз свят

35

Брайко

преди 9 години

Не разбирате ли колко е просто и елементарно! Всички сте съгласни,че НОРМАЛЕН човек не може да прояви подобна агресия към няколко дневно бебе,нали?Във случая обаче подобна агресия е проявена което само по себе си показва,че тази жена се е държала НЕНОРМАЛНО...т.е тя не е била със всичкия си.Е,тогава след като е ненормална каква присъда очаквате?!Радвайте се,че детето е добре а присъдата трябва да бъде за тези които не са преценили ситуацията и са допуснали тази лабилна жена до работа.Тя е болна!

34

Анонимен

преди 9 години

Роднините на акушерката са се разписали гледам... Що за *** би тръгнал да защитава тоя *** който души и шамари бебенце на 4 дена.. Доживотна *** такъв

33

сашко

преди 9 години

Пак някой пресоли манджата за пет минути слава , същата работа като с къменето в Мола !!!Тия ангели небесни защо не излизат за по високо заплащане на майчинство , на детци ,за места в яслите и градините !?!?!? Защо не излизат срещу политиците ни изгонили и гонещи същите наши деца в чужбина !?!? Да , наказание трябва да има , но да експонираш така нещата някак си не е морално , има по голями и значими неща за които да протестираме , и от тях дзависят много повече животи .

32

Анонимен

преди 9 години

Доживот със сигурност няма да получи. Защо никоя майка не излиза на протест, когато родител убие детето си? Като онази, която си закла бебето и го скри в пералнята си. Тогава ни вопъл, ни стон. Че даже я пуснаха да си гледа останалата челяд.

31

Сократис

преди 9 години

Това състояние на безумни действия без спомен след това се отключва с комплекс от системна преумора,свръхнапрежение и шумови дразнители.Това е средата в която работят много хора,но на тази жена и е избил баланса...Ако работеше с машина щеше да пострада единствено тя,но след като работи с деца,не е трябвало да се допуска да се отключи психоза...Тя не е виновна абсолютно за нищо! Запомнете го!Ръководството не е преценило правилно психичното състояние и е дало разрешение за извънреден труд-Това е!

30

Анонимен

преди 9 години

Всичко е пари, приятели...НПО-тата действат по добре отработена схема-омешват безмозъчни активисти,въобразили си,че се "борят" за някаква кауза с професионални протестиращи, работещи за пачки.И,естествено,всичко изглежда като да идва от "социалните мрежи".И винаги им се получава-резултатът е отклоняване на обществената енергия и внимание от истинските, големи проблеми и престъпления на политическата класа и олигархия. Така и сега,куку-*** има достатъчно, жени без работа също, и повод се намери

29

Анонимен

преди 9 години

Бре, каква подкрепа има този изверг....За това и правосъдието ни е такова...продажен народ си заслужава и правосъдието. Само,че когато то като се прояви във ваш, подобен казус някога, търсейки вие правата си, посипете си главата с пепел и си спомнете как сте защитавали един престъпник. После се чудите защо за убийства и насилие присъдите са смешни, възмущавате се и дращите като ненормални по форумите. Дето има една дума...бай бабо да не те срещне мечка!

28

Анонимен

преди 9 години

Няма да участвам в потеста,немога да виня акушерката и не разбирам,защо да го правя-има ли смисъл,като нищо няма да се промени.

27

до майките

преди 9 години

Протеста си го проведете пред"болница" софиямед с въпроси- защо е една акушерка на смяна ?- защо не проверяват персонала си за психични и други болести ?- каква част от парите за раждане отиват при персонала ?- какво обещетение ще се изплати ?

26

:-D

преди 9 години

BG-мамите отново са разстроени. Мъже,Чукнете им по две яйца да ги застроите, че хормоналната буря в телата им пак им е размътила мозъците!Тези вакханки са готови месо да късат и кръв да пият. Пфу!!! Майки!

25

Анонимен

преди 9 години

Не е виновно само ръководството....АКУШЕРКАТА САМА СЕ Е НАТИСКАЛА ДА РАБОТИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ИМАЛА НУЖДА ОТ ПАРИ, А ПОСЛЕ СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ БИЛА ПРЕГРЯЛА. Това е цинизъм! Натискаш се да работиш, прегряваш, пребиваш дете и после всеки друг е виновен, но не и ти! Като си знае табиетите, да си очаква и отплатата! Ако не получи максимална присъда, утре няма гаранция, че деянието й няма да рецидивира!