20

Анонимен

преди 9 години

Та какви са проблемите на чернокожите? Структурни? Или СИСТЕМНИ?.....а по-скоро със структурни проблеми като бедност, разбити семейства и училища, предлагащи изключително лошо образование...Системни трябва да са, системни.

19

Samo minavam

преди 9 години

янките избиха индианците на цял един континент и го населиха с черни ***.Последствията ги виждате,Демокрацията също.

18

пешо

преди 9 години

До АнонименСпим многоооо дълбоко !Както винаги.

17

Анонимен

преди 9 години

мале, как са го загазили хорицата, у руско не очакват ли бежанска вълна, през беринговия, а може и с барки по вода!? Mattino di sole sulla barca - както пееше Челентано ... Хора бдете, американскичт империализъм е коварен!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Всичко опира да стандарта на живот.Ако тия не бяха свикнали да живеят като буржоа, сега нямаше да се бунтуват заради глада - това е истинската ПРИЧИНА.ПОВОДА - той винаги може да се намери.

15

до ехе

преди 9 години

КУ-КЛУС КЛАН са велики и с техните права и истини.САЩ трябва да се раздели на бяли(истински) на жълти (китайци)и в този щат управата да е от тях който иска да живее трябва да се съобразява в какъв щат живее.Африканците също имат право на щат и нека си живееят както си искат.

14

Анонимен

преди 9 години

И що реват като са си избрали черен куманяга за президент?В САЩ Демократ=Цоциалист.И тук беше същото с РОМА куманист Костов.

13

Анонимен

преди 9 години

А ние в България спим и кротуваме

12

ехе

преди 9 години

нещо много се преувеличават нещата. Винаги, когато черните са възставали, Америка е ставала по-силна. Така че процесът в Балтимор е оздравителен, а разните Ку-клус кланове около БЯЛА АМЕРИКА ще си намерят майстора!

11

Анонимен

преди 9 години

Време е корпоративната диктатура,която в основите си е създадена на базата на робството,колониализма и военни агресии за "налагане на демокрация и прогрес" да бъде свалена в САЩ.Смелите борци за демокрация от Балтимор,Фъргюсън,Ню Йорк са първите опълчили се.

10

Анонимен

преди 9 години

До амче АМЧЕ не знаеш ли ,че няма по страхливо *** от Хамериканското.

9

АТАКИСТ

преди 9 години

БЬЛГАРИТЕ В БЬЛГАРИЯ СА НА СЬЩОТО ДЕРЕДЖЕ---ОСТОВЕНЕ СА В РЬЦЕТЕ НА------НА ВЛАСТА НЕ И ПУКА ВЕЧЕ НИ ЗА ДЬРЖАВАТА НИ ЗА БЬЛГАРИТЕ

8

Анонимен

преди 9 години

Ако си афроамериканец в Сащ полицията винаги ще е нащрек. Полицията ще те тормози.

7

пещо

преди 9 години

Време е Сащ да съ гътне.Они оти си мислят ,че цунамито на СССР нема да стигне до тех.

6

Кукувица

преди 9 години

Нали съм си ***.... и все не мога да разбера...сащо в САЩ 80% от затворниците са черни? Да не е някъква особеност на етноса? Или....просто черните ги набутват по затворите за да са по-свободни улиците за движението на колите на белите?

5

Янсия

преди 9 години

Ми че то Балтимор си е цяла африка с толкова хиляди черни, а където мнозинството е черни винаги ще има висок процент убийства.

4

Анонимен

преди 9 години

Маккейн и Обонго били на сафари в Кения, но се изгубили и били пленени от племе людоеди. Питали Маккейн:- Избирай: бонго-бонго или смърт!- Бонго-бонго отговорил без да се замисля Маккейн - той бил вече военнопленник във Виетнам, имал опит и бил наясно.Вързали го на магаренце и цялото племе му се изредило, разцепили го от всякъде.- А ти какво избираш, обърнал се вождът към Обонго - бонго-бонго или смърт?- Сс-с-смърт, пп-п-плийз! - отговорил Обонго.- Твоя воля! Значи: бонго-бонго до смърт!

3

амче

преди 9 години

естествено, че се живее яко в САЩ. Само за сравнение в САЩ живеят 3 млн. руснаци, а в Русия живеят има няма 5 американеца. Защо ли?

2

Mi

преди 9 години

Amerikanzite ne sa mi primer samo 4er imotite sa istinskite amerikanzi Belite v USA sa karaschak ot Dr narodi no se tadvam NATO schte se dogovora s Putin a Europa schte go *** a da ne govorim sa bG deto neprekasnsto novite stari na vlas Pluskat Rusia i Putin koi e sugarev govori gluposti Po tv kakvo e napravil sa bG nischto Kakto i dr Mutri milionerite v bg

1

Анонимен

преди 9 години

ми що, нали там взимат по 5 000$ яко заплата и живеят мноо яко в америка