159

Анонимен

преди 9 години

До DreamTheaterБЛА БЛА БЛА ........... и нищо

158

София

преди 9 години

До БерлинЕй,*** нискочела спиртосана.Грабвай куфарите и марш към Берлин,продажник изумен!

157

DreamTheater

преди 9 години

Не съм против руският народ,но Република България е сувереннна държава.Член е на ЕС и НАТО.Естесвеният път за Развитие на България е европейкият,а не руския или американския.Много хора емигрираха в Америка.Не съм чул за емигранти в Русия,но всеки може да отиде там когато поиска.С други думи:Чемодан,вокзал-Москва.(Има и самолет за целта).

156

Берлин

преди 9 години

Чудо на чудесата! Санкциите не бачкат, а Российская федерация приритва. Хахахаха... :))))ПП Между другото, какво стана с "Прогрес М-27М"? Още ли се върти неконтролируемо около оста си или вече се разпльока на Земята?

155

Анонимен

преди 9 години

До BGБезпричинното русофобство се *** в американско гъзоблизство!

154

Муууу

преди 9 години

А, аз краваря хамериканец си мислех, че само ние праим атомни централи!Алооо, шистовата индустрив в сащ фалира, северните държави затварят петролни сонди, валутния резерв на саудитска е намалял с 37 млрд. долара. Вие си мучите, че Русия ще фалира... много сте промити и полегнали!

153

Анонимен

преди 9 години

Незнам ЗАЩО спорите......Под крилото на Е.С. и САЩ,България загива-икономически и демографски--ФАКТ....а вие си пишете каквото искате,но Българите оставаме все по-малко--ФАКТ..

152

Рф

преди 9 години

Ядрена централа в Египет, звучи много странно, почти като "ислямисти взривиха ядрена бомба"......кой ще му позволи на *** да прави там централа.

151

Каракольо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ей,*** нискочела спиртосана.Грабвай куфарите и марш към раша,продажник изумен!

150

Анонимен

преди 9 години

САЩ е на първо място по златни резерви само на приказка. Никой не ги е виждал тези резерви, от края на Втората Световна Война! Нищо че, по закон трябва да правят аудити (проверки). Какво крият?И да, Ники е прав(а) - става дума за % на златото от общия златновалутен резерв.Колкото до това че, резервите варират по стойност - то е защото валутите и ценните книжа в тях варират. Пример: пада стойността на американските ценни книжа в китайските и руски резерви (понеже извиват ръцете на централните им банки да ги купуват) - пада обема на резервите;)

149

Niki13

преди 9 години

До Анонимен 240това не е покритие а % от т.н. forex reserves където влизат и резервите от чужда валута, и ако за Русия 13,3% е зле, значи Китай с 1 % направо са умрели, а Швейцария как е жива със 7.7% никой не знае.

148

До Анонимен 239

преди 9 години

Блумберг от коя година цитираш? Последния рапорт на Блубмерг, от месец Април е че, руснаците са купили рекрдно количество злато и са увеличили резерва на "1,238 metric tons". Превеждам: 1238 ТОНА.

147

Анонимен

преди 9 години

За сведение на умника 240: валутните запаси нямат "покритие", валутите имат, но американската отдавна се отказа от него, за да може да печата неограничено. Веднага след като ДеГол си поиска златото срещу доларите които има Франция.Колкото до количеството злато, това което имат са само приказки. Никой не го е виждал и не му е правил аудит от края на втората световна, противно на всички закони на собствената им страна!

146

До Анонимен 234

преди 9 години

Ти вярваш че, Русия и Китай искренно рапортуват пред МВФ колко точно злато държат ли? Такива наивни души като тебе вярват и че, във Форд Нокс се пази толкова злато колкото казват че, има и че, нищо не е продадено. Странно защо се борят с нокти и зъби пред конгреса да не се направи аудит на резервите! Никога в историята си не са направили пълен аудит.

145

Анонимен

преди 9 години

Русия Сащ Европа всичко си е бизнес вяка държава манипулира за по добра печалба. Страда само обикновеният човек!!!!!

144

До Мишо 115

преди 9 години

Като ги редиш Югов, Димитров, защо не споменаваш тези с децата, като Боков и колегите му от народния съд. Защото ще се окаже че, не са спирали да са на власт въпросната клика, та даже израстват в сферата на световния интернационал... пардон ...глобализъм.Така че, сентенцията от соца която цитираш за "няма по страшно от активното невежество" продължава да е валидна и днес и не е лошо сам да се вслушаш в нея!

143

Russian

преди 9 години

Москва копит золото, так как считает, что это укрепит ценность и стабильность рубля. Подобно Китаю, Россия ведет долгосрочную игру: она видит падение экономической мощи Запада и готовится к перемене ролей в этой игре, пишет Тодд Вуд.В настоящее время, напоминает автор, российская ключевая процентная ставка довольно высока. Российский Центробанк поднял ее, чтобы спасти рубль, и это сработало. Но у России маленький долг, по сравнению с США. В Америке повышение ключевой ставки даже на один процент привело бы к катастрофе.

142

25г.

преди 9 години

217 те затова ги избесиха и разтреляха всичките диктатори, че нямат нищо общо. :D

141

25г.

преди 9 години

Мхм, от Украйна ще ни карат ток :D :D :D По-смешна антируска пропаганда не съм чувал. :D Ние сме вече ''заробени'' за енергозависимост от Турция, че те като будали взеха че построиха 3 руски централи като Белене. И сега скоро ще закрият и малкото ни производство на ток тъй че очаквам догодина още 20% покачване на тока.

140

германк

преди 9 години

Тук в Германия руснаците и турците се държат отвратително с българите. България е търпяла само загуби от тия скапани измислени и варварски държави. България трябва да държи на Европа. Там ни е мястото.Русите не са ни близки.