99

Анонимен

преди 9 години

Какви комунисти какви 5лв. Тодор Петров е ***. Когато бяха *** протести Тодор Попов организираше рейсове за София..

98

акуд

преди 9 години

а собственика на заводски строежи е и собственик на фаталната болница софиямет. съвпадение може би

97

Анонимен

преди 9 години

Посткомунистическа държава в която комунистческите фамилии продължаватбда трупат несмегни богатства и за да не им се развали рахатлъка си направиха закони и съдебна система, които ги правят недосегаеми, но от това се възползват и обикновени тарикати като този кмет, добрали се до властта!

96

Анонимен

преди 9 години

собственика на заводски строежи е и аобственик на софия мед. съвпадение може би

95

нормален човек

преди 9 години

Когато законите позволяват да ги заобикаляш,когато си сигурен,че всяка проверка ще те изкара чист,тогава няма за какво да се изненадваме.Този го хванаха на мушка-като него има стотици.И пак нищо-само пушилка.То друго в Б-я няма.Общините се превърнаха във феодални владения и няма сила,която да ги пребори.Хората се свиват,защото веднага ще ги съкратят,а трудно се намира работа,каквото и да ми говорят.Навсякъде за всичко в 99% от случаите става с връзки.Но в мутренска България е така и ще е така.

94

1111111

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДа, ама след теб, първо ти!

93

Случаен

преди 9 години

Помните ли ! Ако ние не помним ,то ИСТОРИЯТА помни. Затова са ставали революции, защото винаги е имало крадци, който са трупали несметни богатства на гърба на народа. Народът търпи, търпи и като му писне незнам къде ще се крият тези крадливи богаташи. Скоро ще дойде моментът, народа ще се вдигне и всеки ще си получи заслуженото, Ако сегашното поколение търпи, то следващото няма!

92

ynota

преди 9 години

До Анонименrezultatyt shte byde kato v "batkoi bratko", tova ozna4ava, 4e sekretarkite sa vinovni za vsi4ko !

91

Анонимен

преди 9 години

Борисов краде 123578890 пати ПОВЕЧЕ Цветан цветанов и той е касметлия 6 апартамента :д

90

ynota

преди 9 години

До техtriabva da priznaia , 4e pritejavash otli4no 4ustvo za 4eren humor !

89

Анонимен

преди 9 години

Ше го вкарат в затвора за 3 годинки За да поотихне всичкоо Ше лежи 1 г С телефончето му плазма пален хладилник когато си иска ше излиза Щом има пари не е опасноо BG eee !!!

88

abc

преди 9 години

защо само гръмнаха дясната му ръка, трябвало него да разтрелят,но то никога не е късно

87

акъд

преди 9 години

собственика на заводски строежи е и аобственик на софия мед. съвпадение може би

86

Анонимен

преди 9 години

"После защо българите мразели богатите, е, ето затова".................в БГ основния и почти единствен бизнес е - крадене на публични фондове - общински и държавни. а българина мрази богатите, защото комунистите го научиха така.

85

тех

преди 9 години

Тези журналисти от БТВ нямат ли си друга работа, че само се ровичкат из личния живот на хората. Какво ви интересува кой какви пари има, това са лични неща, за които не трябва да се споменава по медиите. Защо съобщавате адресите и имената на хората? Никакъв морал няма в днешните медии.

84

Анонимен

преди 9 години

Убеден съм че с такива "кметове" е пълно в България.Особено герберските кметчета ако започнат да ги разследват ще се хванете за главите.Ама и аз ......................... така се размечтах.Колко съм наивен само.

83

Анонимен

преди 9 години

"После защо българите мразели богатите, е, ето затова, защото всички богати в България са само мошенници и далавераджии, няма никой изкарал пари с честен труд."Не си прав, дори и тук има богати хора, изкарали парите си с честен труд. Лошото че, останалите 99% от богаташите развалят имиджа на хората, спечелили богатството си с труд.

82

Анонимен

преди 9 години

До Здравко в допълнение към точното описание -институциите в малките гардове /които не са София,Пловдив,Варна,Бургас,Ст.Загора/ са роднините на общинските съветници и кмета.Полиция,местен съд,данъчни-сам ос връзки ,и то на познати и роднини се става част от тези инстиуции.Ипо нататък е ясно защо институциите не разследват очевадната корупция и огромните разлики в запалта -имущество

81

Анонимен

преди 9 години

После защо българите мразели богатите, е, ето затова, защото всички богати в България са само мошенници и далавераджии, няма никой изкарал пари с честен труд.

80

Иван гггг

преди 9 години

Ако се изчисли общата сума на абсолютно всички имоти в България, ще излезе, че всеки българин средно притежава имоти за над 10млн лв. А 50% от хората едва свързват двата двата края, 30% горе-долу успяват да преживяват някак си, 10-15% са средната класа и живеят сравнително добре, а останалите няколко процента са свръх богати, придобили богатствата си по мътен и неясен начин.Честито на всеки, който се чувства излъган и прецакан.