236

охаааа..

преди 9 години

НЕ ВИ Е ВИНОВЕН БОЙКО,ВИНОВНИ СТЕ СИ САМИТЕ ВИЕ.И КАКВО ОБЩО ИМА ЕВРОПА С ВАЩИТЕ БАКИИ.ГОЛЕМИ *** СТЕ И В МОМЕНТА ПАК ПОВТАРЯ ''СВОБОДАТА НА СЛОВОТО'',СЛОВОТО Е ДАР БОЖИЕ,АПА ВИЙ НЕ СТЕ СВОБОДНИ.АКО БЯХТЕ СВОБОДНИ ,НЯМАШЕ КАКВО ДА ИМАТЕ ДА КАЖИТЕ,ПОНЕЖЕ НЕКОЙ ВИ НАТИСКА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА *** И ПО ЛОШОТО Е ЧЕ НА ВАС ВИ ХАРЕСВА.

235

истинската истина

преди 9 години

До истинатаМного обичам никове, като твоя. Това е твоята истина и/или тази на твоите шефове. Списъкът е просто списък. Като отидеш в магазина, в стриктен ред ли си купуваш нещата в твоя списък? Стига *** извинения - ставате жалки вече

234

срам

преди 9 години

това ще доведе единствено до :АТАКА - ПОБЕДА , АТАКА -ПОБЕДА , АТАКА - ПОБЕДА , АТАКА - ПОБЕДА , АТАКА - ПОБЕДА

233

до Юлия Манолова

преди 9 години

Казва се ''сега ще включим г-жа Румяна Бъчварова министър на МВР,а не ''сега ще включим Румяна Бъчварова''.Нали предендирате че сте медия .а говорите като на седянката.Тва де не емайкати за д аи говориш на ти,много е зле тая Юлия .

232

истината

преди 9 години

каката страшно се изложи дали неволно или ..........дали ще я уволнят ?има списък , а тя сървъра - та сървъра , иииииии изпълнявам инструкцииибате , ей затова е недоволството

231

до ТВ7

преди 9 години

И продължавате да обвинявате Бойко и държавата,НАГЛЕЦИ!Борисов ви рече и България знае че сте *** на некви олигофрении и сте направели некви бакии,и пак повтаряте че Бойко ви е виновен.Юлииооо,Джамбаски не е критерий за каквато и да била логика,излагаш се като го повтаряте като нещо значимо.Джамбаски е *** ***.

230

nebostargachi gold

преди 9 години

bg med ii sa izvan bg zakon....kat bg religiozni hramove? mogat da si hodiat s dalgi bradi i burki, ne plastat danatsi...?!

229

Юлия Манолова

преди 9 години

Ако имаха етика щаха да напуснат.много сте честни,и в момента Юлия говори за некви олигархии.*** нали вийсте в олигархията *** овца.

228

БАРЕКОВ

преди 9 години

КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИШ ДОРИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ.ОСРАХТЕ ЛИ СА ,ОСРАХТЕ СА.НЕМАТ НИКВА ЕТИКА,МОРАЛ И СЪВЕСТ .ЗАПЛАТИТЕ ИМ НАДВИШАВАТ ВСЯКВИ ПРЕДСТАВИ.ЩОМ БАРЕКОВ ИМА 2 МИЛИОНА ЗА 2-3 ГОДИНИ.ЗНАЧИ ТИЯ КАТО Юлия И ГЕОРгИ ВЗИМАТ ПОНЕ ПО 8-10 ХИЛЯДАРКИ НА МЕСЕЦ,ЧЕ НЯМА ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ,ЩЕ ГОВОРЯТ И МАЙКИТЕ СИ ЩЕ ПРОДАДЪТ .

227

анонимен

преди 9 години

вие не разбрахте ли кой командва парада на територията айде не сеизлагайте

226

блиц анкета

преди 9 години

мислите ли , че сме имали по-смешен и по-неадекватен министър на МВР от Румяна Бъчварова ???

225

Дали е така ?

преди 9 години

В закона не е казано от коя позиция на списъка да се започне. Това решава съдебния изпълнител. А май всички са знаели че ще им вземат техника, но са искали да дадат остарялата. Да ама и изпълнителя явно знае какво иска.

224

909

преди 9 години

До Анонимен 264куче на каишка е

223

интересно

преди 9 години

До Анонимен 261само това ли успя да измислиш , или центовете са малко и не се напрягаш ???

222

срамота

преди 9 години

Така става като се назначи за министър на вътрешните работи - социолог. Пълна неадекватност на полицията - не пускат репортерите в сградата да излъчат новините, ченгета се разкарват в студиото по време на излъчването на живо!! Да не би сградата да е обект на престъпление и каква беше задачата на полицията и какво направиха. Веднага оставка на министърката! О

221

Анонимен

преди 9 години

Борисов нямал дар слово...дрън-дрън...Много точно казано от Борисов,а тея се заоправдаваха-...ама Бареков го правел,ама това,ама онова... Хахаха-закриваите тая анадолска телевизия-няма да липсва на никого!

220

Анонимен

преди 9 години

Четири часа министърката на вътрешните работи не реагира ,а чака нареждане от премиера за да вземе отношение по случая.Тя куче на каишка ли е или шеф на МВР???

219

етика

преди 9 години

Юлия и Георги ако имаха етика щяха да напуснат ,а не да са в синхрон с глупостта на бареков!БОЙКО ГИ РАЗБИ НАПРАВО.

218

анонимен

преди 9 години

сега народът ще се юрне към тв7 и ще забрави акушерката и бебетообърнахте ли внимание кои бяха около сградата този с косата босия и ощеедин който беше пред банката томалевски или нещо подобно явни провокаторина всеки митинг са най отпред и нарочно се заяждат с полицаите за да ги провокират

217

Анонимен

преди 9 години

*** не разбраха,че има съдия изпълнител,не е акция на полицията. Оставки искат. Те че ще останат е ясно,ами на вас кой ще плати?