106

Д-р Гроздев

преди 9 години

Ели, колко пъти ще ти казвам да не влизаш в интернет през мрежата на болницата !И мини през стаята на главната сестра да си изпиеш хапчетата!

105

до 159

преди 9 години

Не бе, преживяването е реално, но ти сам си си го привлякъл към себе си, съзнателно или подсъзнателно си се насочил на място и ситуация, при която получаваш удар в лицето.

104

Анонимен

преди 9 години

До антиЕСАлелуя. С такива като тебе колонизацията на космоса скоро няма да се случи.

103

Ели

преди 9 години

Между другото от над 50г всичко кардинални открития се потулват здраво и надълбоков САЩ .Русия е единствената нация развиваща качествено космически технологии и неслучайно каубойците на САЩ купуват дори ракетните си двигатели оттам ,че и космонавтите им падат,слизат и се качват до МКС пак с Руски технологии и капсули Союз-T..версии С други думи този 1% богати държат не само в финансово ,но и в технологично,интелектуално и тн. робство света.

102

me

преди 9 години

Елица, много си объркана :) Случката с неутриното няма нищо с Хигс бозона. И като ти е толкова интересна физиката, физическият факултет в София с удоволствие ще те приеме, изучи и след това ще можеш да коментираш наука, без да говориш глупости. Какво общо видя между Хигс бозона и теорията на относителността? Това са 2 несъвместими към момента теории! И между другото, науката никога не е твърдяла, че всичко е разбрано, напротив, много добре знаем къде са проблемите и работим по тях.

101

До Елица

преди 9 години

Браво , дойдохме си на думата, Ильоминатите, рептилите, ХААРП и Сорос са виновни... а и на последно място не не и по важност - кемтрейлса. Да си ходила скоро на психиатър (риторичен въпрос)?

100

До антиЕС

преди 9 години

Недей да приемаш написаното буквално, това което се казва в този цитат от библията означава, че "каквото повикало, такова се обадило", или реалността ни е резултат от начина ни на мислене и тя е просто отражение на нивото ни на съзнание, или закона за привличането и т.н., това го доказва и квантовата физика, че реалността ни се случва просто в главите ни и вселената отвръща като отражение вибрационната честота, която излъчваме, това, над което концентрираме вниманието си, това се проявява.

99

До Ели

преди 9 години

Все още се изучава неговата теория а не теорията на "великия" учен Ели. Защо е така, можеш ли да ми отговориш смислено?

98

me

преди 9 години

Проблемът е, че каквото и да правим, населението само ще расте. И това е право и задължение на всеки вид и на всяка нация. И никой няма право да казва на някой друг колко деца да има и как да ги гледа. В който случай, каквото и да правим, стигаме до изтощаване на ресурсите. Човек трябва да е малко реалист, единственият път за всяка развиваща се цивилизация е нагоре и отвъд. Да си мислите, че може да наложите своите виждания за хармония, на хора с различна култура и нрави, е чиста самозаблуда.

97

Елица

преди 9 години

Откритието на Хикс Бозона бе съпроводено с голя шум от научната общност за грешкиСъщото и с неутриното оказа се 2 часа по късно ,че неутрино няма ,а е грешка в датчиците на сензорите .Следите ли мисълта ми.Пита се в задачата господата физици дали ни казват цялата истина как мислите .Или в някой хангар на енергийният департамент потъват Кво стана с Холометрите които НАСА пуснаха в космоса 2014г. Ни кост ни вест от тях пък бяха важни за определяне на природата на реалността в която живеем

96

@147

преди 9 години

А ти знаеш ли колко редки метали има в телефона ти и колко *** произвеждаш за 1 ден? Я кажи, какво ще стане като всеки от н-те милиарда индийци поиска да има смартфон, и да яде шоколад, и да има право на здравеопазване, с което да падне смъртността и да проима още н-милиарда? И кой ще каже на индийци, африканци, китайци, пакистанци и прочие, че нямат право на никое от благата на цивилизацията, за разлика от теб? Ти ли? А те ще си поискат правото. И тогава идва мизерията и глада.

95

антиЕС

преди 9 години

Псалом 34:15 Очите на Господа са върху праведните, И ушите Му към техния вик. 17 Праведните извикаха, и Господ послуша, И от всичките им беди ги избави.

94

Анонимен

преди 9 години

На Луната има извънземни !

93

До me

преди 9 години

Чул ли си израза "Светът е достатъчно голям, за да удовлетвори нуждата на всеки човек, но твърде малък, за да удовлетвори човешката алчност."

92

Ели

преди 9 години

Ако имаше и грам загатнато в теориите му за разширяващата се вселена,за неутриното което е по бързо от светлината в пъти и за Тъмната енергия която е 95% може би щях да положа усилия да продължа да чета НЕВЯРНАТА ТЕОРИЯ НА АЙНЩАЙН ;-) По колонизацията на слънчевата система съм съгласна ,че няма общо ,но е важно да се знае.Хокинг мое да ходи да колонизира каквото поиска той е в перфектно здраве

91

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя господ бе, не разбрахте ли, че всичко си зависи от нас и ние си контролираме нещата, къде съзнателно, къде напълно подсъзнателно :D

90

me

преди 9 години

А на любителя на хармонията със Земята, ще му кажа да погледне графика с ръста на населението на Индия през последните 20 години. Ти (или ние) можеш да живееш в каквато си искаш хармония, но не можеш да наложиш на развиващите се страни да не се развиват, за да можеш ти да си живееш в удобство, а те да умират от глад и мизерия. Всички тия гърла трябва да бъдат нахранени, облечени и обгрижени. А ресурсите на Земята са ограничени. Колкото по-скоро погледнем нагоре, толкова по-добре за нас и нея.

89

me

преди 9 години

Елица, за да разбереш теория на относителността, са ти нужни 4-5 години във факултет по физика, за да я обориш са ти нужни години астрономически наблюдения, числено моделиране и обработка на данни. Ако случайно не си случайно прекарала послените 10 години в работа като теоретичен физик, не давай мнение за това вярна ли е или не ОТО или СТО. Защото просто не знаеш за какво говориш. И реално колонизирането на Сл. Система няма общо с теорията на относителността, а с приложната наука.

88

Анонимен

преди 9 години

До 138Не господине, вие твърдите че нещо съществува без да можете да го докажете на практика, а единствено чрез някакви математически модели (които също не можете да докажете). Сигурен съм че не можете да ми дадете и определени за нещо най - фундаментално например какво е "пространство". Иначе говорите за неговото "изкривяване" с лекота.

87

Eli

преди 9 години

Какво по голямо доказателство за глупавите теории не само на Айнщайн с разширяващата се вселена която той вижда статична ,но и на Хойл с ''големият му 'взрив'' умнико.Малко курс по логика ще изнеса Когато в една конструкция започва с компрометирани факти и съчинения то цялата,по нататъшна теория се превръща също в пълна боза Квантовите уравнения сочат ,че Няма голям взрив .Вселената ускорено се разширява.