223

до Ани Салич

преди 9 години

Нова телевизия:Моля направете забележка на Салич ,че когато казва новина ,в неподходящ момент поглежда към колегата си.Така губи контакт със зрителя и се получава дразнещо поднасяне на новините.То си има подходящ момент за плавно поглеждане и хармонично от двете страни .Но когато е натрапчиво и все едно си говори пред блока и като ошашавена си върти главата ,става просто натрапчиво.Кажете и!

222

бгТРАКИЕЦ

преди 9 години

видяхте ли колко са български граждани и демократи ДПС днес . ТАКА ЩЕ БЪДЕ И ЗА БЪДЕЩЕ,БЪЛГАРИ ГЛЕДАЙТЕ,СЛУШАЙТЕ И ВНИМАВАЙТЕ,НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО,НИЩО НЕ Е ПРОМЕНЕНО.

221

Крали Марко

преди 9 години

13-те турци да спират с коментарите. Изкарахте надницата за днес. Бегом да направите вечерната молитва . и да не забравите хууубаво да си измиете нозете, ръцете, главите и устите че много мърсотия сте изсипали в тоя форум - сигурно и в още няколко.

220

до Крали Марко

преди 9 години

Знаеш ли че Крали Марко помага на Османската империя и се бие рамо до рамо с османците? Сега по темата..С признаването на "арменския геноцид" ще има да чака България азерски газ. Подозирам че точно за това атака вкара в НС за обсъждане тази тема за да попаднем пак в лапите на Кремъл.Хващам се на бас че Азербайджан ще реагира остро за днешната простотия.

219

Крали Марко

преди 9 години

Тоя ник "Турчин_13" какво значи ? Тринайсет турци в един ник ли сте се събрали и ръсите изопачавки х 13 И това прави лъжите ви 13 пъти по-убедителни ?

218

Турчин_13

преди 9 години

До 283Ердоган не е глупав :))) След 1 месец има избори,в момента за него ще гласуват 55%, но го подкрепят 99 %!Тръгна да строи съюз - империя, има 1,6 милиарда мюсюлмани, в момента го подкрепят 90 %!Той си гони целите и си гледа развитието на държавата! А още преди месец каза :" Каквото и да кажат от Европа, ми влиза през едното ухо и ми излиза през другото!"Повтори го поне 5 пъти !Целта на Европа е да оплюе Ердоган, а всъщност ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН!Ердоган ОБРЪЩА ВСИЧКО В СВОЯ ПОЛЗА!

217

Анонимен

преди 9 години

МУТРАТА ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД БОЙКО БЕХАР,ОТНОВО КЛЕКНА ПРЕД ЕРДОГАН И ВМЕСТО ДА СЕ ПРИЗНАЕ ТУРСКИЯТ ГЕНОЦИД НАД АРМЕНЦИТЕ ,ИЗПОЛЗВАХА ФОРМУЛИРОВКАТА ,,МАСОВОИЗТРЕБЛЕНИЕ"",А ЗАЩО БЕШЕ ПРОМЕМЕНА ДУМАТА ГЕНОЦИД,АМИ ЗАЩОТО АКО СЕ ПРИЗНАЕ ,ЧЕ ИМА ГЕНОЦИД ,ТО ОТГОВОРНИТЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО МУ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ПРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ,С ОГРОМНИ ОБЕЩЕТЕНИЯ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ,КАКТО СЕ СЛУЧИ С ИЗМИСЛЕНИЯ ХОЛОКОСТ,ЗАРАДИ КОЕТО ЕВРЮХИТЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЦУЦАТ ЯКО КИНТИ ОТ ГЕРМАНИЯ

216

до турчин

преди 9 години

Аз пък не разбирам каква връзка с армениския геноцид имаше целия този бълвоч, който изписа. Знам какво се опитваш да направиш- не ти понася мисълта, че немците, руснаците, французите и ние осъдихме геноцида и сега се опитваш да си го изкараш на арменците, но ще те разочаровам, защото все повече държави ще го признаят.

215

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще се говори и за масово "изтребление"и на българите?Но по-завоалирано - с икономически инструменти.

214

Турчин_13

преди 9 години

Цитирам един топ дипломат;" Аз не разбирам арменците! Тогава може да не е имало геноцид, но в момента има!В момента има модерен геноцид! Армения е приклещена между съседите си - Турция, Азарбейджан.Иран и Грузия(съюзник на Турция), границите са затворени! Армения е в икономически колапс, царува глад и мизерия, НАСЕЛЕНИЕТО НЕПРЕКЪСНАТО НАМАЛЯВА, в момента е около 2,9 милиона!преди 5 години Ердоган им подаде ръка, но те не я приеха!Армения е на път да се самопогуби!НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАМ!!!"

213

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден се "създава" нов световен ред, а чичо Сам печели...

212

Турчин_13

преди 9 години

До Анонимен 278Когато фактите говорят и боговете мълчат:)Самозалъгвайки се, лъжеш само себе си :)))

211

Анонимен

преди 9 години

До Турчин_13Отивай да си пиеш млякото...

210

Анонимен

преди 9 години

Кога ще признаят Възродителен Процес то си е наш Продукт не е на Марсиянци

209

Анонимен

преди 9 години

Хората отричат Геноцида въпреки че са преки участници , България обаче признава това събития , е това е най-голямата простотия на това Правителство

208

Турчин_13

преди 9 години

КАКВО Е СТАНАЛО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ НЕ Е ИНТЕРЕСНО !!!!!!!ВАЖНО Е КАКВО СТАВА ДНЕС И УТРЕ !!!!!!!!!!СЪЗДАВА СЕ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД И ВСЕКИ РЕШАВА, КОЙ МУ Е ПРИЯТЕЛ И КОЙ МУ Е НЕПРИЯТЕЛ !!!!!!!ЕРДОГАН СТРОИ НОВА ИМПЕРИЯ !!!!!!!ДНЕС В ТУРЦИЯ СА 21 ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ, И ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ НАД 100 ДЪРЖАВИ !!!!!!!В АРМЕНИЯ СА 4-***, А 2-МАТА, ПУТИН И ОЛАНД СА СЪЮЗНИЦИ НА ТУРЦИЯ!!!!!!!НАЛИ СЕ ДОСЕЩАТЕ НА КЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА ??????РАЖДА СЕ НОВ СЪЮЗ, НОВА ИМПЕРИЯ !!!!!В ЕВРОПА, АРМЕНЦИТЕ СА САМО ПОВОД ???

207

НеУтрален

преди 9 години

До неотраленКолега, признаването на масовото изтребление, което е синоним на геноцид, е едно от малкото положителни решения на настоящото правителство. С този акт България показва, че все още е суверенна държава!

206

До 250

преди 9 години

НИКОГА българи,а още по -малко и лекари няма да заразят деца!А в Бенгази заразата идва от лошата хигиена в болницата !

205

777

преди 9 години

кой въобще ги брои за 5 стотинки Аспаруговите Дасикане Рома

204

Анонимен

преди 9 години

как може да прецениш , без да познаваш Историята на чужда Държава , ако ти кажат скачай от 10 етаж ще скочиш ли , какво те интересуват какво правили другите , *** Народ проста Държава е България на Аспаруховите ц....и