118

Боби

преди 9 години

До Анонимен 225Не съм казал че не е задължителна. Казах колко лесно се откачаш от кукичката. В Русия има 150 националности. Чукча може и да не се откачи но някой мюсолманин като нищо ще отиде да учи в локалния университет защото не иска да служи.

117

Шоп

преди 9 години

До Боби "Хунтата" нигого не е била. Напротив, в Харков руските мекерета биха майдановците. После руски военни завзеха държавните администрации в Горловка, Краматорск и Славянск. Когато в Славянск един местен общинар се опита да защити украинското знаме, руснаците му разпраха корема и го хвърлиха в реката. Междувременно руски войник-психопат изкла посред нощ спящо семейство в Армения.

116

БТА

преди 9 години

Започна се,Чечения и лично Рамзан Кадиров започват да не признават федералната власт на РФ и са на крачка от пълен разрив с федералните власти в Москва и обявяване на независимост Кремъл мълчи и не прави никакви изявления по повод на заповедта на Кадиров да се стреля по руските спец служби ако се опитат да проведат разследване или друго действие в Чечня без разрешението на Кадиров.

115

Боби

преди 9 години

До Анонимен 220Според теб законно ли е Янукович да го гонят въоръжени отряди по цяла Украйна за да го Убият? Законно ли е Стрелялите на Майдана по думите на Поляците са обуавани в Полша. Нали точно стрелбата беше повода за окончателното насилие. Как ще събереш 75% в Радата като голяма част основните политици от Партията на регионите по това време не са били в Киев. Как без Кворум Гласуваш Правителство и Временен президент при наличие на легален и жив такъв според закона?

114

Анонимен

преди 9 години

До БобиЕ не им остана друг избор освен или смърт и изселване или независимост22.4.2014 почнаха да стрелятс Градове, които намериха в двора на местното ТКЗС :) В суматохата намерили и един Бук-М, някой натиснал копчето и свалили и Боинга. В знак на протест с/у забраната да говорят руски си пуснали бради и започнали да си говорят с чеченски акцент :)*** мноо сте кухи *** тва рублофилите бе!

113

Боби

преди 9 години

До Анонимен 218Много си умен няма що. от 20000 украински военни дислоцирани в Крим 16000 се присъединика към руската армия и още са там. 50% от рускат армия са профита наемници. При 140 милиона население набора годишно е около милион младежи с служба 1 година. Армията на РФ е 1,4 милиона. Това означава, че почти половината набор така и не стига до казармата. Реално достатъчно е да се запишеш 2 семестъра да учиш и си вън от казармата.дела на Профитата май ще се увеличава.

112

Анонимен

преди 9 години

Не е лесно да си руски ***, а Боби?Я кажи какво ще си купиш с тия рубли - жигулка или нов модел волга? Обръщаш ги в левчета или ги складираш в щайги в мазето?

111

Боби

преди 9 години

До Анонимен 214Човече как наричаш човек който защитава дома и живота си срещу действията на незаконно взела властта Военна Хунта? Сепаратист? Терорист?Първоначално Опълченците искаха да има избори и хунтата да си ходи. Разгониха ги и ги биха.После искаха Федереализация - тоест локални права за местното населения и само обща външна политика на страната - Разгониха биха и дори убиха някои от тяхЕ не им остана друг избор освен или смърт и изселване или независимост22.4.2014 почнаха да стрелят

110

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВолен Сидеров същия ден водеше предаване на живо по Алфа, не знаех, че може да бъде на две места едновременно, или че са го клониралиа за понятието "запис" чувал ли си или в атака сте имунизирани от мислене?

109

Боби

преди 9 години

До Анонимен 208Умнико ЕС няма да вземе Украйна за нищо на света. Няма парите и няма от къде да ги вземе. Давам Пример.Крим - Рашките върнаха на Украйна всичкото военно имущество преносимо. Крим изкупи ВИК и ЕЛЕКТРО от компанията майка в Украйна. Останалото като Украински държавни неща беше национализирано - тоест основно имоти но не и фирми.За да закърпят инфраструктура и т.н. Рашките вложика към 10 Млрд Евра миналата година и това за област с 2 мил население.Ами области с 40 мил хора ???

108

Боби

преди 9 години

До Анонимен 205В Украинската Конституция нямаше механизъм за ИМПИЙЧМЪНТ УМНИКОЗа да си отиде Янукович, а и сега Потрошенко1. Нови избори2. Сам да се откаже3. Да го УбиятПопрочети преди да плямпаш

107

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 205 Нали знаеш за дявола и Библията...Та и ти така...300 гласували ама от незаконен парламент

106

Боби

преди 9 години

До Анонимен 203Умнико Я попрочети малко история. Украйна при Янукович а и преди това си беше ИКОНОМИЧЕСКА колония н аМосква. 35% директно с Москва и още 25% съсстрани от ОНД(бивши СССР) .Тези над 50% от икономиката бяха отрязани не от кой да е, а от новите Украинци. Резултатът е 50$ заплата 25$ пенсии 250 хиляди фирми фалирали и няма как да изнесем нещо в Европа защото Европа има СТАНДАРТИ а Украинците не могат да произвеждат стоки по тези стандарти. Икономиката продължава да потъва.

105

Боби

преди 9 години

До Анонимен 202Умнико за какво са им ана десен сектор места в Парламента. Те сега имат сигурно поне 10 напълно боеспособни и оборудвани с оръжие и бронетехника батальони и то с достатъчен боен опит. ВСУ и Потрошенко се опита да прати тези батальони в месомелачките по фронта за да могат Опълченците да намалят броя им. Но Нацистите не едно и също гребло два пъти не стъпват. Сега ще правят и паралелен Генщаб и разузнаване от ВСУ за да не попадат на засади.

104

Боби

преди 9 години

До Анонимен 1981. САЩ сами си признаха че са спонсорирали десен сектор и сие с 5 млрд за 10 години вкл обучение в Полша2. След свалянето нн Янукович(по конституция има 2 начина да го свалят той да се откаже и нови избори(сорри) или да умре) не можаха да съберат 75% от Радата и гласуваха правителство с 73% под дулата на Калашнци(от де се взеха оръжията) 2 пъти нелегитимна власт3. Нац гвардията(частни нац батаьони) иззе функциите на Милицията и почна ТЕТРОР срещу всички несъгласни с КиевХУНТА

103

Анонимен

преди 9 години

До Боби-------------------------В Санкт Петербург днес се провежда събиране на крайно десни и откровено неонацистки партии и организации от Европа под името Международен руски консервативен форум и сред участниците са българската партия "Атака" и лидерът Волен Сидеров.______________________Волен Сидеров същия ден водеше предаване на живо по Алфа, не знаех, че може да бъде на две места едновременно, или че са го клонирали. :)

102

Анонимен

преди 9 години

До 198Законно избрана с преврат. Дървен камък. Евроатлантически безценности.

101

Боби

преди 9 години

До Анонимен 193Леле колко ти е промит мозъка.Десен сектор по времето на Майдана по теехни думи е към 15 хиляди членове. След това тази организация се разраства и има собствени Батальони - "Азов", Киборгите и прочие. На страната на Опълчението идват да воючат хиляди доброволци Руснаци и не само Руснаци. Значи на страната на Десен Сектор кой воюва? Никой Няма руски доброволци неонацисти. На страната на Украйна срещу Русия дойдоха Муджахеди да воюват но не заедно с десен сектор.

100

до 188

преди 9 години

Кьде точно си го изчел,за да пусна тук,защото фашистки групировки са забранени,такива са в украина сега и ходят сьс свастики,,,

99

Боби

преди 9 години

До Анонимен 192 193Слава Русия СлаваСлава Украйна СлаваСа Неонациски призиви както и 88 (хх или Хайл Хитлер)В Тубето има толкова клипове че много малко могат да ги проследят всичките. Сигурно има Руснаци Неонацисти. Сигурно има Руски неонациски организации прикрити като нациналистически, Но няма толкова много и ФСБ няма да им позволи да вдигнат глава особенно след Майдана.Виж в Украйна има легализирани организации като Десен(верен) сектор които са си Неонацисти