40

Анонимен

преди 9 години

Строителни работници на новия руски космодрум обявиха гладна стачка.Вертикалния *** да не спами, ами да отива да бърка бетон на космодрума хахахахаххахахахахаха

39

Анонимен

преди 9 години

Строителни работници на новия руски космодрум обявиха гладна стачка.Успех на хората!

38

Анонимен

преди 9 години

До extremist"Строителни работници на новия руски космодрум обявиха гладна стачка "Отивай да помагаш

37

Berlin

преди 9 години

Всеизвестен е фактът, че троловете с най-ограничени умствени възможности са т. нар. форматни ***. Това е и обяснението на факта, че нашият форматен *** е ***. :)))

36

и

преди 9 години

Имат пари купуват,ние сме бедни и не купуваме.Ние сме патриоти,мразим цииганите,защото все повече почваме да приличаме на тях,само дето не умеем да раждаме като тях

35

Анонимен

преди 9 години

Ами неса като нас Българите безпарични!!!!!!!!!!Имат пари и далеч по-свестни управници и си купуват без да се притесняват, че парите им ще свършат!!!!Иначе в България пари има но те са си за Буда а за нас е сметката щото толкова му е акъла на народа да го избере за 2-ри път след като съсипа държавата финансово първия и взе тогава 4 милиарда външни заеми да лъже, че е оставил нещо във изхарчения докрай фискален резерв от 7.7 милиарда лева!!!*** народ слаба държава!! доказано за България!

34

QUO VADIS

преди 9 години

Баааси, *** на такива като Raytheon какви пачки ще направи...!!! Колко ли зима от цялата далавера?

33

ДА

преди 9 години

До Атакист - онанистСТАНИ ПОЛЯК ТОГАВА, БЕ ГОРДИЯ:))))

32

Пичове

преди 9 години

Поляците не са виновни, че политиците им са същите продажници, като нашите. Представете си новина в полски сайт "САЩ с нова база в България" и хиляди коментари, какви *** сме ние българите - същото е. Поляците са пичове, полякините са пи...и, ама имаме лошия общ късмет да си избираме все плюнки да ни управляват.

31

Анонимен

преди 9 години

Видяхме руското срщу американскот оръжие в Ирак и Югославия.Аз преди това искренно вярвах в Могучая и непобедимая,но останах разочарован.С автоматАК-47,стрелях в армията в края на 80-те,пълен кошмар.Трябават ти доста тренировки за да си горе долу добре/да уцелиш мишената/Абе руска работа.Като се возиш на лада и после на бмв ще усетиш истината

30

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Обаче полякините ммммм

29

ДА

преди 9 години

ПОЛША Е ЕДНА САМОУБИТА ДЪРЖАВА,КОЯТО Е ОТКРИВАНА И ЗАКРИВАНА ПО 2 ПЪТИ НА ВСЕКИ 100 ГОДИНИ:)))

28

Sabaton

преди 9 години

Сухопътната война започва на 24 февруари и продължава до 27 февруари, когато последните иракски военни части са изтласкани извън Кувейт и президентът Джордж Х. У. Буш обявява прекратяване на огъня. "Асад Бабил" (Вавилонски лъв) (основен иракски боен танк създаден на базата на Т-72) служи най-активно в дивизията "Тауакална" ("Бог е с нас") на Републиканската гвардия.Цялата дивизия е била унищожена след едновременните атаки на няколко американски бронетанкови части.

27

поляк

преди 9 години

Ние поляците сме много *** и работим за 28 евро на ЧАС в Норвегия,с осигурени храна и квартира,и не спим по 15 души в стая като умните българи,а в самостоятелни стаи,а минималната заплата в Полша ни е 800 евро,а е пъти по евтино от България.Разстояние София Бургас струва 20 лева с автобус,и по време на пътуването ти се предлагат безплатно кафе,чай,санвичи,сладолед.

26

Анонимен

преди 9 години

Тък са егати мозъците.Кво ви влиза в работата какво ще си купят Поляците.Ами на тоя принцип -закво квичите че ние нямаме и самолет дори .Русия щяла да смаже полша-да , може би,но какво да им се одупят със свалени *** ли.Както ние-без самолет и с 5ръждиви танка и 20-30селяндури армия.срещу кого можем да се мерим.И макетата утре ще са по силни от нас.

25

Аз

преди 9 години

Пейтриът, които се провалиха навсякъде, трудно ще създадат проблем на руската авиация. Друг въпрос е, че руснаците нямат никакви намерения към Полша. Няма и за какво да имат. Изобщо полско-балтийската дружинка сама си прави проблеми и се барат за по-пиндостанци от пиндостанците. Техен проблем...

24

Анонимен

преди 9 години

НАЙ СЕКРЕТНОТО ОРЪЖИЕ НА РУСНАЦИТЕ НЕЕ НА ЗЕМЯТА А В КОСМОСА. ТОВА ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА ПОРАЗЯВА ЦЕЛИ КОНТИНЕНТИ. КРАВАРИТЕ НАПРАВО СЕ НА.ИРАТ ОТ СТРАХ. НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ НА КРАВАРИТЕ ИМ СЕ СПЕЧЕ И СЕ ЧУДЯТ КАКВИ ЩУРОТИИ ДА ПРАВЯТ?

23

Берлин

преди 9 години

Западът няма нужда да се притеснява от руска военна агресия, защото в САЩ и ЕС живеят легално над 5 000 000 руски граждани, поне още толкова - нелегално, както и целите семейства на руския партиен елит. :)))

22

Анонимен

преди 9 години

До US-ПейтриътЩе подсмърча, ама чак след 2025 г., като им изпратят оборудването. А иначе отхвърлянето на Сикорски е глупост равносилна на покупката на старите патриоти. Явно тия 5 милиарда са лептата която Полша трябва да плати за да компенсира нарастващите разходи на САЩ по поддържане на олигархичната хунта, която се оказа леко некомпетентна, но от бивши кумунисти няма как да очакваш компетентност или пък разум и образование.

21

ДА

преди 9 години

ТОВА ПОЛЯЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА ПО - *** И ОТ НАС..ЩЕ НАПЪЛНЯТ АМЕРИКАНСКОТО ДЖОБЧЕ С МИЛИАРДИ И ЩЕ ГО ИГРАЯТ ПУШЕЧНО МЕСО..СЕГА РУСНАЦИТЕ Я ВТАСАХА..ПОЛЯЦИТЕ ЩЕ ИМАТ 5 УСТАНОВКИ И 20 ХЕЛИКОПТЕРА..ААА, И 3 ПОДВОДНИЦИ..САМО,ДЕТО В РУСИЯ ПО ТОЛКОВА ВЪОРЪЖЕНИЕ ИМ СЕ ВОДИ НА ВСЕКИ ДВЕ СЕЛА...ДВЕ СЕЛА И ПОЛОВИНА:))))))