23

Спонги

преди 9 години

Тестът е много лесен. Аз изкарах 156 точки. максимумът са 165. В интернет пространството има менте тестове с точки над 200. Момчето е право. Когато членувах в МЕНСА не можах да намеря общ език с болшинството членове. Бях по-възрастен от тях.Пожелавам му успех. На завистниците ще кажа - един се ражда умен и умен умира, друг се ражда *** и никакво образование няма да го направи по-умен.

22

Анонимен

преди 9 години

Това не успех , редица професори по Математическа логика , висша алгебра са се изказвали че в тестовете за интелигентност няма нищо научно , дори редица логически задачи са грешни отговори.. Това е фашистки метод , или да ти дадат по-ниска заплата или да докажат превъзходството на ционистко масонския елит ...

21

Анонимен

преди 9 години

Тест за интелигентност и житейска реализация са две различни неща. По правило тези с високите резултати не са хора, които правят пари. Това са анализатори, хора склонни да вникват в нещата и да търсят решения. Животинската алчност не им е присъща, нито доминирането на всяка цена. Затова и светът е на този хал.

20

хитлер

преди 9 години

До АнонименНеграмотник. Отивай си в гетото

19

Do 15

преди 9 години

До АнонименСУ ако ще и 100млн бюджет да има, пак ще е същото- с тези преподаватели и архаични виждания.А ти, вземи си пий хапчетата и се успокой малко, че тази с омраза към САЩ и Запада ще си докараш рак.

18

Анонимен

преди 9 години

След като велик умник да запише да учи Математика.. Да но не иска, иска мекото банкерче , адвокатче , началник

17

Анонимен

преди 9 години

Аз бях изкарал 134 и то на 25 години, а той е само на 15 и е вече 154.

16

160+

преди 9 години

Тестовете на МЕНСА са адаптирани за възрастта на кандидата. 154 е отличен резултат, но все пак далеч от гениалността. В България има много умници покрили 160+. Всъщност, с извинение ако звучи нескромно, аз самият на два пъти изкарах над 160. Браво на момчето и ... слаб 2 на списалия информацията/

15

Анонимен

преди 9 години

Не съм чувал тестът от МЕНСА да има практическо приложение. Момчето да си заляга над математиката и ще подтигне много повече от едно членство в МЕНСА.

14

Кольо

преди 9 години

"явявАх" - криви пръсти ;)

13

Кольо

преди 9 години

Браво на момчето, но все пак "разби" с резултат 154 е силно казано. Когато се явявях аз, бях втори с резултат 168.

12

до 17

преди 9 години

Като теб ли

11

Анонимен

преди 9 години

Скоро всички българи ще са блаженно *** и блеещи.

10

Анонимен

преди 9 години

До онбашията Бедни и последни в Европа сме защото САЩ и ционистите ни грабят.. Германски университет 200-500 милиона евро бюджет . MIT и Калтех САЩ са с 7 милиарда бюджет , ТУ София е само с 10-15 милиона долара бюджет..

9

онбашията

преди 9 години

имам силни подозрения, че основна вина за националния комплекс е популярния през 80те години мит че българите сме "втори по интелигентност в света". помислете за цялото нещастие и всички вопли "кога ще се оправим", "защо сме последни в европа" и тн, породени само от това простичко и невярно убеждение - че сме интелигентни, но незаслужено неоценени. народите които са на дереджето на българия и по-зле дори, но не се мислят за втори в света, са много по-малко нещастни, просто нямат илюзии.

8

Анонимен

преди 9 години

Американизма , фашизма и ционизма е система която се стреми да измери всичко в числа и пари.. Тестове , точки , пари , рейтинги..

7

Анонимен

преди 9 години

Когато в САЩ 1907-1912 за първи път въвели Тестове за Интелигентност - са скопили , стелилизирали 7000 жени затова имали ниски резултати.. Голяма част от скопенитите са били съвсем нормални хора.

6

Анонимен

преди 9 години

Точно така тези тестове са пълна порнография , Забележете дупето иска да учи Хуманитарни науки , право икономика да става слуга на ционистите .. Дупето не иска учи Математика , Инженерство , Физика , Информатика ..

5

факт

преди 9 години

Има много случаи на хора, които са покрили теста, но акълът им е колкото на бръмбър и не могат да постигнат нищо в живота, да не говорим за научни постижения. В българската МЕНСА няма нито един член, които да има световни постижения - факт!

4

Анонимен

преди 9 години

IQ тестовете са фашистко ционистки метод.. Който го голям бабаит да се пробва в Математиката , но никой дупетата учещи на запад не записва - Математика , Физика или Информатика дори.. Всеки записва Икономика началник да става , банкер - а икономиката не наука , а религия , иделогия