9

До8

преди 9 години

Първо комунизъм не имало никъде. Второ, ако говориш за ония 45г., фактите говорят друго... Население на България 45г. - 7млн. , 89г. - 9млн., 2015 - 7млн.

8

Samo minavam

преди 9 години

Чърчил казва..Животът и Смърта бяха еднакво превликателни,нацията беше единна , а малцината комунисти се спотаиваха. 80 милиона германци и много други нации в състава на вермахта,стигат с бои до Москва.Сталин не остава по назад със заповед 227 и Гулаг и прочие.Впрочем на тези тримата и Чингиз хан може да им завиди,но *** нямат аналог.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не съм съгласен !Престъпленията на комунистите ги застигнаха, защото те бяха извършени срещу собствените им народи.Престъпленията на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД обаче ще ги задминат, защото ще засегнат цялото човечество без изключение !

6

Анонимен

преди 9 години

голямата грешка на турците е че са хранили, поили и вардили от вълци и ястреби това племе балканоидно булгароидно, което сега хапе ожесточено ръката, която го е хранила в продължение на 550 години, че дори и днес!

5

Анонимен

преди 9 години

До ТаняАмериканосите са надминали и хитлер, и сталин, и чингис хан, и атила, и турците взети заедно.

4

Таня

преди 9 години

Не е вярно...аналогични са престъпленията на Сталин например, а какво да кажем за престъпленията на САЩ. ..

3

Анонимен

преди 9 години

нацистите сравнение с турците са като чавдарчета, ДАЖЕ папата го каза миналата седмица

2

Анонимен

преди 9 години

Щайнмайер: Престъпленията на нацистите са без аналог!...........................Путин: Сталин всъщност е имал добри намерения.

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Има един руски роман, който обрисува какво точно представлява концлагера Заксенхаузен."Бягство от ада". Страшен!