84

Анонимен

преди 9 години

Преди да пише за нашата огеада, това американско списание да напише материал и снимки за оградата и минното поле между Сащ и Мексико!Някой да ги приключва вече американските простотии, лицемерие и двоен стандарт!

83

Анонимен

преди 9 години

Даже е много малка оградата. Трябва по-голяма, по-висока, по-масивна ограда да издигнем и да тече ток по нея.

82

Анонимен

преди 9 години

Американският Нюзуик води злостна антибългарска кампания, а тук някои "българи" мразели Русия и възхваляват Америка. Която уж ни е съюзник,а гледа как да ни забие нож в гърба. "Господи, пази ме от "приятелите" ми! От враговете си сам ще се опазя!"

81

2

преди 9 години

Нагли американци..да ги питам аз защо не отворят границата със Мексико и защо не пускат майка от България да види сина си в САЩ...нещастници...

80

Анонимен

преди 9 години

За Путин ще има ли статия?Или да си лягам.

79

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

сащ запали огъня и иска бг да го туши

78

Idealist

преди 9 години

Империята на лъжата прогони милиони хора от родните им места и хиляди хладнокръвно изби. Сега ни обвинява, че издигаме желязна завеса. Двулични мерзавци!

77

наблюдаващ

преди 9 години

Да,колега там много е вероятно да започне Пролет.Но,ще бъде Чиканос Пролет!Само си представете като се надигнат мексиканците родени там(наричани подигравателно чиканос).И някои като заизвиват като стари пружинни грамофони:САЩ никога не са анексирали чужди територии(!?)...Моляяя,...ами Тексас,Ню Мексико,Калифорния,да не са подарени територии?

76

ФАШИСТ

преди 9 години

да се премахнат мрежите , по-хуманно е на тяхно място - пехотни мини !

75

Анонимен

преди 9 години

Американците да си ги вземат при тях ,като са толкова загрижени.

74

Анонимен

преди 9 години

Ами те защо не махнат оградата с Мексико и тогава да ръсят мозък.....

73

Анонимен

преди 9 години

брей, Чампоева ли, Жотева ли, що ли.

72

Ъц

преди 9 години

Който "подпали" Бл. изток, - който покрепи терористичната организация "Братя мюсулмани" в Египет - който превърна Либия в център на тероризма на Бл. изток, - който подкрепи , финансира и въоръжи така наречените борци за демокрация в Сирия, които в последствие се изродиха за ИД...- който затваря очи пред вече милионите невинни жертви - и християни и мюсулманинека те поемат грижата за тези хора и да не ни учат как и от кого да браним националните интереси на Бг.

71

Павлова

преди 9 години

Виж ти, не знаех, че България на юг се е разпростряла до Ирак! Какви чудеса ни се случват! Вероятно от сп. "Нюзуик" не знаят, че България не е длъжна да приема "мигранти" според никакви международни правила, закони и спогодби. А само бежанци, но когато тези бежанци са от съседни държави. Американците да бяха отпуснали няколко милиарда, та да им дадем временен подслон и да ги храним, обличаме и прочее. Ние себе си не можем вече да изхранваме благодарение и на тях, те седнали да ни мъмрят. Що щат иракчани на границата ни с Турция? Нека да отправят това запитване към турския Ердоган. А Върховният

70

край

преди 9 години

По никой международен акт хората които пресичат нелегално българската граница не са "бежанци" България не може да бъде упреквана в нищо. Ограда и калашници и всичко ще е ОК.

69

a

преди 9 години

do chach molia ti se plati i za siganite.

68

Анонимен

преди 9 години

Първо да си премахнат оградата с мексико

67

Мексиканец

преди 9 години

Как изглежда сигурността по границата между САЩ и Мексико? Издигната е 651 милна (1042 км) ограда, по-голямата част от която от 2005 г. насам.

66

11

преди 9 години

Янки, налягайте си парцалите и спрете да убивате ***!

65

Анонимен

преди 9 години

нали са бежанци в турция, първата страна в която са влезли.. там нали са братя? за какво им е по-насам да идват..