38

Анонимен

преди 9 години

Da, obrushta ni se vnimanie kato na kolonialna teritorija, v kojato ikonomichesijat potentsial i chast ot intelektualnija e veche unishtozjen. Mjasto za zaselvane sled 20-30 godini ot "bogoizbrani". Zasega - podgotvjan usileno platsdarm i baza sreshtu Russija. Dostojno za nashenskija mizjiturski mantalitet.

37

Асан

преди 9 години

естествен отговор е кой и защо постави това създание на поста външен министър на България и като проследим Николай Младенов - служил в израелската армия, Надежда Михайлова с еврейски произход, съответно и този елемент, ни става ясно

36

Анонимен

преди 9 години

Сигурно влязохме в Шенген и еврозоната,навярно отпаднаха визите за USA,може би в страната влизат по 15-20млрд евро чуждестранни инвестиции,но ако това не е така,тогава за чий...ми говорите тези бодряшки простотии(не сме изолирани,направо сме дълбоко замразени)

35

Анонимен

преди 9 години

Твърденията, че Митов става за външен министър са смехотворни.

34

Анонимен

преди 9 години

Човекът си е направил шега, ние истината си я знаем

33

:-)

преди 9 години

Митов, ти луд ли си или се правиш на луд?

32

Анонимен

преди 9 години

Дали?!

31

zeus

преди 9 години

Никой не иска да се занимава със страна, от която нищо не зависи. След спирането на няколко големи проекта от наминаващи американски сенатори на всички им е ясно кой ни управлява. Защо да се хабят с нашите политици, като от тях нищо не зависи, по-добре да поканят американския посланик.

30

Чекист

преди 9 години

Да, да Има запитвания, много сериозно внимание, бяхме мново високо похвалени, много желещи има и т.н. Тез лафове са за ракия Има цифри и те са "от" и "до". Това което го разправя тоз *** е ала бала и нищо повечеда мине номера...

29

Ратка Пиратка

преди 9 години

Браво на гърците! Истински мъже с топки между краката , а не като нашите плашливи и женствени тракийски гейчета, които празнуват на Гей парада и практикуват орфическите ритуали. Като тоз на снимката.

28

Анонимен

преди 9 години

zasto triete komentarite za Peevski be ?????

27

Анонимен

преди 9 години

Някак си остава впечатлението,че на Бойко му е скроена шапка отдавна.След 1-2 години,когато 10-те млрд външен заем бъдат "усвоени",изядени,изпити,а по новоасфалтираните пътища зейнат дупки като кратери,Бойко и всички около него(реформатори,патриоти,вмровчани) ще го отнесат за всичките 25 години,както скроиха шапка навремето на Виденов да обере калая на банковите фалити причинени от Луканов и Сие.

26

Да

преди 9 години

Разбира се, че България е в изолация. И доказателствата са много. България попадна в изолация още от правителството на Орешарски и тя продължава и сега. Никой не идва в България, всеки я заобикаля. Що се отнася до изложбата в Лувъра, това е културно събитие, научно събитие, защото тези артефакти са открити, изучени от българските учени в миналото сега намаме учени вече, а не политическо и дипломатическо.Никой не иска да си цапа ръцете с българските политици.

25

Анонимен

преди 9 години

"По думите му страната ни в момента е една от държавите в ЕС, "на която се обръща най-сериозно внимание", като всички наши министри и премиерът са приети на много високо ниво. За пример Митов даде изложбата на тракийските съкровища в Лувъра и свързаното с нея посещение на премиера Бойко Борисов в Париж."Значи според смотания цайс, на България й се обръща огромно внимание в ЕС и политиците ни били канени навсякъде, защото Лувъра показват наше съкровище и Тиквата е там? Евала цайс, евала смотан.

24

Смешник!

преди 9 години

***, България никога не е взимала само решение по които да е външно-политически въпроси, а послушно е изпълнявала нарежданията на СССР преди и на САЩ сега!

23

Анонимен

преди 9 години

И какво печелим от това "внимание"?

22

maktub

преди 9 години

Най-смехотворно е това, че този *** е наш външен министър! Писна ми да му слушам и чета глупостите на това американско ***.

21

Анонимен

преди 9 години

През 30-те години, във времето на най-страшните репресии, Сталин е казал, че животът на народа е станал по-хубав и по-весел. Такъв е животът в пропагандната реалност казват ти, че ти е весело, когато плачеш. Твърдят, че си здрав, когато си болен. Твърдят, че си образован, когато си неграмотен. Виждат те щастлив, когато си нещастен.

20

Анонимен

преди 9 години

Този е голям СМЕХУРКО!!!! Кой го сложи на поста????

19

Анонимен

преди 9 години

Жалко. Валутния борд направи от българите крепостни селяни ...и чужденци в родината си, а за гладомора (гладния геноцид) да не говорим.