35

!!!!!!!!!!!

преди 9 години

Има една приказка "На крива ракета,космоса и е крив" за миналата година са загинали 655 души,а 8000 са били ранените,29 от загиналите са мотористи и към 100 ранените,сами си направете сметката господа и госпожи шофьори на леки коли колко "ДОБРИ" сте Вие на пътя преди да съдите мотористите за всичко

34

Анонимен

преди 9 години

Този е моториста на снимката! Такивакато него карат с 200 с моторите и създават проблеми на всички участници в пътното движение!

33

бг-а

преди 9 години

До shitПич и аз карам голф от доста години,но нямам нито едно нарушение.Два пъти са ме удряли отзад при спряно положение. Проблема е в задкормилното устройство.

32

Анонимен

преди 9 години

Спор няма че моторджиите са *** , но това не означава да ги избиваме без причина. Само ако са агресивни, всеки има право да се защитава.

31

до 41

преди 9 години

И аз и си прав

30

Анонимен

преди 9 години

Bulgaristan, страната на изтрещелниците.Това е една голяма психиатрия с луди на свобода.

29

ДО 44

преди 9 години

до 44 да се въведе следния закон: Видиш ли такъв ***,като теб-затваряй го в Карлуково! изключително глупав човек

28

Диспансера е зает

преди 9 години

До ЧовекНищо не може и нищо няма да изтърпи , защото не е наказателно отговорно лице поради факта , че е освидетелстван. Въпроса е защо или по точно , кога е получил свидетелство за управление на МПС преди или след освидетелстването. И другия въпрос , след като е освидетелстван,защо не е подаден сигнал до КАТ от болничното заведение,че въпросното лице не е годно да управлява МПС.Единственото,което може да се предприеме е принудително лечение е решение на съда, което обаче ме съмнява да стане.

27

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката ако го разпозная в някое дефиле засичам го с джипа и ще му спукам гьона от бой и ще му натроша мотора. И после да се оплаква на който иска.

26

Ники

преди 9 години

Мотористо изпреварва голфа и при двата опита на прекъсната ( разрешаваща изпреварването от неговото платно ) маркировка. И въпреки това ако оправдавате убийство заради неправилно изпреварване, то сигурно трябва всичките да се самоубиете. Истината е, че сред автомобилистите има много повече ***. На 10 мотора виждам един който да не си гледа огледалата. На 10 коли, виждам .... 9 които се престояват, изпреварват, сигнализират неправилно.

25

хххх

преди 9 години

Това келешче с Голфа Пламен Деспотов учеше в моето училище и винаги е бил страшно комплексирано ла*но от какго то знам,а те чак сега го изкараха психично болен.Въпроса ми е следния,ако наистина е освидетелстван и психично болен ,защо му е разрешено въобще да има книжка?? А колко ли още мотористи които нямат камери на каските може да са пострадали през годините заради този неадекватен тип питам аз?

24

свинаря

преди 9 години

Сега ще го пуснат,ще се качи на кола и ще убива хора. Сега разбрахме за него защото мотористите имаха камери,ами колко хора е блъснал и никой не е разбрал? Ами ако е убивал до сега? Веднаг на детектор на лъжата и доживотна присъда

23

...

преди 9 години

Само да уточня, че не карам само мотор, а и кола. Наистина има всякакви ненормалници по пътищата, но не всички сме едни и същи.

22

бг

преди 9 години

Значи, в случая шофера на колата е луд...но аз съм що-годе примерен шофьор и много често ми е настръхвала косата от мотористи...от дясно минават,на 1см. от колата и нарочно форсира мотора до прекъсвач...до прозореца ми...стряскащо е меко казано.Виждал съм ги да пият няколко часа в Обзор и после се качват да покажат уменията си като "водачи".Нищо от горе написаното не ме кара да ги "обичам".И контрол никакъв...за никого.За всички ни трябват тежки наказания ,без компромиси и ще се оправим...май.

21

...

преди 9 години

Аз карам мотор от 15годони. Правя го за удоволствие. Не е пистов, чпър е. Карам си с не повече о 100-120км/ч И аз ли съм джигит. Айде, моля ви не поставяйте всички под един знаменател. Да, падал съм, но едва ли има моторист, който да не е. Имам екипировка, хубава каска и технически изправен мотор. Хайде да видим шофьорите на коли ако наистина ви направим едина пълна диагностика на колите, клото ще останат на пътя? А, коланите слагатели, само на прекъсната лената ли изпреварвате, скоростта...

20

До Човек

преди 9 години

Точно така, ще тръгва да изпреварва - в затвора

19

Човек

преди 9 години

Това е опит за предумишлено убийство.Този индивид трябва да изтърпи наказание, полагащо се на наемен, сериен убиец.

18

Анонимен

преди 9 години

Всички различни в Белене, щом не кара кола а мотор, не слуша руска музика, ходи в чужбина и чете книги - в Белене! АТАКА ПОБЕДА. Казах!

17

Анонимен

преди 9 години

Комплексарчетата с трошките надигнаха вой, даже и кълнат мотористите.

16

те така

преди 9 години

Има и нещо друго аз досега оцелял моторист от такива ситуации не съм чул да казва, че е карал с превишената скорост. Винаги някой ги е засякъл, някой им е светнал с дълги, някой нещо е направил, но виновен моторист не съм видял. Всички са с едни ореоли над каските и сиаят като ангели. То има и такива с аудита, VW, BMW-та т.н. ама поне като се изджасат то си личи от километри, че са карали с 200, щото колата изглежда като консерва вече.