100

55

преди 9 години

Не е уточнено "под строй" ли ще е или под друга форма? Тези *** Симеонов и Каракачанов ли ще ми казват да гласувам ли или не!?Чупка!

99

ДПС

преди 9 години

Браво откога го чакаме това.Половината от братята роми не отиват да гласуват.Сега вече ще гласуват насила ,процента на ДПС ще стане 25.Според статистиката ромите са едва 8% а те реално са 18% от населението на България.След 20 години ще са 28%.

98

Анонимен

преди 9 години

Или аз живея в друга държава или отново се връща максимата "Тези отгоре знаят по добре" Щом партията е казала че трябва задължително гласуване значи трябва . Как от всички с които контактувам нито един не е твърдо за задължително гласуване. Явно българина си е "офцъ".Интересно тези които за задължителното гласуване колко от тях имат право да гласуват ?

97

магаре

преди 9 години

До RadoДупе на инат се ***,няма ли един фес да си сложиш?

96

иван

преди 9 години

До до овцетеОвча главо,това са правилата на играта в момента!Недей се прави на велик ментор,защото нищо смислено не можеш да предложиш,при тези изборни правила!И не се пише лИгитимни,а лЕгитимни!

95

непукист

преди 9 години

Хората не гласуват защото са разбрали ,че всички народни "любимци" са едни и същи б.клу.и които работят единствено за себе си и няма значение от какъв цвят са .

94

до овцете

преди 9 години

какви турци, какви марсианци бе, ***, те всички крадат, вас ви крадат ! И кво като ДПС не е в властта, или изобщо в парламента, по-малка ще е корупцията и кражбите ли ? Всичко ще си е същото ! Те ви крадат, а сега ще ви карат и насила да ги избирате, за да са лигитимни, за да продължат да ви крадат !

93

Пен

преди 9 години

Това са поредните шмекерии на боко/плевнята и ДПС,целата е да се отложат и размият във времето действията по въвеждане на задължителното гласуване!Референдумът е мъгел за *** ,каквито сте повечето тук!

92

иван

преди 9 години

До гражданинСтига писахте глупости,55 процента Гласуват!

91

иван

преди 9 години

Не искате защото сте ***,затова ни яхат турците!Как не разбираш,че ако гласуват,примерно 95 процента,турците ще увяхнат с измислените си проценти,толкова е елементарно!

90

гражданин

преди 9 години

ДА ВИ ***** АНКЕТАТА, ДА ВИ ***** ИЗБОРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

89

Терминал 2

преди 9 години

Гласуването в България е абсолютно безсмислено. Половината от народа вече го разбра това нещо но на другата половина явно не и достига интелект да разбере че в тая пародия на държава има само една партия(тази на мафията) която се е разделила на фракции за да създава илюзията че има демокрация. Над 2 мил. българи емигранти разбраха че положението за Бг. безнадеждно. Ще минат поне още 20-30 год. за да се оправят нещата. Трябва да измрат старите поколения и да дойдат нови със ново мислене.

88

Анонимен

преди 9 години

Az pak che si plata globata i pak nama da glasuvam...te che mi kagat az kakvo che prava...nechastnici...galkiste galki....naroden sad za predatelite na Balgaria...

87

Анонимен

преди 9 години

Referendum za glasuvane a referendum za chugdite voiski a prodagni politici Bog da vi nakage oche sega v Strastnata sedmisa podgotvate smartta na naroda si....ne dupku zemata che se razcepi....i Bog ne vi iska....

86

българка

преди 9 години

задължително гласуване ха..ха ха..смешници ? работещите българи са в 4ужбина ха ха , остават...пенсионери - комунисти..*** и турци .. ха сега кв'о ще правят лапа4ите политици?..и.така народе ..задължително. под строй с пионерска кра4ка към урните...и с песен на уста...ако сте глупави

85

Анонимен

преди 9 години

Българинът иска...повече да взема и по-малко да дава.Задължителното гласуване много прилича на задължителното ходене на манифестация преди години.На много не им се иска ,ама ходят да ги видят и отметнат.Задължително ама колко задължително - "много" с глоби или други санкции или "мотивирано" с пари,вещи,службички,или "малко"-по уважителни(болест,отпуск,командировка,сеитба,беритба,успиване,семейни ангажименти и т.н) причини може и да не се гласува,но следващия път не бива.Абе,задължителните неща са хубави но други да ги правят!!!

84

Анонимен

преди 9 години

Българина иска, България да е по развита от Швейцария !Анкетирани са 1 000 000 души, всички са "ЗА",против са 0 души :)ха-ха-ха-ха-хааааааааааа

83

РИБАТА МИРИШЕ

преди 9 години

Задължително гласуване - ок! Ама за кого да гласуваш???Реално избор няма. Какъв е смисъла тогава?НЕКА ВСЕКИ ДА СЕ ПОСТАРАЕ ДА БЪДЕ ДОБЪР, ЧЕСТЕН, СЪРДЕЧЕН И НЕТОЛЕРАНТЕН КЪМ ВСИЧКИ "ДРЕБНИ" НАРУШЕНИЯ, КОИТО СЪПЪТСТВАТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ - ПЪК ТОГАВА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. РИБАТА не-НЕ-НЕ МИРИШЕ ОТ КЛАВАТА, А ОТКЪМ ОПАШКАТА

82

Анонимен

преди 9 години

Днес бг, като сте почнали да правите анкети,я направете една и за вида на избирателната система-пропорционална или мажоритарна в два тура.Ама май не ви стиска.Ще ви ударят през пръстите.

81

бб

преди 9 години

Не са коректни данните от тази анкета,че само 25 % биле против задължителното гласуване.Ако българинът е за задължителното гласуване,то на всички проведени избори досега активността следваше да бъде над 70%-но уви!