203

hahah

преди 9 години

До украинецБегай за здраве момче и спри с идиотските си мисли.

202

украинец

преди 9 години

Do 356------------------------Поста ти е пълен с грешки.Ето кое е правилно--най големия враг на България не е Турция (Турция никога не е нападала България след Освобождението а три пъти е пращала войски в помощ на България ).Най големия враг си остава руския рашизъм,тоест фашизъм.Русия държа БГ в комунистическо робство 45 години.България харчи сега 1 % за отбрана защото е в НАТО,а при комунизма --20 % от БВП.Тоест сега сме много по добре.

201

Rado

преди 9 години

.... също престани да говориш за НАТО и американската военна хунта като 2 различни неща, тъй като и 2те са американски и се използват от тях за лични неща, без да питат никой(особено в последно време) !!!!

200

Rado

преди 9 години

"... Когато Русия на президента Владимир Путин подкопаваше стратегически значимата държава Украйна, те стояха и гледаха. ..."... ***(говора за автора на статията) и ти ли бе *** такава почна да пишеш лъжи и измислици ? Писнало ми е от предатели на всеки ъгъл ! Ето такива като тебе правят проблемите !Айде сега вземи прочети последното изказване на който и да е американски анализатор и ще разбереш, че пишеш само глупости и ЛЪЖИ, а ако не ти се иска да РАЗБИРАШ - е явно това не е твоята професия

199

Анонимен

преди 9 години

Истината е че Европа знае как се води война на нейна територия .... Все пак говорим за Европа .. 2 световни войни + още стотици други водени на този континент ! Разруха навсякаде и продължава напред . Ако се стигне до конфликт дали ЕС ще разчита САЩ да ги спасяват ?? Ако има конфликт ЕС няма да е губещата страна ..

198

Анонимен

преди 9 години

Америка няма интерес да има силна Европа.Колкото повече конфликти между държавите,толкова по-добре.Най-много обича военните конфликти,за да си продава оръжието.Подпали Африка и Близкия Изток с арабската пролет и всичката *** от войните се изсипа в Европа.Това си е хитра ислямизация.Докато евролидерите се правят на хуманисти,ИДИЛ си прави тънките сметки в разградения двор наречен Европейски съюз.Американците са добре,скрити зад океана и лотарията Зелена карта.Въпросът е къде сме ние и защо губим

197

някой

преди 9 години

А автора мога да му дам един очебиен отговор - който успее да победи Европа, много лесно ще прескочи до САЩ. Кубрат е чупил пръчките още преди 1400 години, тоя си задава въпроси.

196

Анонимен

преди 9 години

До до 515 Пази си нервите . Току виж си получил инфаркт или мозъчно разстройство (не че си го нямаш) и няма кой да получи паричките от Америка за България.

195

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 353А бе господинчо ,явно тогава не си бил роден когато получавахме оръжие от Русия. А и за твое сведение обикновеното конвенционално оръжие си го произвеждахме ние.Автомати ,оръдия,брони транспортьори , противосамолетни мобилни ракети "Стрела",част от противотанковите системи , снаряди. Аман от разбирачи като теб който я си гръмнал 10 патрона я не.

194

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралия))) ти си ми кой да е аз ли - хахахах муха....

193

ЛУД

преди 9 години

Много смешно ! От кога ще се защитава Европа ? Та тя е пълна с моджахидини и ***. Това е проблема на Европа не някой друг.

192

Анонимен

преди 9 години

Единственото, от което трябва да се защитава Европа, са "бежанците"! И вътрешната сигурност!! Границите трябва да се пазят от навлеци. Кой е тръгнал да я напада с оръжие?

191

Баси Държавата

преди 9 години

До АнонименНезнам защо смяташ,че Съюза едно време ни е продавал некачествено оръжие,при положение,че образците ,които имаме от 70-те и 80-те все още са актуални,а руснаците и до ден днешен правят образци без аналог в света.По отношеине на подръжката не е била скъпа защото държавата беше мощна и се провеждаха армейски учения с хиляди войници и техника,а сега виждаме 100-на човека да стрелят и след това си тръгват-егати ученията.

190

Защита

преди 9 години

САЩ защитиха Ирак, Авганистан, Сироя, Либия, защитиха Майдана като пратиха снайперисти, сега е ред да защитият и Европа. Айде честито

189

Анонимен

преди 9 години

Навремето Русия ни продаваше некачествено оръжие. Затова всичко беше счупено. Поддръжката беше страшно скъпа. Но правилото и тогава и сега си остава: Който не храни своя армия - храни чужда. Просто комунистите деморализираха Българския народ, деморализират го и сега.

188

взгляд

преди 9 години

коментарът е излишен американският чадър е скъсан отдавна вече е само виртуален и за самите САЩ нее полезен с пропагандните му функции нещо като слънчо бран просто блъф

187

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

а това дали не съм на плажа м?dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6674&pid=62226палм биийч северно сиднинещо да кажеш?

186

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Човечеството знае че до като има ФАЩ и НАТО мир по света няма да настъпи!Краварите не трябва да се отдалечават от границите си на повече от 50 км. а САТАНАТО ДА СЕЛИКВИДИРА!!!

185

Анонимен

преди 9 години

))) да повърне човек от тая статия - ))))

184

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 512Нямало пари за армия, ами няма да а защо няма замислял ли си се?Разпродадохме всичко и живеем на концесия затова, същата е причината и да не си добиваме сами природните богатства, те нещата са свързани ама ти само за едното си пееш. После другите били *** ..