103

Анонимен

преди 9 години

Изумявам се как явно повечето шофьори си мислят, че имат право да паркират където им падне. НОВИНА: Ми не, нямат! Как така, за да ти е на теб густо, ще отнемаш правото на други хора да им густо, т.е. да се движат по определените за ТЯХ места, а именно тротоарите. Да не говорим за майките с колички или инвалидните колички как се придвижват. Който има брада, да си носи и гребенче ( който иска да се сраства с колата си, да се бръкне в джоба). Има платени паркинги, които стоят на половна празни.

102

Анонимен

преди 9 години

На Даскалицата ако не и купи местенцето Боцко през Октомври може да се размине със сладкото местенце. Тя вчера дойде от село, бързо стана гражданка и се забрави. Знаете ли колко празни пространства има по кварталите които някога са били с трева и отдавно изоставени от крадливите общинари. Спокойно може да се асфалтират, разчертаят и срещу малка сума на месецда станат паркинги с дръвчета отстрани за да изолират колите. Но кой да мисли, забраната е най-лесния начин за решаване на проблем у нас.

101

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи не паркирай хитро селянче където ти падне, спазвай закона и никой няма да те рекетира и да ти взима заплатата. Само, че ако можеше да влезнеш и в кафето и в чалготеката с кола щеше да го направиш. Само много яки глоби за *** ще оправят тази простотия.

100

edno

преди 9 години

PEOSTO INDIREKTNO VRASHTAT SOFIISKOTO GITELSTVO.

99

redimag

преди 9 години

Браво !!! Само така ще се научат на ред ! Сега да вземат на работа безработни , да им дадат по един фотоапарат и кочан с глоби , както е в чужбина ! В чужбина има точно толкова коли колкото в БГ и нямат проблем . Майка ми на 90 години ходи по средата на улицата , за да стигне до магазина - срамота ! Нека някой да каже в кой град в чужбина осигуряват безплатен паркинг за живущите , напротив не осигуряват , а и така плащаш за паркиране в квартала където живееш !

98

...

преди 9 години

А паркомясто пред блока ще ми осигурят ли?!?

97

Анонимен

преди 9 години

На днешно време да имаш фирма за паяци, това е истината... Само дето фирмите за паяци ги държат "наши" хора...

96

Анонимен

преди 9 години

Удриии Боко, работещият човек още може да носи, щом е толкова *** да стои още в тази *** наречена България, ще плаща докато може.

95

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

До 113: Демек половин заплата даряваш на паяка... За услугата "преместване на кола от непозволено място". Откакто е демокрация българите постояно са в нарушение! Особено при тия

94

Анонимен

преди 9 години

Малко е, според мен трябва да е 500 лева за неправилно паркиране. Чупят плочки на тротоарите, обезобразяват градинки. Всичко трябва да се плаща. Подкрепям санкцията, дано да я увеличат.

93

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Качват цената на рекета !!! И това е срещу средните българи. Мутрите отдавна вече са се писали инвалиди...

92

Svetofar

преди 9 години

"Светлин Танчев от БДЦ пък настояваше да се позволи завоят на дясно при червен светофар, за да се избегнат задръстванията. Мнозинството обаче гласува против.".....по-голямо безумие няма...този човек да е чувал за цикъл на светофарната уредба, за трафик, за степен на натовареност на кръстовище, то си е цяла наука...как може да се изказват така неподготвени, а и това ли им е работата???????

91

жоре от ботунец

преди 9 години

аз затва никога нема да додем да живеем у софия. тва не си е работа с тия зъдръствания и да обикалям да пъркирам

90

Анонимен

преди 9 години

При робовладелците от ГРОБ е така - само глоби, бой,унижение,увеличаване на милицията и .... робство!!!Вчера и Великия диктатор ви го каза в прав текст: "От гражданите и бизнеса се очаква повече повече работа, от правителството условия" - разбирайте ВИЕ СЕ СКАПВАЙТЕ ОТ БАЧКАНЕ,А НИЕ ЩЕ СИ КРАДЕМ!!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БРАТЯ БЪЛГАРИ НОВОТО РОБСТВО!!!

89

Харалампито

преди 9 години

Съгласен съм да плащам такава глоба, но първо да изпющят архитектите в общината, защото те са виновни! Позволиха създаването на бетонни джунгли, но никой не помисли за безплатни паркинги пред жилищните блокове. В нашия квартал повече от половината коли са паркирани на тротоарите и в градинките и ако трябва да си изряден, няма да можеш изобщо да паркираш в квартала. Не става така!

88

Just Man

преди 9 години

Само като тръгна по Позитано по посока бул. Христо Ботев се движа пеша по улицата. Всичките тротоари са превърнати и обособени като паркинг за джипове и мерцедеси, кой от кой по-големи. ГЛедах един репортаж наскоро под наслов "София град за автомобили". Няма такова извратено нещо като българина. На всяко семейство по 3 коли паркирани в калта пред блока и се кефиш как преджапваш през локви, за да си водиш детето в клината по астма и белодробни заболявания. Четвито да ви е "гражданчета"!

87

Анонимен

преди 9 години

Защо болниците, училищата, детските градини, министерствата, общинските и държавните администрации ... нямат обособени паркинги за клиентите си? За да се събират едни пари от стресирани и бързащи хора. Защо големите търговски вериги имат?

86

Анонимен

преди 9 години

И КОЙ ЩЕ Е ТОЗИ ДЕТО ЩЕ ГИ ПЛАТИ ТЕЗИ 200 ЛЕВА? ЩОТО 90 % ОТ НАРОДА РАБОТИ ЗА 400 ЛЕВА. САМО ЧЕ ТЕЗИ СЕЛЯНЧЕТА В ПАРЛАМАТА ПОНЕЖЕ СИ НАПРАВИХА ЗАПЛАТИТЕ ПА 3 000 ЛЕВЧЕТА БЕЗ БОНУСИТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКИ ВЗИМАТ ТАКИВА ЗАПЛАТИ.

85

user

преди 9 години

До Just ManМного хора са ходили вече (не си само ти). Всеки блок има паркинг, отстояние от блока и можеш да си платиш, за да паркираш пред блока си. А при нас как е? Вземаш от съседния блок сол, захар или брашно през терасата. Успех

84

някой

преди 9 години

Преди 4 г спрях на синя зона, бях с един колега и понеже се бяхме заприказвали пратих смс с 3-4 мин закъснение, просто ми беше излязло от ума. След 40 мин като отидох бяха сложили скобите, трябваха 2 обаждания и около 25-30 мин чакане да дойдат да си ги вземат.