222

-10

преди 9 години

толкова много са я ,,закъсали'' че ПУТИН преговаря със ЦИПРАС да му отпусне някой и друг милиард ? нисколихвен заем както и да отмени ембаргото за гръцки стоки внасяни във РУСИЯ---------Именно, сещаш ли се до къде са я докарали руснаците, щом опряха до една фалирала държава!

221

-10

преди 9 години

Не всеки човек със собствено мнение против или за Русия и Запада- е ***, сорос или някакъв платен писец---------Не разбира се, само на тези, на които им плащат за да имат "собствено мнение" :-)

220

Ноа

преди 9 години

Не всеки човек със собствено мнение против или за Русия и Запада- е ***, сорос или някакъв платен писец. Има хора със ясна представа по какъв начин точно и , къде искат да изживеят свободата си.Тя може да бъде дадена със общ народен глас. С пари-никога. Жалко, че по-голямата част от обществото е болно- от бедност.

219

Анонимен

преди 9 години

Фамилията на Людмила е украинска, по точно от Западна Украйна.

218

Българин

преди 9 години

Приятели от сайта.Не ви ли се струва ,че започнахте да се престаравате в "хибридната война" срещу Русия? Вярно е ,че ви се плаща ,но имайте мяра.Всеки ден вие имате най-малко по 5 публикации ,в които ни "набивате" как там не е добре ,как руснаците едва ли не измират от глад ,как Путин ще разпали ядрена война ,как в Донбас е пълно с руски войски ,как ,как...Не приятели -вместо да ни убедите колко са лоши руснаците ,постигате обратния ефект.Ние нито сме слепи ,нито сме глухи ,не сме и ***.

217

доЕлкаИдругитеОтДнес

преди 9 години

*** народ- слаба държава! Не плюйте Русия и Путин, а си гледайте българската *** докъде е деградирала. На това отгоре и окупирана от чужда сила. На вас не ви пречат мизерията и окупацията, а ви пречи православна и братска Русия. Хората, които преди 1990 прекланяха глави пред Съветския Съюз и се натискаха да станат партийни членове и партийни секретари, сега са в първата редица *** на новия Господар- САЩ!!!Аз знам- от Демокрация сега ще вземете да ме изтриете, но аз няма да ви отварям

216

aaa

преди 9 години

А нашите *** ,които са на заплата от някоя американска фондация , съвсем през просото я подкараха,поне малко конспирация да имаше,малко сценарий някакъв.А то ,четеш я горната глупост и *** да си може да се обидиш на интелигентност и току виж от "демократ" и "борец за свободи" си се прехвърлил в другия лагер.

215

Анонимен

преди 9 години

До иванИване, кажи как е да се работи в безлична сива сграда, че повечето ти колеги "нищо не знаят и бързат".

214

иван

преди 9 години

До чегевараНай уродливия капитализьм е Американския.Основан е на бандитизма и измамата на двпьавата Америка.Тя предизвика последната криза като започна да печата парипрехвьрли собствените си проблеми на гьрба на другите.Всяка война която води е за експлоатация на сьответната дьржава.От Ирак са изнесли нефт превишаващ 2 пьти разходите на Америка за военните деиствия.Всички войни след 1945 год.са започвани от Америка.

213

ТРОЛ

преди 9 години

Добре де, защо само за Руските "***" се говори? Все едно че САЩ и ЕС не поддържат такива??? Дори в ЕС вече има отговорен за "Информационната война".А, да, как не се сетих по-рано - троловете на САЩ и ЕС са добрите (добра пропаганда), а Руските *** са лошите (лоша пропаганда).

212

ПРЪЦ

преди 9 години

Близо 800 коментара :МНОГО ОПРАВДАНИЯ БЕ *** :))))))))))))))))))))))))))))

211

Тази

преди 9 години

ми е колега - и аз съм ***, ама не ми плащат. Просто убеждения.

210

Анонимен

преди 9 години

БРАВО ***, ТОВА Е ЕДНА ЖЕНА-ПАТРИОТ, КОЯТО УСТОЯВА НА МНОГОСТРАННИЯТ НАТИСК И СЪБЛАЗНИ ОТ СТРАНА НА ГАДНА РУСИЯ!!!ТОВА Е ПРИМЕР ЗА ДРУГИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА СЪВЕСТ, ПАРИТЕ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ.БРАВО И НА РЕДАКТОРА, КОЙТО Е ПУСНАЛ СТАТИЯТА. ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ НА РАЗКОЛЕБАНИТЕ.

209

Анонимен

преди 9 години

Поредната партенка написана от ... всеки знае.

208

Лукойл.....

преди 9 години

Лукойл ООД-България.За сведение на всички--67% от акциите на това дружество са собственост на корпорациията "Имерси СА" която е собственост на френският клон на фамилията Ротшилд.Ценообразуването зависи от мажоритарният собственик--демек от Ротшилд

207

SS

преди 9 години

До АнонименБраво. Добре го каза.

206

Аууууууууу

преди 9 години

След разкритията на Сноудън--даже и тази статия да е истина(но смятам че не е) ....ми се струва направо детска забава.М/у другото вчера бяха поставили паметник на Сноудън в САЩ--от журналисти--който веднага го бутнаха полицаите......демокрация братче.....

205

Анонимен

преди 9 години

Защо авторката на статията пише за ***?Ами просто тя пише за себе си,защотоп тя самата е едно *** в ,,Запшадната машина на пропагандата".Според нея хората които четат този сайт не разбират западната(грабителска) идеология правилно и трябва на грабителите да им постави,,ангелски ореолчета".Нито дума за това къде са българските интереси защото такива няма.Защото за запада са по-правилни интересите на САЩ а ние нямаме право на такава екстра.

204

Анонимен

преди 9 години

Комунистите *** са се родили, *** ще си умрат!А също и раждат свинчета.Тези коментари по долу също са писани от 2-3 платени от руското посолство ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!

203

SS

преди 9 години

Тя издържала обаче само два месеца и напуснала, защото й писнало "да лъже"А на днес беге не му ли писна да ни спука такива статики и да лъже нас.Тази статия все едно съм я писал аз, дето на сто думи десет са ми със правописна гршка. Даже ми се струва, че ще се справя по добре дори.