87

АИЯ

преди 9 години

ЗАЩО, Г-ЖА МАНОЛОВА, НЕ Е НАЗНАЧИЛА ТАЗИ ВИШИСТКА В КОЗЛОДУЙ, ПРИМЕРНО, А СА Я НАЗНАЧИЛИ, КАТО ЧИСТАЧКА В НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ. ОТ КАЗАНОТО ДО ТУК, ИЗЛИЗА, ЧЕ ИНЖЕНЕРКАТА СТРАДА ЗА ЦЕЛОДНЕВНАТА СИ РАБОТА НА ЧИСТАЧКА, А НЕ ЗА РАБОТА ПО СПЕЦИАЛНОСТТА. ЗА ТАЗИ РАБОТА, ТРЯБВА И АКЪЛ.

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Тя мърсотията и простотията в София се появи от такива като тебе, дето не могат да си оправят живота на село, а се стремят към София.

85

Анонимен

преди 9 години

Учи ,мама,за да не работиш!Е ,сега какво искате?

84

Анонимен

преди 9 години

Моите уважения към жената ама аз наистина немога да я разбера, завършила енергетика, работила в София програмирала уреди за дялово разпределение, като такава със сигурност е взимала поне 1200-1300 лева, решила обаче да отиде да си живее спокоино на чист въздух в село Джерман :) ами естествено че там няма да има работа за инж по енергетика, какво трябва да направи държаавт, да и построи в селцето някоя атомна централа ли ?

83

Анонимен

преди 9 години

Като има реален пазар и реална конкуренци можем да говорим за това, че кадърните успяват, а некадърните не. Но тук има ли ги?Парите ся в червените милионери и те разпределят баницата помежду си. Затова фалира и КТБ. Защото всичко все още е мафия. КТБ беше дотирана от "червената" държава, и като спряха дотациите и тя фалира.Целият ни бизнес е "червен". И рано или късно ще го закъса.

82

младен

преди 9 години

"Следва словесна битка между лявото острие и премиера Бойко Борисов..."Ама журналята сте страшни напрао :)Все едно футболем мач се отразява.

81

в нашата фирма

преди 9 години

При нас на по ниските и неплатени позиции висшистите са повече от тези гора по етажите.Реално ни управляват неграмотници и крадци. Но в България комунизма си продължава.Не е важно да си кадърен, а е важно да си човек на някой.И не ми говорете за дипломите на килограм. Да има и такова нещо, но то пак е наследство от комунизма.И все пак по-добре е човек да работи с висшисти отколкото да работи с "индийци" дето си мислят, че значт всичко.Пълно е с неуки и необразовани началници.

80

ha ha

преди 9 години

ако жената не беше българка с бяла кожа, нещата щяха да изглеждат по съвсем друг начин!

79

Тра-ла-ла

преди 9 години

Хайде да ги разправя някъде другаде, че е с две висши....Техникум по екология.... там за да отидеш - явно за никъде другаде нямаш успех...А Магистърските програми към университетите са си чиста стопанска дейност - дипломи на килограм се раздават срещу предадени по интернет реферати.Като е толко умна - да се хване със собствен бизнес... не да се цани да чистачка...

78

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ОТКРАЙ ВРЕМЕ Е "ИМАШ ЛИ ВУЙЧО ВЛАДИКА ЩЕ СТАНЕШ ПОП" В БЪЛГАРИЯ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ. ТЕ ЩЕ ЗАСЕНЧАТ НЕКЪДЪРНИЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ПО ПРИЯТЕЛСКИ, РОДНИНСКИ И БЕЗ НУЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. ДОСТА ЗЛОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ ИМА ПО ТЕМАТА И ТЕЗИ СИГУРНО СА ОТ ГРУПАТА НА "ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА" ЗАЕМАТ ПОСТОВЕ ЗА КОИТО НЕ СА ДОСТОЙНИ АМА ИМАТ ЯКИ ВРЪЗКИ. ЗАТОВА И УМНИТЕ ХОРА ИЗБЯГАХА НА ЗАПАД. ТУК УМНИТЕ НЕ СЕ КОТИРАТ.

77

ДЕМОКРАЦИЯ, САЩ, СВО

преди 9 години

ДЕМОКРАЦИЯ, САЩ, СВОБОДА УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

76

Алената буква

преди 9 години

Оставете професията и на мира-тя е самотна майка и гледа възрастна жена-това е напълно достатъчно

75

no name

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ КОГАТО ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ СЪКРАТИХА СУМА ТИ ХОРА И СИ НАЗНАЧИХА КАЛИНКИТЕ СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТЦИ... НИЩО ПРОТИВ ЖЕНАТА, СЪЧУСТВАМ И, НО МИСЛЯ ЧЕ КЮСТЕНДИЛСКАТА КРАВА МАЯ СИ ТЪРСИ БОЯ ВЕЧЕ... МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Е ПРАВ, ЗАЩО ЖЕНАТА С ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ Е ЧИСТАЧКА, А НЯКВИ НЕКАДЪРНИЦИ КЪДЕТО НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ БЯХА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ... МАЙЧЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СКРИВАШ ВЕЧЕ....

74

Berlin

преди 9 години

Какво значи "политическа чистка"?! Хората нямат нужда от чистачка на пълен работен ден. Я, като сте такива големи защитници на вишистката, да й дадете работа! Не щете, а? С какво сте по-различни от онзи, който я е съкратил?! Той няма нужда от нея, вие - също. Иначе да плямпате по форумите сте първа писта. Лицемерчета.

73

Иван

преди 9 години

Дааа ние инженерите на България, работим на заплата от 300лв. до 350лв. независимо къде си назначен.И хич нямаме никакви претенции само и само да не ни изгонят от работа.Но ей така се разбиват самолети, защото психиката на човека явно си има предел.Вие да сте виждали инженери да стачкуват "не".Само който е завършил технически университет инжинерна специалност, той може да разбере за какво говоря.

72

От бюрото по труда

преди 9 години

За застаряващи лелки свободни позиции нямаме. Имаме само места за обучение на балерини и танциорки в нощни заведения по Евро програмата - "Ти можеш повече".

71

Анонимен

преди 9 години

Във страната,където пожарникар без магистратура-ха! управлява,защо не ЧИСТАЧКАТА да е с висше по ядрена енергетика???!!!!! Закривайте я тая бананова република,където хората са роби!!!!!

70

Някой си

преди 9 години

Изключително много се дразня, зимен сезон като видя някоя да не нарека точно каква, ДА НОСИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА.

69

Анонимен

преди 9 години

До до68Ти май не разбираш... Не давам примера с НЕК, за да и предложи работа... Давам го като пример, че в такива организации никой не търси специалисти, а брат`чеди на правилните хора. Познавам доста хора с необходимия ценз за дадена работа и невъзможност да започнат да работят, поради простата причина, че никой не ги наема... За сметка на това на позициите, които кандидатстват се приемат разни моменца и момченца, дето не могат да се подписват, ама са близки на шефовете

68

Анонимен

преди 9 години

Да всичко е за пари и затова отиваме на дъното. От Ес съюз се опитват да ни помогнат, но българина се и българин. Кандидатстваш по европейска програма "Младежка заетост" и те питат кажи кои са *** и баща ти? Казват ти, че си неопитен и, че си търсят някой добър в тази сфера. Но това е прорама за стаж на младежи до 29 и се плаща на стажантите и на работодателите от ЕС