22

До 22

преди 9 години

"Да стоиш на едно място с колата си, тя да гълта бензин, и да не стигнеш никога до мястото за което си тръгнал без да заредиш ..."Братле, купи си колело и 1лв няма да изхарчиш за бензин. Отделно да ти обяснявам ли колко пари ще спестиш от данъци, такси и консумативи. А сумата става още по-фрапантна ако сравним колко пари ще дадеш, за да си купиш кола, и колко за колело. Отделно с колелото си правиш безплатен фитнес, а с колата - трябва да си купуваш хапчета за отслабване.

21

Т. Георгиев

преди 9 години

На много места зеленото за пешеходците е за твърде кратко време. Здрав, прав и млад човек едвам успява да се вмести, а камо ли възрастен човек с ***, например.И отново браво за поредния добър експеримент!

20

Анонимен

преди 9 години

никога не ми е свирено ,но истината е че пешеходците по най-безобразният начин пресичат където им скимне

19

Митака

преди 9 години

Абе пичове, а нали знаете какво става когато някой "пешеходец" пресича неправилно и го блъсне кола. Точно на Въпцаров където е разделено с мантинела отнесох вечерта една баба която почина. Семейството на жената не повдигна обвинение(бяха много добре запознати с експертизата и скороста и къде е пресичала тя неправилно). Хората не искаха да ме съдят - но държавата ме съди, а за какво, с какво точно станах виновен,че жената наруши правилата и почина ? Що за безумие ?

18

Анонимен

преди 9 години

До Пуц 14Връзката е че провинциалистите трябва да си стоят на село а не да се правят на граждани катосложат софийски табели на колата.

17

do 18

преди 9 години

Абе *** от големия град, с 60 нормално ли е на пешеходна бе? С ква скорост трябва да тичам да не ме блъсне тоя от преди малко.

16

Име

преди 9 години

Проблемът е точно в това, че шофьорите са много нервни и винаги бързат ?!?! незнайно по-какви причини качат ли се в колите стават животни. Незнам откъде имат това самочуствие, че са добри шофьори но единствено в БГ шоферите блеят и са толкова разсеяни,оставят голяма дистанция,тръгват ненавреме, постоянно се престрояват и тн. Я да покарат малко в Германия да видят какво е дисциплина ! Това важи и за пешеходците - да пресичат малко по бързо,това, че пресичат и са с право не значи да се влачат !

15

Анонимен

преди 9 години

Светофарите в София са нагласени или от *** или нарочно са синхронизирани да правят червена вълна и да образуват задръствания.Сещате ли се ? -- износване на съединители,накладки,повече разход на гориво и някои хора папкат и лапкат за наша сметка !

14

tedd

преди 9 години

На кръстовище, което пресичам от 30 години напоследък не мога да му схвана логиката. Редовно помагам на малки и вече възрастни да пресичат. Явно са го препрограмирали с превес към автомобилите, а за пешеходците, като по-"неважни" в трафика, интервалът е скъсен. Хората не смогват, създава се напрежение и опасност от злополуки. :(

13

Анонимен

преди 9 години

До селянина писал статията.ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ НЕ СА МЯСТО ЗА РАЗХОДКА!!!В провинцията може и да е така но в големият град НЕ Е!

12

брей

преди 9 години

Къде са тези светофари убийци? Стига сте писали и дрънкали глупости. Движението в София е съвсем нормално и организирано. Разбира се има доста арогантни и невъздържани шофьори, които правят простащини. С какво обаче е виновна организацията на движение аз не виждам.На нас все държавата ни е крива.

11

буй

преди 9 години

а защо никой не пита коя фирма поддьржа светофарите? Там е заровен заека

10

Judge Dredd

преди 9 години

По закон ако пешеходецът е стъпил на зелен светофар на пътя, за да пресече, важат правилата за зелен светофар в ПОЛЗА на ПЕШЕХОДЕЦА, докато същият не се отстрани безопасно от платното. НИКОЙ НЯМА право да му натиска клаксона!!!!!!Но ДА - съгласен съм, че времетраенето на зеленият светофар е недостатъчно. По подобни са светофарите на "Трапезица" в Бургас. Дори с бърз ход не може да се пресече от здрав човек.

9

Пуц

преди 9 години

Не виждам връзката, която толкова много от съфорумците тук отбелязват между месторождението и способността да се управлява МПС на даден шофьор... Има хора всякакви независимо къде са отгледани в България. Айде пораснете вече! Под всяка втора статия четеме София Vs. Провинция вместо градивин мнения.

8

Анонимен

преди 9 години

Абе вие законите знаете ли ги? При десен завой, а и при какъвто и да е друг завой, автомобилите са длъжни да пропускат пешеходците. Докога драги мой ще оправдавате вашите нарушения, като водачи с правилата въведени от институциите? След като пешеходците тръгват в края на зеленото, как се очаква да пресекат? Влачейки се ли? Имаше и статистика от КАТ, че най-големите нарушители са пешеходците. Тичат на червено пресичат на червено изобщо пълна простотия, ама нали все ДРУГ трябва да е виновен.

7

DA

преди 9 години

Абе нека свирят-ще чакат бе!Като е в колата свири,като е пешеходец псува тия дето му свирят!Ориенталска работа!!

6

набюдател

преди 9 години

До SOFIПо закон на международен път не се слага пешеходна пътека и светофар!!!Кой *** е одобрил подобна идиотия ?

5

SOFI

преди 9 години

На бул. Бр. Бъкстон и околвръсното за да пресечеш околвръсното имаш 5 секунди... А има бутони, които естествено НЕ работят.

4

razgradski pop

преди 9 години

не можах да разбера защо кръстовището трябва да се пресича по диагонал??...тъпотията започва оттам...

3

Ogi

преди 9 години

До АнонименНапълно съм съгласен с теб че селяните които се довлекоха в София се държат все едно са си на нивата, все пак са ги продали за да има къде да жиевят тук. И видно 8 селянина са ти дали минус.