21

???

преди 9 години

Защо медиите не отразиха протестта или са съгласни доброволно да станат на кайма

20

лудака

преди 9 години

Време е ние ,истинските Българи да се събудим,защото държавата си е наша.

19

bnt

преди 9 години

benatova vseki delnik v kvartal nadejda, a na praznik v gergevec i samuilovo.

18

om

преди 9 години

tova e edna obiknovena opashka za mandarini i partakali mai :)

17

Анонимен

преди 9 години

До АнонименV BALGARSKI PREVOZNI SREDSTVA --AVTOBUSI,VLAKOVE ,PARAHODI I SAMOLETI TRIABVA DA SE GOVORI SAMO BALGARSKI

16

Анонимен

преди 9 години

NIE BALGARITE SME NAI-TOLERANTNATA NAZIA V SVETA,VAV VRAZKA S VATRESHNOTO POLOGENIE V BALGARIA-NE GELAEME NIKOI DA POLUCAVA PARI BEZ DA RABOTI.

15

Анонимен

преди 9 години

saglasno resheniata na dps v balgarisa triabva dsa se sazdava vakuum na vlasta i podbugadane na valnenia.

14

Кореняк Сливналия

преди 9 години

Изгледах целият репортаж на Бенатова и това, което ме впечатли най- силно е бележника с шестиците на малкото дете с цигулката. Не видях нищо толкова стряскащо и обезпокояващо. Жалко е, че *** и българи в Сливен винаги са живели в идеална хармония и в момента изкуствено се насажда омраза. Ама какво се учудвам като в Сливен вече не живее нито един сливналия. Ние, гражданите отдавна напуснахме родния Сливен и оставихме да дерибействат рогачите, както казваме сливналии.

13

Анонимен

преди 9 години

Тоя сайт си е конюнктурен. Рублички, ДПС парички, кой откъдето даде... дава навсякъде. Трийте сега...

12

Чекист

преди 9 години

Кви са тез протести? От Брюксел давали ли са? Не се излагайте, че няма да ви похвалят!

11

Практични изводи

преди 9 години

направете. Колкото и да е лоша една ситуация, в нея може да бъде намерено нещо добро.Много се изписа срещу това, че ромите не искат българи да влизат в кварталите им.Ами добре!Ние няма да ходим там, но и те да не излизат извън гетата си!Може да е апартейд, но нали те го искат?Някой днес написа, че има свестни и възпитани съседи роми.После направи наивния извод,че те са такива,защото средата им влияе така.Истината е друга - не средата ги е променила, а те са предпочели среда,различна от гетото!

10

Анонимен

преди 9 години

Мотоклубове не си мърдат мотора ако някой не им плати бензина , клюпачката и пиячката.. Кой има пари за даване , окупатора САЩ

9

Byzantine

преди 9 години

Жалка картинка ! Това " аз не съм кайма " ми звучи също като " аз съм Шарли " ! Просто сега сред етноса ще настане такова разкаяние и чувство на вина , че сигурно ще се самобичуват ! А относно тези НПО-та , та те директно казват "ще търпите да ви унижават и трепят в собствената ви държава " .

8

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Според мен Лютви Местан няма място в политиката!ТОВА Е ЕДИН ПЪЛЕН ЛИЦЕМЕР!БЪЛГАРИЯ СИ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ!Питам Вас,братя Българи и него!Той,ако се счита за българин да защитава българите,България и да работи за България!Той не може да бъде никакъв политик!Защо ще настройва едни срещу други етносите! Местан и ДПС НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА!!!

7

Мишо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !--6;Абе Глупчо. Вашата партия след ДЕВЕТИ.от 90% собственици, направи 100% наемни работници. Нали вашата партия ДЕБЪЛГАРИЗИРА българите. Нали БКП напрви от българите руснаци ;ПИЯНИ, МЪРЗЕЛИВИ и КРАДЛИВИ. Няма ги работните Българи. Ако Русия ти е брат на мен не е брат ,защото само злини ни е донесла.Отивай в Русия бе *** русофилски

6

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяхте/бяхме/ КАЙМА, отдавна щахме да сме измели крадливите политици до един.Ама сте/сме/ КАЙМА!!!

5

hmmm

преди 9 години

До АнонименПриятелю, то много обещаваха а правеха точно обратното...Какво ще те правим ако не го изпълниш?+-за бой- - за ХХХ:\

4

Анонимен

преди 9 години

Добре де , защо сте изтрили 16 коментара? Толкова ли е обидно за ромите да спазват законите ?

3

Анонимен

преди 9 години

За всичко това са виновни изпълнителната и съдебната власт. Виждали ли сте как изглежда личният състав на Министерството на Великите Рушветчии, след проблем в махалата? Прибират се с потрошени коли, окъсани като бостански плашила, бити,може и еХХХи, като за последното никога никой не си е признал. За другите пък все няма доказателства или най много, поредната сто и седма условна присъда и всичко почва от начало. И резултатът е,че една шайка неграмотници разиграват всички.

2

Прасчо

преди 9 години

И аз не съм кайма!