14

ha ha

преди 9 години

13, избери си друг "ник" ако обичаш.Ако погледнем реално и едните и другите са прави, да сложат някакъв минимум за къси разстояния, да има "дрес код" за шофьорите, и избора на клиента при кого да се качи. И тогава нека по-добрият да печели.

13

Анонимен

преди 9 години

Какъв е смисълът на тази статия? Защо поне не напишете коя е таксиметровата компания и номера на колата? Царе са българите да мрънкат само, но да ги е страх да посочат виновника в очи

12

Анонимен

преди 9 години

Ето затова взимате телефона си, пускате Uber, натискате "set pickup location" и "request", и се наслаждавате на нормално отношение, като бял човек. Налага ми се често да пътувам с такси и или колата ще смърди, или шофьорът ще е тръгне да прави глупости и да ми пуска нощни тарифи и помпи, че и накрая ще се прави на мъж, че го викат при инспектор, след като съм сигнализирал за него... Затова повече в такси - не.

11

Анонимен

преди 9 години

Истината е много проста и много "българска" - и таксиметровите шофьори са притиснати "до стената" от многото разходи, които имат /лизинг, ефир, осигурителни и здравни вноски, голям разход на гориво в града, подръжка и т.н./. Друг е въпросът, че трябва да са вежливи и честни и ако клиента го оцени да ги поощри с бакшиш, както е в цял свят! Но тук гледаме как е по света за някои неща само, които нас ни устройват. НЕ ги съдете, живота и мръсния въздух ги е направил такива.

10

честит

преди 9 години

винаги когато мога ИЗБЯГВАМ таксита. Евтини *** на дребно. Никога няма да забрая о0нзи дето като се обърнагх го видях да събира падналите стотинки от джоба ми.

9

haha

преди 9 години

Почти всички бакшиши са брутални черни селяни, заслужаващи гладна смърт, поради безогледната си наглост и пословична мързеливост.

8

uu

преди 9 години

Ами в цял свят е така - бързите услуги се заплащат много скъпо...Ами ако Рут закъснее и си провали важен ангажимент? А при нея ангажиментите струват повече от 4,00 лв...Тя защо не коментира нейните хонорари реални ли са???

7

elementarno e

преди 9 години

Шофьор -> проверка - таен клиент -> глоба -> отнемане на лиценз -> безработен -> банка -> кредит ->клошар.Иначе никой няма да се научи да си върши работата, за която му плащат. Шишо, като иска 50 лв. за 15 мин. да стане програмист, не таксиметров.

6

Радой

преди 9 години

От статията не стават ясни ключови неща: Каква е позицията на Армутлиева и българската музикална общност?Откриха ли вече скрития талант на въпросната певачка, главен герой в потната таксиджийска драма?

5

Dan

преди 9 години

Затова Убер, и ги прескачате тези "приятни и велики" хора ;)

4

Анонимен

преди 9 години

AZ VECE IZPOLZVAM SAMO UBER-TAKSI I SAM MNOGO DOVOLEN

3

Анонимен

преди 9 години

темеРут :Dиначе бакшишите ще се наиграят сега с UBER.. ще опищят света :D

2

Анонимен

преди 9 години

Всекидневно пътувам с произволни таксита на късо разстояние. Отказите ми са 1/50. Наистина действат много дразнещо. Но повечето шофьори се държат любезно и правят курса без да мрънкат. Аз пък винаги им давам нещо отгоре - но само ако не ме ментят.

1

Анонимен

преди 9 години

Най-важния въпрос тук е, коя е Рут?