107

Анонимен

преди 9 години

Колко от горите му се изсекоха и изнесоха от крадците му-лакеи,та сега наводнения има и хората се давят?!Кой е виновен за наводненията?Еми той е!Няма дървета има наводнения!

106

Анонимен

преди 9 години

До Партизанин-ЯтакБях дете на 8-9 години и ни водиха на екскурзия да видим къщата на Митко Палаузов. Бях малък да оценя къщата, но определено не беше бедна. На едно място в ъгъла паркета можеше да се разглоби и уредника на музея ни каза че Малкия Митко /на 6 години/ там си криел пистолета. Още тогава тази манипулация ми дойде много и не само на мен.

105

Анонимен

преди 9 години

Цар Чипион пак е измислил как да ни стриже и чрез неговите протежета си плете кошницата.

104

ruseborn

преди 9 години

Шмекера да си построи надгробен мавзолей с откраднатото от Българския народ! Също, изсичането на горите от него са в основата на наводненията сега в страната...

103

Румбо

преди 9 години

Няма как да върнем "царя"-гори не останаха!За кого по-напред-за *** ли,за мафията ли?Пък и кой ще му плаща хазартните дългове-Илия Павлов изгни,Цв.Василев-фалира,Пеевски след Бареков пари на вятъра не хвърля.Други с неброени пари няма....

102

Анонимен

преди 9 години

Тоя цар май пак е задлъжнял на комар

101

Анонимен

преди 9 години

До Партизанин-ЯтакДори без съд и присъда по време на режима на баща му Борис са убити много наши братя българи. От 1923 година до ВСВ текат такива убийства.

100

ЦАРЯ

преди 9 години

Не помня аз такива временада се върна на майчина земяи от нея с шепи да гребядокато се наям като ***.БЛАГОДАРЯ!

99

Анонимен

преди 9 години

Наглеци, милиони бг не го искаме този. Мони ментата да си гледа внуците в Испания. Няма работа в БГ.

98

ЦАРЯ

преди 9 години

Не помня аз такива временада се върна на майчина земяи от нея с шепи да гребядокато се ная като ***.БЛАГОДАРЯ!

97

партиен член

преди 9 години

Дано си останат 131.Наглоста на нашите политици няма граници.

96

Шаран -БГ

преди 9 години

Изтривайте ми написаното, но с това няма да направите бандита честен човек !

95

Мира

преди 9 години

Аз гласувах за негои нямам думи,колко съжалявам. 800те дни са малко да изкажа болката от парещи очи от сълзи.ПРОКЛЕТ ДЪРТАК.

94

МРАВКА

преди 9 години

СТОТИНА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ИСКАТ ДА ВЪЗКРЕСЯТ МАДРИТСКИЯТ КРАДЕЦ.ТОИ Е ЗА БЕСИЛО ЗА ПРИНОСА СИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,ТИЯ ЕДВА ЛИ НЕ ГО ИЗКАРВАТ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ.ВАШАТА ПОДПИСКА Е ПОЗОР ЗА ВАС ТАКА НАРЕЧЕНИ "ОБЩЕСТВЕНИЦИ И ИНТЕЛЕКТОАЛЦИ"

93

Помня

преди 9 години

"Аз да взема нещо от България..Ама моля Ви се...."

92

Анонимен

преди 9 години

Голяма част от пишещите и псуващи тук, 2001 г са посрещнали мадридския мошеник с отворена уста. След него дойде бодигарда му, а накрая ще управлява и чистача на тоалетните му

91

Анонимен

преди 9 години

От опит вече знаем,че царя си взе имотите за 800 дни и неговия финансов министър взе заем,който чак сега погасяваме.Цял народ български гласува за него с надежда,а той я попари завинаги!

90

бай Х (хикс)

преди 9 години

Да впрегнем КОЕ на пъдаря? Пардон на цАРЯ де... Кое?

89

info.

преди 9 години

Войните са два вида,кръвен и безкръвен път.При първият загиват хора от оръжие,но втората е най опасна,там по икономически тактики могат да се затрият цели народи.А с този темп на развитие от тази безкръвна война,България ще стане мит след 20год.В момента закриват и разпределят територии от България към Турция....след 20год...GAME OVER

88

Анонимен

преди 9 години

този не е никакъв за истинските Българи откакто кръсти внука си - хасан