187

отговор

преди 9 години

Винаги най-силната икономически държава или общност е имала най-силната армия..Точно,КНДР има една от най-силните армии в света.--Пак си се объркал. КНДР има многобройна, не и силна армия. Тя е просто пушечно месо за модерните армии на Русия, САЩ, Китай. Я си спомни какво стана със "силната" армия на Ирак - малка американска армия я смаза за дни. Силната армия не е просто пушечно месо, а модерни оръжейни системи.

186

Алекс

преди 9 години

До Анонимен 318Не е русофилски рев. Просто ти се чуват шумове. От глупост е.

185

Мечо Пух

преди 9 години

КНДР има армия, но не е силна, а просто многобройна. Тази армия не знае как се воюва, няма необходимото техническо-вещево осигуряване, генералитета там не са професионалисти, а партийни кадри, избрани по вярност към властта.По сходна схема над 3 пъти по-малки немски части разделят руските войски на западния фронт, обкръжават ги и само поради тъпата политика на Фюрера (който бърза за 40 дни да превземе Москва) не ги унищожават в първите дни на войната.

184

Анонимен

преди 9 години

Има логика, но в действителност какво ще се случи? И досега прехвърляме суверенитет, но той не отива в укрепнала Европа, а изтича към Северна Америка, от където се назначаван комисарите и се диктуват решенията...ситуацията е абсурдна! Храним една огромна чужда бюрокрация (наднационална, разбирай ориентирана към американския финансов капитал), която вреди на Европа! С армията ще стане същото! Вместо САЩ да воюва с Русия ще пуснат европейците за пушечно месо!

183

Комично

преди 9 години

"Ще покаже на Русия, че сме сериозни в защитата на ценностите си ***"

182

европеец

преди 9 години

Би ли изброил уважаемият господин Юнкер, кои точно европейски ценности ще защитава тази армия? Браковете между хомосексуалисти, осиновяването на деца от тази двойки,гей-парадите, Кончита Вурст, правата на малцинствата за сметка на ощетяване правата на мнозинствата, ограбването на определени държави от банки и МВФ, укриването на данъци и офшорните зони, в които самият Юнкер участва, лъжите, лицемерието и дезинформацията в медиите? Боже опази!

181

Анонимен

преди 9 години

Лицемерие! Кои са тези ценности? Да подкрепяш фашистите в Украйна. които избиват собствения си народ? Миналата седмица в Радата предложиха закон, според който всеки който критикува властта може да влезе в затвора за "национално предателство"..защо няма разследване за изгорените хора в Одеса, за сваления самолет, защо беше фактически забранена управляващата до преврата Партия на регионите? Защо Турчинов беше избран за президент без необходимото конституционно мнозинство! За ценности говорите!

180

Анонимен

преди 9 години

Ще покажете на Русия само, че сте тотално зависими от САЩ! Никоя нормална страна не иска да я вкарат в сценария на американците - война на ЕС срещу Русия и Евразийския съюз! Резултатите ги знаем от световните войни - САЩ става водеща сила благодарение именно на тях. Защо Меркел и Оланд се дръпнаха? Прави ли ви впечатление, че в ученията на НАТО в Черно море и в Украйна през юли участват само страни от Изт. Европа? Само при нас има такива правителства, назначавани от Белия дом!

179

Анонимен

преди 9 години

ВиК федерацията ще капитулира сама. Рублата са обезценява всеки ден , а *** продължава със съкращенията.

178

Анонимен

преди 9 години

Vsichkata platena partiq atakata da ide v Rusiq da si gradi ibrikchiiskiq imijd! Oshte sega! Haide selski tarikatcheta!

177

Анонимен

преди 9 години

ЕС се усети, че САЩ в същност ги окупира и, естествено, опитва се да налага волята си.

176

Илко

преди 9 години

ТоА пък кой е бе?

175

Анонимен

преди 9 години

До факткат та гледам в училище само бъдеще време си учил - ще, ще , ще Ще, ама друг път!

174

до 302

преди 9 години

лошото е че се акцентира че тази армия ще е насочена срещу Русия--Не е насочена срещу Русия. Това е само предтекст, защото САЩ са против силна Европа, а силна Европа със силна армия ще стане независима и ще изгони американските окупатори.Просто Юнкер хитрува като казва, че тази армия е против Русия.

173

факт

преди 9 години

Четейки коментарите установявам, че не познавате историята. Винаги най-силната икономически държава или общност е имала най-силната армия. ЕС вече е най-силната икономика в света и логично ще изгради най-силната армия, независимо какво иска САЩ или какво мислят ***. Приемете фактите! САЩ пък трябва да приемат факта, че еврото и юанът ще изместят долара като световна валута. Най-силната икономика в света ще превърне ЕС отново в световен лидер.

172

123

преди 9 години

До Byzantine 59Забравяш най- вайжното-Англия .И Канада , и Австралия са все още подвластни на английската корона

171

Анонимен

преди 9 години

Бабки уже умные.

170

Анонимен

преди 9 години

Какъв ли ще е отговорът на САЩ по въпроса ? Със сигурност тонът ще е остър.

169

Анонимен

преди 9 години

Армия от *** с европейско гражданство, която ще защитава гейските ценности ?Е, не! Няма такъв виц!

168

я съм от село

преди 9 години

То трябва мъже за тая армия бре...а у Европата откъде мъже бре--все гей бракове и триполови "чудеса" ни натрапвате--па сега армия ви се иска.....ееееее нема откъде да има мъже с яйца--немааааааа...