13

анонимен

преди 9 години

ами тя НЕМА ДА КОМАНВА---САМО ЩЕ ПОВТАРЯ НА ГЛАС КАКВОТО И КАЖАТ ОТ САЩ

12

Анонимен

преди 9 години

НЕ ЗНАМ КАКВО МИСЛИ БЪЧВАРОВА КАТО ВИДЯ КАК ЕДИН МИНИСТЪР КОЙТО ИМАШЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ И ИСКАШЕ ОСТАВКИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ЛАЗАРОВ И ПИСАНЧЕВ БЕШЕ И ИЗГОНЕН. ЗНАЧИ БЪЧВАРОВА И ОСТАВА САМО ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА БОРИСОВ ЗАЩОТО И НЕЯ Я ОЧАКВА УЧАСТТА НА ВУЧКОВ. ЩОМ И ХАРЕСВА ДА Е САМО ФИГУРАНТ ,ЗНАЧИ НАИСТИНА ТАМ ОТИВАТ САМО ЗАРАДИ ПАРИ !

11

Анонимен

преди 9 години

Тетка грета от портрета, ще командва полицията, смех и ужас

10

Георги

преди 9 години

Какво може да коментира една пионка? Може само да говори празни приказки. До какво ще доведе принизяването на МВР до ниво социологична агенция -бъдещето ще покаже.

9

Анонимен

преди 9 години

Кратун Банкянски много обича послушни лели - тая май ще е Фандъкова 2.Къде са сега умните и красивите да протестират, че един необразован *** ще командав цялата държава чрез лакеите и калинките си.

8

Анонимен

преди 9 години

Saschto ne reagira ba4varova nali e Minister ili trabva da vseme rasreschenie ot bb

7

Анонимен

преди 9 години

Ми какво ще му е ,Боко си сложи послушно кученце , е не е каракачанка,ама пак бива :)

6

кк

преди 9 години

Аз нищо не разбирам от политика, но веднага в главата ми нахлува въпроса: Приемственост означава да продължаваме същото.... Ами като ще има приемственост, т.е. да водим същата политика на стария министър, на стария главсек, на стария ДАНС-аджия, кому бяха нужни оставки???? Само за разлайване на кучетата ли????Оставките са израз на крайно неодобрение на нещо и то трябва да се промени....Така мисля аз с моя *** акъл, както казваше баба ми.А изглежда, че умните мислят по-глупаво и от глупавите

5

Анонимен

преди 9 години

То за това в тази държава всичко е с *** нагоре,защото хора които хал хабер си нямат от нещо , управляват хората които разбират от това нещо !

4

анонимен

преди 9 години

На тая госпожа цялата и рода /дъщеря,зет и т.н./ работели в прокофиевите медии.Разбирате ли сега защо реформаторчетата са доволни ,ами тя е техен човек.Нали това беше целта им да овладеят МВР -е вече и това направиха-всъщност кой управлява държавата?

3

Анонимен

преди 9 години

Кога ще се разтури това шуробадженакорушветчийско сборище?

2

vesko02

преди 9 години

Как кой ,ще има социологическо проучване,вероятно Батман ще спечели.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Бойко, Бойкооо, един качествен министър имаше и го прогони ...Нищо не става от теб !Тая леля може да е прогимназиална учителка в някое село, но не и министър на най-голямото министерство - МВР !