41

Анонимен

преди 9 години

Когато в една държава не съществува върховенство на закона нито истински присъди (доживотен или инжекция) всякакви психопати и *** превръщат нацията в тяхно игрално поле. В нормалните държави *** са длъжни да се съобразяват с нормалните хора, а в държави като България (т.е. Бангладеш) е точно обратното. Нормалните хора са ежедневно наказани за това, че живеят в тази ***. Какво единство, какъв национализъм...улици пълни с *** (битови както и човешки) и цялата *** през разпад.

40

Анонимен

преди 9 години

Тялото е намерено от рибар не от полицията....

39

Анонимен

преди 9 години

Смъртно наказание за ***. Публично.

38

KK

преди 9 години

Хора не се пенете де, нормално е от следствието да не пускат точна информация за това как е станало всичко. Това е с цел да не знаят извършителите на какъв етап са в разследването. Нормално е даже да пускат напълно фалшива информация, със същата цел. Това не е майтап, практиката показва, че от изтичане на такъв тип информация се забавя, даже се осуетява разкриването на виновните. Това не е професионално убийство, така че скоро ще бъде задържан извършителя.

37

Анонимен

преди 9 години

Тва, че реката е смъкнала дънките на момичето е една от най-КОЛОСАЛНИТЕ глупости, които съм прочитал някога. И се надявате тея *** да хванат извършителя/ извършителите.Толкова ли е проста родната полиция или просто се опитват да прикрият нещо? Мисля, че отговора е ясен на повечето от нас.

36

око за око

преди 9 години

Върнете смъртните присъди!

35

Анонимен

преди 9 години

Доган строи сарай след сарай, електората им краде ток и вода, изнасилва и убива безнаказано и никой не дръзва да напише нещо в пресата. Жалки сте.

34

Анонимен

преди 9 години

Свобода на словото, демокрация. Браво бе, днес бг.

33

Анонимен

преди 9 години

Нали се сещате че на днешно време с тези телефони, местонахождението му може да се определи с точност до метри! Ако решат, вече могат да знаят къде е телефона, кой го е взел и къде се е скрил. А ако го е продал в заложна къща, ето ви още един повод да затворите тези бардаци за крадени стоки!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Аз съм против смъртното наказание,трябва изверга който е извършил убийството да бъде мъчен до смърт с дни,и да бъде сниман,след това да пуснат видеото да се гледа,така че ,всеки който си позволи пак да направи такова нещо да знае какво го чака!

31

Анонимен

преди 9 години

Тука гледам само следователи и съдебни лекари коментирали. Оставете органите да си свършат работата и тогаав коментирайте кой как си върши работата. Нямате никаква информация, а разбирате повече от следователите.Това не е като по филма "От местопрестъплението", където ги хващат за 45 мин.До приключване на случая нямате право да давате безсмислени оценки за работата им. Отново българина е по-католик от папата.

30

Анонимен

преди 9 години

Полицията бърза методично. Утре ще вземат и пръстови отпечатъци. Ако е да стачкуват за пари, всички са там. Когато е да си свършат работата, никакви ги няма. Освен да се бавят умишлено.

29

Анонимен

преди 9 години

Пак ще се окаже поредната изродщина...

28

ha ha

преди 9 години

давам Ви още два дни да ги откриете, на права следа сте. Действайте по експедетивно.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпо синините и насяданията на кръв лесно се орпеделя дали ударите са получени докато е била жива или не. Освен това знаеш ли с каква скорост трябва да се движи тялото в реката, за да се получат същите наранявания от камъни както от бухалка да кажем. Съдебните лекари си знаят работата.

26

до 37 и 38

преди 9 години

Що не вземете да се метнете от моста, та емпирично да проверим колко пъти можеш да си удариш главата в камъни?***.

25

Анонимен

преди 9 години

"коментарите" ЯСНО ПОКАЗВАТ какво е " нивото" на този "сайт"

24

Анонимен

преди 9 години

Не мога да си обясня как може да има още такива диваци,вървиш си по улицата и някакъв си не знам точно как да го нарека решава да те убие за нещо незначително,23-годишната студентка си замина за едното нищо,за такива до живот или смъртно наказание!

23

До В.Узунов

преди 9 години

Гледай теб да не намерят някъде със смъкнати панталони.

22

търновец

преди 9 години

Познавам бегло този квартал, защото винаги съм се страхувал като минава от там, а съм добре сложен мъж и ходя обикновено по светлата част на деня. Има катуни там, и ако са я ограбили като нищо са я скрили и са се мъчили да я свестят. Като е минала полицията с кучета са я захвърлили. Може и да не съм прав, но не е изключена и тази версия. Полицията не смее да ги притисне и да им направи пълен обиск на тези катуни. Дано не нарочат някой случаен просяк, а убиеца да е на свобода.