94

UKRAINEC

преди 9 години

Най-голямата грешка е да се пренебрегват украинците.Да се наричат украинците слаби и неумеющи да воюват.Украинците винаги се връщат.Те се връщат и си взимат своето.Но когато украинците се връщат,те не са способни вече да преценяват силата си пропорционално-те унищожават всичко живо по пътя си.Така че не обиждайте украинците-иначе когато се върнат украинците на земята където са погребани техните деди,то живеещите на таз земя ще завиждат на мъртвите ! -- Джухар Дудаев

93

Дани

преди 9 години

Този *** ли е? Как така "Когато майките започнат да виждат синовете си да се връщат мъртви у дома, вътрешната подкрепа започва да се свива". Как ще въоръжаваш ти Украйна? А украинските майки? А майките на мирните жители били те украинци, руснаци, местни, чужденци ... ?Лесно ти е да говориш за жертви, ***, когато си стоиш в Америка.

92

Анонимен

преди 9 години

Краварите са пред фалит , единствения им изход засега е продължаването на войната в Украйна,скоро ще подпалят и други ''горещи '' точки в региона иначе ще се сгромолясат Нищо лично и против ФАЩ , но постановките са им дървени и изтъркани

91

Най-добрата вест

преди 9 години

Най-добрата новина е че Русия , Виетнам, Казахстан и Китай започват търговия с руски рубли между тях. Така те ще оформят около 30% от търговията сравнена с Европейския Съюз. Ще се тъгуват калашници, атомни подводници, китайски кецове и меки виетнамски шапки, а от Казахстан - добри чувства . Хак да им е на европейците и американците

90

Сандо

преди 9 години

Прате Сидни от Австралия в Украйна - той ще ги оправи всички!

89

сдж

преди 9 години

Не знам защо ми се струва, че след всички *** войни, които Сащ направи в последно време, ще се намери сенатор, който да внесе поправки за начина, по който трябва да се ограничи намесата в чуждата политика и начина на преценка, доколко това заплашва пряко нацията... След еврейското изпълнение с Кулите, америката се обърна на заслепен джандар, и си анавлече международна омразаЕдно допълнително ограничение правата на главнокомандващия би могло да ги предпази от по-нататъшни извращения.

88

RRR

преди 9 години

До АнонименБраво само така. Това е супер оригинално. ха ха ха ха...

87

сдж

преди 9 години

Не се заблуждавайте, че генерала мисли точно така, просто казва каквото шефовете му искат да чуят! И това е грешката на сегашната амер. администрация, заприличаха на нашите поплювковци, дето повтарят каквото им е наредено, без да могат да повлияят на събитията в друга посока!Лошото е, че Америката от велика демокрация се превърна в перфектен слуга на еврейската клика, завзела управлението там и подменила ценностите на демоцрацията с ценности на *мамона*!

86

Анонимен

преди 9 години

дреме им на американците отностно украйнците , искат да влезе Русия в въоръжен конфликт , защото са най-богати на ресурси , а американците не могат да им "помагат" както в Ирак , Афганистан , Сирия и навсякъде където са се намесили. Но сещат ли се , че накрая като отговор ще получат някоя ядрена бомба , чрез Северна Корея

85

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДруго си е да виждаш само украйнски трупове нали?

84

До 123

преди 9 години

Войната е престъпление срещу човечеството. За такива, които предизвикват войни има военни съдилища където отговарят за престъпленията си. Ако не ги осъдят, ги съди Господ.

83

Анонимен

преди 9 години

Защо командващият американските сухопътни сили в Европа, взема отношение по въпросите на Украйна. Какви интереси защитава? Няма ли европейски военни, които да се занимават с проблемите в Европа?

82

T34

преди 9 години

Нещо което може да спре руски танк е само руски танк.

81

Анонимен

преди 9 години

Кой с какъвто и интелектуален багаж да разполага, от тук пишещите, в едно с информацията, която има, в крайна сметка се явява безполезен гадател. Затова, молете се, братя българи, да не стане голямата беля, вместо да коментирате кой би победил!Това са две цивилизации, които винаги са се конфронтирали. А ние сме в лагера на чуждата цивилизация.Мислите ли, че ни считат за свои? Не иде реч за фили и фоби, ние просто не сме от западната цивилизация и не сме били никога.Няма и да бъдем.Въпреки модата

80

до 107

преди 9 години

Войната е продължение на политиката с други средства. Като не си разбират езиците, играят оръжията, това е.

79

поименен списък

преди 9 години

Моля, за доказателство, Бен Ходжес да публикува поименен списък на 12-те хиляди руски войници на териториите на ДНР и на ЛНР! В противен случай, неговите думи са лъжа и измама.

78

Анонимен

преди 9 години

SHTO ZA TSINISUM E "MUDROSTTA" NA HODJES (arabsko ime li e tova?) ZA "MURTVI SINOVE" (NO NA CHOUZDITE MAJKI, NALI). AMI, AKO STANE TAKA, CHE TEZI "MURTVI SINOVE" SA NA NEGOVATA ZJENA? ILI NA MAJKA MU? K'VO TOGAVA M-R HODJES? SUDBATA E STRANNO PODVIZNO NESHTO - MISLISH ZLOTO NA DRUG, PUK TO TE UDRJA TEB V SURTSETO.

77

някой

преди 9 години

САЩ никога няма да тръгнат на открита война с Русия, просто една трета от населението им е латино и жълти, които няма да се бият, освен за много пари. А когато парите свършат държавата им просто ще се разпадне, това е измислена държава, която се крепи само на икономиката и няма ли пари просто ще изчезне от картата.

76

Анонимен

преди 9 години

"Украйна иска нещо което да спре руски танк" Алооооооо Украйна и украинците искат мир и да си гледат живота, искат работеща икономика, искат добри политици, които да защитават интересите на Украйна, искат вечер всичките им деца да се прибират по къщите а не да загиват на бойни полета искат още много неща ама не ВИЕ ще им дадете танкове, че да можели да трепят руснаци видите ли за да направят натиск над Путин ... Жалки сте задето не приемате човешкия живот като нещо ценно а го употребявате!

75

Анонимен

преди 9 години

До онзShtoto tuj narichanite ukraintsi, osben banderovtsite ne sa pijani, ili puk "amerikanskite", shvedskite, kanadskite i drugite naemnitsi, glupako-o-o! A/e, kak prirodata pravi takiva greshki, ta dopuska da se razjdat hora s tolkova zakurneli mozutsi, che i gi ostavja da zamursjavat s glupostta si sveta.