116

Анонимен

преди 9 години

умрял евреина - да са живи и здрави православните християни. Този американски плондер изяде и изпи доларите, само че нямаше резултат, защото не можеше да събере и 10% вот. Затова го и ликвидираха американските му кукловоди, молейки се поне смъртта му да има някакъв ефект. Путин грам не му дреме с над 80% подкрепа е непоклатим, ако ще американците да си избият всичките хрантутници в Русия.. Когато американските реват, аз се смея!!

115

Божо

преди 9 години

До gandi.daowЗащото всъщност *** превърна Русия в една бедна Саудитска Арабия с ядрено оръжие !!! Русия не заслужава съдбата на Саудитска Арабия, затова съм бесен на *** !!! Освен това, Русия е агресивна диктатура, която пренася вътрешните си проблеми навън, като си търси врагове , това също ме тревожи !!! Ако харесвате саудитски шейхове и комплексирани джуджета , разбирам защо ръкоплещите на кремълското нещо на високи токчета !!!

114

Анонимен

преди 9 години

В Русия не обичат образованите и нормалните хора. Естествено, че Немцов няма как да вирее в такова общество, което си иска само бащица. - "Какъв си ти бе, Немцов"?, "Кой си ти"?

113

Анонимен

преди 9 години

Като толкова са обичали Немцом в Русия какъв му е рейтинга ? Немцов е един от олигархичният кръг на Елцин. На Америка и запада им трябва отново човек като Елцин.А иначе Немцов какво стар еврейски женкар ,развиваш добър бизнес с евреите олигарси в Украйна. На който изобщо не ми е пукало никога за Русия освен за неговият бизнес.Да говорил е срещу Путин защото така се котираш повече в САЩ и на Запад, а най- вероятно и добре заплащат.Щом като за 20 год на българските НПО са дадени от САЩ 750 мил.дол

112

сър Пичук

преди 9 години

До 138Той и Сталин имаше рекордна подкрепа, и Хрушчов, че и бай Тошо...

111

:)

преди 9 години

Да помислим реално. Путин, добър или лош, има рекордна подкрепа и няма как да бъде сменен с ДЕМОКРАТИЧНИ средства. Немцов пък, изобщо не беше опасност за Путин. Защо му е на Путин да убива Немцов точно в този момент? И защо обучавания от КГБ Путин не убие Немцов по друг по-фин начин - "случайна" катастрофа, бавна отрова... или нещо друго от арсенала на службите?По-логично ми звучи: украинците гръмват Немцов и после обвиняват Русия. Немцов е бил с украинска "манекенка"...

110

сър Пичук

преди 9 години

Русия драги, цената на нефта уби я...

109

до 129

преди 9 години

А бе *** ти кво искаш да е бездетен като Белия Златун ли ?Бил е патриот и е работил за Русия,не е скрита траверса като вас ушанките от тролския източен манастир...

108

Анонимен

преди 9 години

Русия ще стане още по силна и могъща начело с Путин

107

крупская

преди 9 години

Кървавия Джони настъпи мотиката пред Кремъл!

106

Анонимен

преди 9 години

според експерти щяло да се промени Русия , естествено че ще се промени , един *** по-малко , 4 деца от 4 жени , на 55 години и отивал в 23:50 през нощта с 23-годишна манекенка към квартирата си . Това е политик с европейска орентация , това си е сексманиак , а е им един от най-видните опозоционери , какви ли са другите *** , нищо чудно , че ПУТИН ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ ПРИ ТАКАВА ПРОПАДНАЛА ЕВРОПЕЙСКООРЕНТИРАНА ОПОЗИЦИЯ .

105

Анонимен

преди 9 години

Този *** са го убили неговите хора за да седне друг на неговото място.

104

до 118 божо

преди 9 години

На колко сте години?. Приемате ли някакви лекарства или опиати?.

103

Анонимен

преди 9 години

Има вероятност Путин да не го е застрелял лично. Да не се забравя все пак че изстрелите са групирани и че Путин е от КГБ,А КАКТО ЗНАЕМ ТЕ СА ДОБРИ СТРЕЛЦИ.

102

Анонимен

преди 9 години

Героите не умират, но плейбоите си умират.

101

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевВасилев, окупирал си компа от сутринта. Друга работа нямаш ли бе, братле!?

100

до 112

преди 9 години

Божоо българите, като са умрели от глад ще кажеш, че е станало лошо? Народът е като овца, седи и си чака ножа, това са българите. Руснакът със средна заплата може да си купи 4 пъти повече хляб и месо от българина. Като заплата взимат горе долу същото, като покупвателна способност обаче българина е на опашката.. Пред фактите и *** мълчи

99

MSC

преди 9 години

До пенаАбе вие давате ли си сметка като говорите за гражданска война в Русия?Това не е Русия от 1917 година а военна свръхсила пълна с какви ли не оръжия за масово поразяване!ЛУДИ ЛИ СТЕ или пишете ей така от нямане какво да правите?

98

Божо

преди 9 години

До АнонименДържава с прекрасен фюрер и със скапана опозиция не е съвременна държава !!! Ако беше "добър" диктатор, *** щеше да се оттегли в името на Русия, но той си е просто един побъркан обикновен диктатор, който ще стои на власт с цената на много лишения и, не дай Боже , жертви !!!

97

уйо

преди 9 години

Брей пък медии имаме, всички изразяват желанието на Банан Банана и неговите "началници".