34

Анонимен

преди 9 години

абе ако бяха възложили на някоя от сянките на нашето перхидролен джудже да изъплни задачата то с радост щеше да иде ,защото българските слугинажи и *** са на разположение! само им дай заповед и няма да спят ,те са си зомбита !

33

Анонимен

преди 9 години

Ami ...... Kreml proveryava.

32

кирчо чичков

преди 9 години

Митингуващите са американски подстрекатели и извънбрачни деца на Сорос. Путин е свещен, той е Божество, бащата на всяка добродетел, той ще ги оправи тези всичките !!!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

И ТРИТЕ ВОДЯТ КЪМ ПУТИН ! ПРОСТО ТОВА Е НЕГОВИЯТ ПОЧЕРК !

30

ОСВЕДОМЕН

преди 9 години

ДОСТА ТЪПО Е НЯКОЙ ДА СИ МИСЛИ,ЧЕ ЗАД ТОВА ДЕЯНИЕ СТОИ ЗАПАДА...ВСЕ ПАК НЕМЦОВ БЕШЕ ЗАМ.НА ЕЛЦИН,КОЙТО ЗАПАДА САМ СИ ИЗБРА...НЕ Е РАБОТА И НА ВЛАСТТА...АНАЛИЗИТЕ ПОКАЗВАТ,ЧЕ СЛЕДАТА ВОДИ КЪМ БЛ.-ИЗТОК И ОАЕ-ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА...ГОТОВИ НА ВСИЧКО ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ РУСИЯ,А ЧРЕЗ НЕЯ НЕМИНУЕМО И СМЪРТНИЯ СИ ВРАГ-ИРАН..

29

Коня ми

преди 9 години

Казаха, че мацето го е прикоткало да ходят да се разхождат по моста. Той там с години не бил стъпвал. Има значи и к.рвенска следа, още от Троя е така.

28

Чичо

преди 9 години

Е и какво? Човекът си отишъл защото е бъркал по места където не му е било работа. Бля Путин, бля. Запада е насъскван срещу Русия и какво, да не би да почнат да набират войници в Германия? Там служба няма, само в Русия си има редовна армия. Нищо няма да се промени и зад Путин стоят други, които са готови да продължат войната, това е положението. Мийте си зъбите и си лягайте!

27

до 23

преди 9 години

Извинете, каква дрога сте си забъркали?.

26

Пу Тин

преди 9 години

Аз съм смешен с мойте 86% одобрение, бай Тошо взимаше 99% без да се напряга. Ама ние диктаторчетата се учим докато сме живи - забраних чуждите медии в Русия, май е време да резна интернета.

25

Прозаично

преди 9 години

Адам Смит ,опорната точка на капитализмът дълго е мислил , за да съчини измислицата за невидимата ръка , пазарната икономика и други подобни безумия.Мислил , мислил и накрая стигнал до извода: В действителност Бог е на страната на най-големите банкови сметки.Но е спрял където нетрябва и не е добавил , че всеки които се докосне до големите/ а при нас и до всякакви други капитали/ пари се изживява като Бог.Война за газта , властта , големите пари, плячката , а в случая и за разврата като следствие от тях, в това е прозаичната истина.

24

Анонимен

преди 9 години

Ревност, Макаров, Жигула таралясник..... Селска чест, древна история, излишен шум!

23

Членска карта №7

преди 9 години

До АнонименАми, не я коментирай!

22

Анонимен

преди 9 години

А къде беше Сертов?

21

Анонимен

преди 9 години

Отвратен съм от това което се случи в Русия. Не съм допускал, че на този човек ще посегнат. Още по-чудовищното е, че както се говори над 80% от руското общество се радва на това убийство. Ако това наистина е така не ми се коментира за тази нация.

20

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7От друга страна убийството е извършено доста аматьорски. Убиецът е знаел маршрута по който се прибира всеки ден от ресторанта с приятелката си, знаел е навиците му и го е застрелял от упор на тротора и избягал с ладата. Но професионалните убийци никога не избират такива оживени места.

19

Анонимен

преди 9 години

А стига бе! То за ,,първият демократичен ,,президент на България,нямаше толкова много сълзи и заклинания . Излиза, че всеки който не е в Парламента-хеле в Русия- е ,,опозиционер,,И ако беше толкова велик ,защо не са го избрали за депутат?Нали е направил ,,много добри неща ,,за народа си. Защо тогава , народа му бил шута и не го подкрепил ?Или всичката истерия е заради това че е от ,,богоизбраният народ. Просто това беше ,техният Иван Костов !

18

Членска карта №7

преди 9 години

до 20Битов скандал не може да задвижи такава организация... Или ако е така, то си е направо чист късмет за изпълнителите. Късметът не е изключен, но е много малко вероятен.

17

Членска карта №7

преди 9 години

Това, че на никой не му пука за Немцов се оказа изненада и за самия него. Едва ли е предполагал каква роля му е отредена... Озова се в положението на сарафовския атентатор.И тази истерия ще ви мине, както забравихте за боинга... Ще предъвквате темата неделя две, ще свършат целевите средства и ще зачакате нов краварски сценарий. И така докато не ви бъдат извадени отровните зъби, тоест не ви прогоним от печатницата за долари.

16

Анонимен

преди 9 години

"Русия проверява три версии за убийството на Немцов".............- прAвAкация срещу товарищ путин- ЦРУ прAвAкация срещу товарищ путин- еврейская прAвAкация срещу товарищ путинабе на кой му пука за Немцов ето прAвAкация срещу товарищ путин !!!

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

А четвъртата версия - Кремъл, защо не се проверява...