49

Анонимен

преди 9 години

"Осъждаме остро убийството на Немцов!Митов: Очакваме от руските власти независимо разследване"В общи линии изчака Обама да се изкаже, след което прекопира речта му. *** жалката картинка.

48

Анонимен

преди 9 години

кого осъждате бе *** ? вие също бихте убили всеки който застане на пътя на мутренската ви власт - фашисти!

47

Анонимен

преди 9 години

До Страаааааах.....***

46

хой

преди 9 години

кой те пита бе ***?

45

OMG_Lucker

преди 9 години

В моята класация на омразни и гнусни политици, този се нарежда на едно от първите места, веднага след Доганя, Р. Овч., Цецко- апартамента и може би дели 4тото място с Гоце.

44

Анонимен

преди 9 години

Толкова скоро се спомина и вече стана класик...Някой да подготвя тиража...Читателите чакат с нетърпение...

43

nqkoi si

преди 9 години

Usa iska razsledvane...bg iska razsledvane...gledaite si giola....dan izpishtite..tez amerikanci navsqkude si vrut nosa bati proshlqcite....se edno neznaqt za kvo ide rech...te NAI dobre znaqt...

42

Анонимен

преди 9 години

Общо взето така свършват националните предатели...

41

galicin

преди 9 години

ако беше умрял в катастрофа или някаква друга злополука като генерал Лебед например щях да бъда убеден че са го ликвидирали руските специални служби те са спецове по тия работи...но такова демонстративно убийство ми говори за друг почерк и за други служби които търсят явно някакъв друг ефект...които може да мисли трезво сам ще се сети за какво става дума....

40

Анонимен

преди 9 години

Независимо разследване в Русия срещу Путин е всеедно в БГ разследване срещу Доган - това граничи към нулата, да не кажа под нулата

39

Анонимен

преди 9 години

Гнус ме е от национални предатели, особен с жълто около устата и на други места, които не се виждат.

38

Revenge

преди 9 години

До АнонименКой е този цивилизован свят?Света на еврогейовете лицемери и на световният жандарм ли?Цивилизован свят който създава чудовища като талибани,ислямска държава(уж сирийската свободна армия),косовски главорези сатрапи които разчленяват хора за продажба на органи.Цивилизован свят който унищожи цяла Африка с войни и преврати и какви ли още не изродщини.Пикая на този цивилизован лицемерено гнусен свят.

37

до 42

преди 9 години

Блазя им на руснаците, че имат силен и непоколебим лидер, който им пази интересите, измъкнна русия от пропастта и я направи водеща световна икономика. Руснаците не падат от Марс и не са се родили вчера, за да се поддават на подобни плоски и евтини манипулации и провокации.

36

Оня

преди 9 години

Колкото и да се плюнчите болшевишки ***, сценарият вече е написан и му е даден старт. Нормално е митов да говори каквото му кажат - нарича се зона на влияние и колкото и да пръцкате мозъчно тука България вече не е в зоната в която ви се иска на вас и Медведев го призна публично. Драскайте си глупости на воля. Началото на края започна усещате ли го вече ха ха.

35

Анонимен

преди 9 години

Вместо поредния плик с долари, получил няколко куршума...

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГлупако , този министър е спечелил изборите хората са му гласували доверие и представлява България и има правото да изразява нашето мнение А ти кой си - един от многото примитивни , нецивилизовани българи свит в студената си панелка и ръсиш глупости ?

33

Анонимен

преди 9 години

Хайде, господа неграмотници, да престанете с тъпите си коментари. Кой го е убил, е въпрос на разследване. И престанете да говорите за неща, от които не разбирате. И не упреквайте комунистите, защото САЩ е единствената държава, която има най-голям брой убити ПРЕЗИДЕНТИ. Аз не зная в бившите социалистически страни да е убит държавен глава. Ако мислим логически, то Путин няма никакъв интерес, за да извършва това убийство. Рейтингът му е достатъчно висок. А дали се извършва натиск или не, също не знам. В публицистичните предавания по руските телевизии винаги има представители на опозицията. Нико

32

$$$$

преди 9 години

До лекар-психологПрав си, всяка държава в която има политически убийства е ДИКТАТОРСКА ! Ето затова убихме 4 а не един , цели ЧЕТИРИ от нашите президенти :Ейбрахам Линкълн, Джеймс Гарфийлд, Уилям Маккинли и Дгон Кенеди!!

31

Анонимен

преди 9 години

Немцов има четири деца от три различни жени,така че нищо чудно украинката да му е правила компания.

30

Анонимен

преди 9 години

Шорошоидчета, страх ли ви е ?Напълнихте ли вече гащите, а ?