26

Анонимен

преди 9 години

Бившият министър на отбраната е явно слаба ракия и не успява да удовлетвори нуждите на майц(ч)е си...хахахаТа затова е толко заядлива баба ви

25

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO NE E KAZALA NISHTO ZA CERVENATA MAFIA?

24

Анонимен

преди 9 години

Цацаров що не реагираш печатат се фалшиви пари готвят измами

23

Тая

преди 9 години

Тая пък да не си е отворила печатница. Сигурно й прави реклама, ама кой ли й плаща рекламата. От джоба на народа. Харчи народни пари и ми се дуе като пуйка. Чуди се каква простотия да измисли за да е в центъра на вниманието. Ама то вече нейното е болестно състояние. Да казва нещо ново! Всички чуваме и виждаме, информация отвсякъде. А тя продължава да лае.

22

nedkodd

преди 9 години

мая-мимету-опщътъ нали ти казах първо се бръснеш,после контра и ми върни самобръсначката,че си заприличала на голям урунгел и ся ко свадба шъ прайми парите утъняха,ни мужа да съ изтъргуваш, ни съ котираш,урязана си от всякъде??? Бегом към сибир и путина или кимченунъ!!!

21

Иво

преди 9 години

Кюстендилдсият *** окончателно е изперкал!

20

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБарлъ +ДПС=еднополов платен секс за 27 милярда с лихвите дето ще ги връща тъпия мат,рял

19

художника

преди 9 години

Аз пък ще залея "Позитано" с банкнати "Червенушки"с номинал 24млрд. Толкова откраднаха от България комунистите/социалисти/ и на гърба на банкнотата ще изпиша имената на крадците, като почна с О.Дойнов и А. Луканов и нататък по веригата от обръчи.А тоя списък ще е мнооого дълъг!!!Щом Мая иска ще си ги мерим, да видим кой е по-голям. /Става въпрос за ПАРИТЕ, не за нещо друго/

18

Анонимен

преди 9 години

Тая сигурно държи Хензел и Гретел във фурната в къщи.

17

vesko02

преди 9 години

В някъкъв момент българския лев по време на управлението на БСП не се различаваше от парите на Манолова

16

Анонимен

преди 9 години

Майче, стига с тези диети че си заприличала на скелет ***! А как исках навремето да ви жуля в джакузито си с Юлияна Дончева. Сега само тя ми остана.

15

ognyanz

преди 9 години

Колкото и цинизми да се пишат в коментарите, този дълг от допълнителни четири милиарда лева за харчене, който депутатите от ГЕРБ, ПР и АБВ гласуваха, ще го плаща целия български народ.

14

Кърмит

преди 9 години

Дърта жаба-кекерица ! Само простотии може да роди кухата й лейка , нищо друго !

13

анонимен

преди 9 години

Тая *** се занимава само с глупости и си разхожда костюмчетата из НС! За пет пари работа не върши, а и печатането на горановките струва пари! Кой плаща тези акции?! Пак ние голоьовците!

12

Льольо

преди 9 години

Да й са източа на големия нос на тая. *** дъртия *** дет е :D

11

Веско

преди 9 години

*** гнусната пропаганда и манипулация. Всичко си правят на инат, като че ли не са българи. Ми да се връща Орешарски с неговото правителство, да видим колко дълг ще дръпне за три години и ако е +/-10% да е растрелят Майчето на плочките. Струва си да се пробва. Ако ги преживеем с половината примерно да обесят Горанов, ама да виси до изборите!

10

Анонимен

преди 9 години

Не, бе. Викат и МАЯ ,,ЗАДНАТА ПРАШКА,,

9

Антон

преди 9 години

Антония от километри миришеш на червен *** . Айде спрете с номерата на Гоце Първанов .

8

Браво!

преди 9 години

Специални благодарности на фотографа за снимката!

7

лекар-психолог

преди 9 години

Мая Манолова завежда катедра интриги и компромати в БСП-ДС . Тази другарка е толкова комплексирана , че никой не и обръща внимания , че е готова и гола да се снима на нейните банкноти . Жалка картинка .