15

Венелин

преди 9 години

"Антей-2500" са с няколко ниво над С-300 и руснаците никога не биха ги дали на друга държава, ако не бяха санкциите. Освен всички възможни самолети и крилати ракети те могат да унищожават и глави на балистични ракени на височина 30 километра. Ако Иран се въоражат с тях нито САЩ, нито Израел могат да им направят нещо. Там проблема е във финансите (защото иранците искат неустойка по предишния договор), но предполагам ще се разберат.

14

до Гошу

преди 9 години

Дай линк , моля

13

Byzantine

преди 9 години

До търговец"Главните купувачи на руско оръжие са ислямо-левичарските терористи и *** в Африка!" - Язък за опорната точка ! САЩ купиха от Русия ,преди 2 години май беше , 17 000 пушки "Сайга" за специалните си части , освен това в магазините има най различни версии на "Калашников" и "Драгунов" , пистолети всякакви ! Тука в Австрия също се продава руско оръжие , а и между другото САЩ купуват много и от австрийският Щаер АУГ , даже мисля и аз да си купя , тука не е проблем да си вземеш .

12

Анонимен

преди 9 години

До Гес ху 20Ти нема да видиш Америкън уомън ,ами бегай при тьотките!Ще се пенсионираш с тези тъпни за ройтерс и *** !И мъдуро да ви пази и да ни трие,пак не ставате за нищо *** мързеливи !

11

До 5

преди 9 години

Глупаче, точно това е лошото на новата техника, защото е сложна и трябва акъл и обучение. А както виждаш, в Донбас, с обикновенно руско оръжите миньорите и трактористите разпиляха укро-нациките, дето им помагаха какви ли не натовски "спецове". Сложната техника е важна само за първия удар. След него вече нищо не се знае. А в краварията е най-харесван калашника.

10

Анонимен

преди 9 години

Няма ги вече ,БОКУ е с обърнто дупе на запад

9

Анонимен

преди 9 години

BALGARIA S 8 MILIARDA LEVA SHTE SI KUPI NAI-OSTARIALATA TEHNIKA NA NATO PREDNAZNCENA ZA SKRAB

8

Гес ху

преди 9 години

Без да чета статията правя предположение за източника и:РойтерсАсошейтед ПресФайненшъл ТаймсИкономистДВелеВВСИндипендънтИкономистУол Стрийт ДжърнълВ статията става въпрос:Колко е зле положението в РусияИмперските амбиции на ПутинилиРусия възстановява "недемократични" позиции в бившите си страни съюзници,наричани за по модерно "сателити"(както например ЕС е съюз сателит на САЩ).Предполагам съм познал :)))

7

Sony

преди 9 години

Ot takiva zabludeniaci kato TEB sme na tova dereje.Ne iskam da ti cheta AMERIKANSKITE KOMIKSI .

6

Byzantine

преди 9 години

"Сред тях е последната модификация на танка Т-90 Т-90СМ" - Не е Т-90СМ, а Т-90МС "Тагил" , този на снимката .

5

Смотали

преди 9 години

дето се карате за Русия или САЩ. Те са си приятели от край време, първо едните си продават оръжието на разни държави за да се пазят от вторите... После те на свой ред въвеждат демокрация и си продават своето оръжие... А вие тука се хабите за копейки и центове...

4

Анонимен

преди 9 години

Гошу ли си Мошу ли си на колко си годинки герберастко пуберче ???? Мамин ,не гледай толкова много Рамбо ...

3

търговец

преди 9 години

Главните купувачи на руско оръжие са ислямо-левичарските терористи и *** в Африка!За тях тази техника е достъпна , проста и евтина.Съвременните бойни техники искат образование и акъл!

2

веско

преди 9 години

Тъкмо се очудих, как така цял ден няма статии за Русия и се притесних за баба вуна, че е болна.Аман!

1

Анонимен

преди 9 години

2014 за първи път Русия е произвела повече бойни самолети от САЩ .. САЩ още не са си изпълнили договора с Ирак за 40 Ф-16 , отпреди 7години.. Всички сключени договори за Ф-35 са провалени .. Ф-35 е отложен с 2-3 години поради грешки в системите и софтуера..