128

само преди

преди 9 години

година рейтинга на Путин беше" само60%.Но съвсем скоро ще надмине 95,благодарение и на подобни статии.

127

До NOI

преди 9 години

НОИ ли си НАП ли си не знам, но е очевадно че ползваш множество различни имена за да публикуваш безсрамната си и абсурдна пропаганда. Дано по-скоро администраторите на форума вземат мерки срещу подобни агресивни изказвания срещу служителите на медиата, както и срещу българската държавност!С тази пропаганда отивай в АЛФ тв при своето перхидролено джудженце.

126

Анонимен

преди 9 години

Русия е наи скапаната държава по пъти6та по всичко вие го знаете от нас по добре.Но Путиновите хора възпяват чее стра6на работа Путин и Русия.Всеки Руснак които е излязнал в чужбине несее върнал никога в Русия.И Путин това 6тего направи наи скоро време.

125

Анонимен

преди 9 години

Ми нормално, в страна под похлупак, в която се чува само едно мнение е така :)Вие какво си мислите, че там е като в Европа, да имате по 200 различни телевизии на дистанционното си и високоскоростен и-нет навсякъде или пък можете, е така за разнообразие да си вдигнете чукалата в петък вечер и за няколко часа да отидете в друга държава за уикенда. 3/4 от руснаците никога не са напускали Русия, 65 % нямат достъп до никакъв и-нет, та е нормално да вярват на Путин че лошия запад иска да ги пороби :)

124

Анонимен

преди 9 години

До До мурзилкитеА сега можеш ли да обясниш защо гонят руските журналисити от Украйна? Това не е ли наказване за което така красиво говориш?

123

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ-.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА . А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

122

............

преди 9 години

в западните медии има и други-обективни статии за Путин и Русия. Добре би било преводачката *** да превежда и качва на сайта и тях. Ей така за баланс. Неможе само анти. Нали сте обективна медия, макар да не ви личи....

121

Yuppie

преди 9 години

Феновете на кунилингуса полудяха :-D

120

Анонимен

преди 9 години

"Русия може да направи САЩ на радиоактивен прах", каза миналата година Дмитрий Киселов...Това ми напомня как Саддам твърдеше пред заблудения си и изолиран от света народ, че няма нищо страшно и Иракската армия няма как да не победи злите американци. Та и сега разни смешковци като Ким Чен Ун и Путин бълнуват подобни глупости, за да надъхват *** си население с охота да измира заради психичните им отклонения.

119

Анонимен

преди 9 години

До До мурзилкитевиновна ни е не *** щото от пръв поглед си личи че е недееспособна ами мухите дето й четат глупостите.... щото се налага да живеем с тях.....

118

мир ще има

преди 9 години

Мир ще има в Украйна. Въпреки фашистката хунта. Въпреки Нато. Въпреки санкциите на фашизирания Запад.

117

Хахахаха

преди 9 години

До рускиня до 365Първо се научи на български език. Второ като не ти харесва тук - отивай си в Русия!

116

377

преди 9 години

вашия еврогей станишев защо гласува за санкции срещу русия

115

Анонимен

преди 9 години

като толкова ви пречи ***,защо я четете

114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 357А *** защо пак си избраха тиквата? Обаче за разлика от Русия, тиквата ще закрие държавата. Затова взе 16 милиарда дълг.

113

Анонимен

преди 9 години

в русия нравите са азиатски, там имат нужда от вожд,камшик,ботуш. тази държава е наследник на татаро монголската златна орда

112

Анонимен

преди 9 години

Путин е най-обичан от от Атака и БСП...

111

Ех тази Елка!

преди 9 години

*** е "кореспондент" на "Файненшъл таймс","Ройтерс",Ню йорк таймс"и други британски и американски издания от които преписва статии и пропагандира антируска политика.Заглавията на нейните статии са провокативни,лъжливи,целящи да всяват омраза към Русия и най-вече към президента Путин.Има различни начини човек да изкарва парите си,но идеологическата диверсия,целяща да промива мозъците на хората е доста непочтен начин.

110

без стойност

преди 9 години

Тази статия няма никаква информационна стойност и си е чиста примитивна антируска пропаганда!

109

прекрасна статия

преди 9 години

отново ни зарадва с една прекрасна статия.