85

TPE3BEH

преди 9 години

ДА за електронния вот!!!Дайте шанс на хората в чужбина и тези които работят и живеят на места, които са далеч от регистрираното в личната карта да дадът своя вот!

84

Анонимен

преди 9 години

хаха няма вече кой да гласува за старите муцуни и сега ще ни задължават

83

Анонимен

преди 9 години

Референдум за намаляване броя на храндутниците КОГА?

82

Роско Мекия

преди 9 години

Бойко реши да кажа, че свиквам референдум.

81

Циганин

преди 9 години

Хм и каква е тази демокрация със задължително гласуване ,който не иска да гласува -той няма отново да гласува -ще гласува за двама и ще бъде анулирана бюлетина . Роско пак е включил някакви лобиски интереси на кръга Капитал ,а не сивото си вещество .Аз съм против задължително гласуване !

80

Анонимен

преди 9 години

Референдум за намаляване броя на храндутниците КОГА?

79

sante_dog

преди 9 години

До 116така е. Ако не се гласува купеният вот има по голяма тежест. Но - всеки глас добавя към партиината субсидия, а това не се казва... Освен това ако няма алтернатива, няма смисъл да се гласува. За кого питам аз да си дам гласа и парите за субсидия?

78

Анонимен

преди 9 години

Каква Азия бе, в Гърция е задължително гласуването.

77

Анонимен

преди 9 години

хаха няма вече кой да гласува за старите муцуни и сега ще ни задължават

76

БЕН БЕРНАНКЕ - ФЕД

преди 9 години

ISKAM РЕФЕРЕНДУ,М ЗА НАМАЛЯНА БРОЯ НА ДЕПУТАТАИТЕ И АП;АТИТЕ ИМ..ИСКАМ НОВА КОНСТУЦИЯ..ИСКАМ 100 БРОЯ ДЕПУТАТИ С ГАРАНТИРАНА КВОТА ЗА 15 ЧОВЕКА ОТ СВЕТА 85 + 15 = 100.ИСКАМ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2 ГОДИНИ, ЗАЩОТО СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСЯКА СЕКУНДА...А ЗА 4 ГОДИНИМ Е ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО, И УСПОКОЯВАЩО ЗА КРАДЛВИИТЕ ***.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 110И как точно им теглиш майната с негласуване! С негласуване им оправяш играта. Тези с купените гласове ще имат по-голяма тежест. Знам, че ти е трудно да го разбереш. Погледни изборните резултати на ДПС през всичките години! В началото с повече гласували имат по-малко % отколкото сега, когато по-малко хора гласуват за тях. Сетили се защо! Ако не си ще ти кажа, защото ***, като теб не ходят да гласуват. Те ви го вкарали целия, но няма да правите нищо, защото ви харесва, нали

74

хахаха

преди 9 години

дори в Северна Корея не е задължително гласуването, трябват субсикдикки

73

Анонимен

преди 9 години

Задължителното гласуване в момента е наложително в България, защото сме в криза и защото има злоупотреби на партиите с етническите малцинсва. Не знам само, след като обещаха сега управляващите, защо млъкнаха тутакси като стъпиха във власт, май беше само да клъвне народа.

72

Анонимен

преди 9 години

До ***пишеш големи глупости. Вземи малко се поинтересувай от тази материя, защото, като гледам ти е много неясна!

71

Анонимен

преди 9 години

ЕЕДНОТО ОТ ТРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ САМО ПО СЕБЕ СИ Е БЕЗУМНО, КОЕТО НЕ ЕИЗНЕНАДА ПРЕДВИД ВНОСИТЕЛЯ.ГЛАСУВАНЕТО Е МОЕ ПРАВО, А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ.НЕГЛАСУВАНЕТО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО МОГА ДА ТЕГЛЯ ЕДНА МАЙНА НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА "КЛАСА" НАКУП.

70

Анонимен

преди 9 години

до DreamTheater"Всички нормално мислещи интелигентни хора са "ЗА" НАТО и ЕС"Ако под нормално мислещи и интелигентни имаш в предвид те я с визшу кадето мият кенефите в ЕС или бачкат по строежите и нивите пак в ЕС защото добрите хорица от ерогейски те държави друго не предлагат.То тогава си прав

69

Анонимен

преди 9 години

На някой *** тук Путин им бил виновен за нещо. Сънуват руски тайни служби и какво ли не. Докато бяхме с руснаците *** бачкаха, нямаше такава престъпност, корупция, измами, кражби и убийства. Бяхме една модерна и развита държава със селско стопанство, индустрия и туризъм. В момента имаме развита само търговия. Молове, супермаркети и нищо повече. Тъговиябез ппроизводство лека-полека ще ни ликвидира. Явно това е целта на англосаксонците, които винаги са ни мразили.

68

***

преди 9 години

До !!! - 97Не е баш така.Гласуването на референдума против е по-манипулируемо, отколкото негласуването въобще. Защото гласувайки вдигаш избирателната активност, без да е ясно дали гласът ти ще бъде отчетен както си го пуснал. Негласуването от друга страна няма как да го подменят, и при ниска избирателна активност референдумът се проваля.

67

mao_dze_dun

преди 9 години

О, чудо. Сега и ако мързеливият ни народ се нарине да отиде да гласува на референдума, ще е още по-добре. Твърдо за и за електронното гласуване, и за задължителното такова. За мажоритарния елемент съм по-скоро на кантар, но предполагам не е лошо част от депутатите да се избират персонално. Само че не трябва да са по едит на област, защото това означава двама сигурни депутати за ДПС и още 26 за съответната най-популярна политическа сила към момента. Ако ще го правят нека са 1/3 или направо 120.

66

ахтунг

преди 9 години

До gioобщо взето съм съгласен с теб, но не забравяй, че референдума е нож с 2 остриета и не винаги е най-добрата и правилна форма на управление и вземане на решения. Веднага ти давам пример. В Кърджалийска област се прави референдум за отделянето и от България. Нали се сещаш, какво ще се случи! Или примерно в някой региони турския да бъде официален език. Референдум на нац. ниво да, но на местно трябва много да се внимава.