8

Анонимен

преди 9 години

Да бе да още малко и ще напишат че имат Финансови Консултанти завършили Харвърд , прилича ми на - да ги направим известни и после Маркетинг и реклама

7

FBI

преди 9 години

Вероятно от печалбите на тази Банда отиват и за Големите от Великите Сили така никой не се занимава с тези Терористи

6

Стоко

преди 9 години

"Аз наистина се плаша за страната си, като си помисля, че Бог е справедлив"Томас Джеферсън

5

Анонимен

преди 9 години

Защо Нетаняху посещава ранени бойци на ИДИЛ в болницата и ги утешава?Знаете ли, че турската армия която е натовска армия може да ги размаже за ден два а си мълчи. А ако всички натовски армии решат за часове ще ги унищожат а си местят онези работи? Защо?

4

АТАКИСТ

преди 9 години

до 4Добре си го описал, но забрави да споменеш, че реалната причина Доктора да е по-силен от когато и да било е че приятел му е Путин и стои зад гърба му.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ИДИЛ беше създаден от МОСАД.А, ИДИЛ създаде Ислямска държава.САЩ спонсорираха терористите с надеждата, че те ще свалят Башар Асад ...Франкенщайн обаче стана по-силен и неконтролируем, отколкото беше предвидено.Или може би точно така беше предвидено ?! ...

2

Анонимен

преди 9 години

Заглавието трябва да бъде защо така наречената "ислямска държава" избива мюсюлмани, разрушава джамии и не напада Израел? Защо в интернет има снимки на лидера на ИДИЛ с "миротвореца" Маккейн?

1

Анонимен

преди 9 години

Засипване с бомби, това е решението, имат интерес, обаче да ги държат! Така навремето е възникнала Османската империя