92

Анонимен

преди 9 години

Само крастави ,червени *** плюят под статиите с Борисов !

91

Анонимен

преди 9 години

BB sigurno si misli che vse oche e v samoleta i razkazva vicove.ama tam ako sa se smeeli,naroda ne go pravi,g-n BB ne draznete naroda,tarpeliv e.ama do vreme a to mai izticha...

90

Анонимен

преди 9 години

Притча - 1 Ако една жаба я сложите в тенджера с вода на котлона и бавно повишавате температурата, тя ще си кряка докато не умре."Притча - 2 Ако една тиква я сложите на една маса и ако до нея наредите и други тикви, колкото и да узряват, никога няма да придобият вкуса на ореха."

89

:)

преди 9 години

Този път Орешарски не е оставил 8 милиарда излишък, обаче.. Та селянчето ще трябва да си ходи в Банкя и то до 1-2 месеца.

88

гъливер

преди 9 години

селянче от банкя ха ха няма такова нещо само крастава тиква крадяща примитивно

87

Оптимист

преди 9 години

Горанов все пак ни дава шанс да мърдаме по малко-хуманен човечец е,все пак 16 милиарда за 6 години,не се знае какво ще се случи до тогава!Ако беше оня звяр Дянков,щеше да измисли поне 10 начина да не тегли заем,а направо да ги спести от всички нас за има-няма една година!Тогава постната пица щеше да ни се струва,като черен хайвер с масло и кралски стриди за десерт!Така че,когато човек губи,не се знае,какво печели,а когато печели не се знае,какво губи!

86

11

преди 9 години

Два рапона плямпат глупости. А слушателите намаляват.

85

Анонимен

преди 9 години

Клоун

84

„Спасителите“

преди 9 години

Аман от псевдо спасители като Борисов, Симеон Сакскобургготски, Костов и тем подобни. Те докараха държавата до тук и те ще я погребат.

83

Анонимен

преди 9 години

Селянино от Банкя, ти теглиш каруцата като кон с капаци, а каруцарите ти от ЕС и американското посолство те управляват доста добре според желанието си ! Ти просто си един кон в чужда каруца !

82

Анонимен

преди 9 години

"Ние дойдохме да строим, да градим, има разлика между светлото бъдеще и хубавото настояще"Да не си се ровичкал в докладите на Т.Живков...светло бъдеще, хубаво настояще...!?И къде го видя това хубаво настояще, половината народ дрипав, а другата половина чисти кенефите на Запада!?

81

135

преди 9 години

Май искат да ни кажат, че скоро пак ще се самоизбиват мутрите, уж борба с контрабандата. И този филм сме го гледали. Има по-безопасен вариант - влизате двоицата на топло, където отдавна ви е мястото.

80

Анонимен

преди 9 години

А Цецо какъв го и грае в тая конско-каруцарска история?

79

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност на снимката има един абсолютен престъпник!Кой е той?1 Борисов-2 Цветанов+

78

Анонимен

преди 9 години

Борисов,престани да се излагаш!

77

Samo minavam

преди 9 години

Безспорно тези двамата глъмове са по добра илюзия от комунистите,но това не е повод за радост.Щом опряхме до тези тъпани да оправят положението,при положение,че всеки се евакуира поединично,ситуацията в гьола на краставата жаба е трагична.Дерзаи тикво,велик си,пример си за себеподобните си,които ги интересува да са нахранени с ГМО и след това да напълнят таолетната.

76

Ала-Бала

преди 9 години

Любимите ми хубавци! След случката със самолета ББ го изтърваха и започна да плещи обичайните си глупости.

75

Анонимен

преди 9 години

Каруцата я тегли народът, а ти си седнал в нея и дерибействаш, мислейки се за държавник, наглец долен. И какво сте изписали ГЕРБ върху държавната карта, да не ви е бащиния държавата, ваш'та кожа герберастка, какво е това безочие, бе.........

74

Анонимен

преди 9 години

"Вие сте прости и аз съм *** и затова ще се разберем"Че той е *** това е очевидно.Но ние не сме прости и затова няма да се разберем.Вече ставаш смешен с просташко-веселяшкия си хумор ала Живков.

73

шоп

преди 9 години

Немам думи...