13

Циганин

преди 9 години

Гърците ги спсява само драхмата ,останолото е "морфин" за гърците и временно . Защо ли се страхуват от Брюксел да изхвърлят Гърция от еврозоната ,те ама никак ,никък ,не подхождат на Маастерхитски критерии ,не че вече нкой се сеща за тех ,нО ..ЕС е пред разваляне и това само спасява Гърция от изхвърляне от еврозоната .

12

ТРАНДАФОР

преди 9 години

До АнонименНищо няма да изкарат от нас. Ние не сме в еврозоната. Ще пращат тези които имат Евро за валута.

11

Тома Томов

преди 9 години

До тук е ясно едно- гърците клекнаха, ЕС даде шанс това да стане "гордо". Удължиха програмата ( разбирай периода, през който също се начисляват лихви). Меморандумът е съгласуван с "тройката" - т.е. е под неин диктат. Ще се изпълняват правилата на евросъюза иначе повече от половината членки не са съгласни да хранят гърцитне и дори 1 финансов министър да не ратифицира споразумението - то не влиза в сила. Дипломация - намазан с вазелин в космат гръцки г.з! Няма как да се приеме, че милиардерите,

10

Няма начин

преди 9 години

Гърция е болното дете на Европа, и винаги ще го хрантутят. Вчера ви го казах.

9

vrvm do 10

преди 9 години

Vasilis аз пък гледам ревете и се молите за пари, че сте нямали, та ако минаваш през София пиши ще ти дам некой лев та да може да си върнеш борчовете. И на женати ще дам. Големите сте смешници това гърците. Големи претенции, грам покритие!!! Просяците на Европа.

8

АТАКИСТ

преди 9 години

Гърците се *ват като за световно с ЕС, а ония им отпускат още милиарди. Нали нямаше Меркел и Оланд да им дават повече пари? К'во стана? Стана това, че гърците са за Гинес- най-големите тарикати на планетата Земя. И нямат намерение да връщат тия милиарди. Вече към 500 милиарда евро. Запомнете го. Това са бели- тарикати. Живял съм 5 години сред тях. Знам им манталитета до дъно. Колкото могат да изстискат- все от полза!

7

Анонимен

преди 9 години

Заплашваха, заплашваха и накрая клекнаха. А с България не трябва и да заплашват. На умряло куче нож вади ли се? Ние не клекнали, ами сме легнали отдавна. Ние сме най-добрия приятел на Вашингтон = кучето.

6

Анонимен

преди 9 години

От изнесеното става ясно, че Брюксел чака нареждания от Ципрас кога да се "свика европейска среща" !!!

5

Пупакис

преди 9 години

До горд българинТрябва да намалиш гледането на ТВ Алфа, че ти се е замъглил мозъка.

4

Анонимен

преди 9 години

Това което дадат на Гърция ще го изкарат от нас!! После и на Испания и не знам кой...Щото те ще изпукат в Гърция!! А ние сме по издръжливи и търпеливи.

3

I told you so

преди 9 години

Хайде честито! Пък после пак ще честитим + 4 месеца... По реални икономически критерии Гърция трябваше да излезе от еврозоната още 2009, но тук няма място нито реалност, нито икономика. A какво мислят за това чисто политическо решение Словакия и другите не толкова богати държави в ЕС? Що никой не пише за това?

2

Венелин

преди 9 години

Гърците, противно на прогнозите си се уреждат. Ние след заемите на Бойко ще си фалираме и кучетата няма да ни ядат.

1

Така ще е

преди 9 години

За съжаление, много пъти по четери месеца ще имаа отсрочки. До като всички заеми на ЛЕНТЯИТЕ бъдат задраскани.