46

Анонимен

преди 9 години

до 50 - не си прав ако не бяха те, Баце щеше да е премиер с по-голямо мнозинство, защото в парламента щяха да влязат само 6-партии, а не 8 а не и неговата паритя щеше да е с по-голяам тежест....дай -боже да имаме вееч в парламенат по 10 партии - да се дебнат и да не си позволяват тирания.

45

do svetec

преди 9 години

Abe negramoten i prost selqnin Oresharski vze 2 mlrd leva zaem porazrovi se malko pone pitay horata koito sa v chas s tiq neshta tap ***!

44

Анонимен

преди 9 години

До Бъ Костов в виновен е опорна точка и простия народ вярва нали билиотекарю

43

Анонимен

преди 9 години

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СИ КРИЕ ЕВРЕЙСКАТА НОМЕНКЛАТУРНА ФАМИЛИЯ БАЛЕВСКИ,СЪЩИЯ Е ЕВРЕЙН СЕФАРАД,ПО ТВ АЛФА ПОКАЗАХА СНИМКИ НА БАЛЕВСКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО МУ В ИЗРАЕЛ ,ТАМ КАТО ПРАВОВЕРЕН ЮДЕЙН БАЛЕВСКИ С КИПА НА ТЕМЕТО СЕ МОЛИ НА СТЕНАТА НА ПЛАЧА.ОТ ТАКЪВ КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ

42

Колко тъжно..

преди 9 години

Днес се навършват 2 години от самозапалването на Пламен във Варна...Колко наивни са хората?! Мислят, че някой ще се трогне?! Ама не!!!Всичко пак се върна същото.. - И пак Боко премиер.. , и пак Цецка - дружинна ръководителка...Пак дефицит, пак присвояване..., чрез саниране...Смешно.., смешно.. и малко тъжно!!..

41

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!--Та по времето на тоя "светец" Европа ни спря милиарди евро инвенстиции, взе 10 млр. заем, КТБ фалира и загроби България с поне 3 млрд. лева и т.н. Мястото на тоя "светец" е в затвора да му радват без ***.

40

Анонимен

преди 9 години

То е ясно,че накрая ще ги купят. Това е. Вкараxме ги в Парламента, сега ревем.

39

Чиновник

преди 9 години

Ако не бяха ПФ и АБВ, и Баце нямаше да е премиер.

38

Бънди

преди 9 години

Тия са патроити само по документи. Проблема е, че знаят, че няма да видят повече влласт и сега крадат като Костов преди 15 години. Нищо, българина си е роб и не му пречи.

37

Анонимен

преди 9 години

СЛУЖБИТЕ НА САЩ И НАШЕНСКАТА ОЛИГАРХИЯ СЪЗДАДОХА ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОНОСЧЕ НФСБ -ВМРО С ЕДНА ЕДНИЧКА ЦЕЛ ДА СЕ ОТКЛОНИ ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ВОТ НА НЕУДОБНАТА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ И НАШЕНСКИ ЧОРБАДЖИИ ПАРТИЯ АТАКА .ТОВА Е ИСТИНАТА НФСБ СА ГМО (ПАТРИОТИ)

36

Анонимен

преди 9 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.

35

ОСТАВКА

преди 9 години

Не можели да управляват без 16 милиарда дълг, 6 от които нов ?!?!?!?!?!? Като не могат да се справят, ОСТАВКА и нови избори. Никой не им е сложил пистолет на челото, за да са в Парламента. Напротив, милиони дадоха да се докопат до държавната софра, тези мошеници.

34

Бургас

преди 9 години

Валери Симеонов с еврейска фамилия Балевски беше се закачил за Атака и използва Сидеров да се докопа до местния парламент в Бургас,същия след като влезе в обшинския съвет на Бургас влезе в договорка с ГЕРБ и заряза Атака ,а награда ГЕРБ го направиха председател на ОБЩ>съвет,като такъв Балевски веднага си взе парцел на първа линия на морето и си пусна нелегални трасета на кабеларката си по която и до днес пуска платен канал с гей порно.

33

Maks

преди 9 години

Колко " патриотично " да се облагодетелстват с постове във вреда на обществото ! Ето още едно доказателство , че всички партии служат за постигане на частни цели на част от членовете си. Национална кауза за партиите не съществува , важното е келепир да има ! Осъзнайте се партиите крадът от всички ! 25 години не са ли достатъчно за да се осъзнае това !

32

герб-гроб

преди 9 години

Снощи хиляди граждани на Стара Загора ,-членове и симпатизанти на Атака ,БСП и други организации изпълниха площада в града и поискаха референдум за излизане на България от НАТО и оставка на мутренското правителство заради откровенния му слугинаж към САЩ и заради заробването на българския народ с безбожния заем от 27 милярда с лихвите които за чуждия масфраф ще плащаме ние,децата и внуците ни-Оставка в Неделя пак всички на площада!

31

Анонимен

преди 9 години

НастоявамНекадърниците от ГЕРБ да си подадат оставката

30

Анонимен

преди 9 години

Паричен Фонд

29

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

28

post

преди 9 години

ВСИЧКО Е ЗА КОКАЛА, МИЛИ МИ ПАТРИОТИ...ХОРАТА ДА ВЗЕМАТ ТОЯГИТЕ И ДА ПОДКАРАТ ИЗБРАННИЦИТЕ СИ

27

Анонимен

преди 9 години

А га Орешраски взе 10 млрд дълг тогава не ривахти, а?