126

Анонимен

преди 9 години

До взводА за фейсбук героя Семенченко какво ще кажеш.Защо при всяко обкръжение него все около в *** го раняват.

125

Циганин

преди 9 години

Май лаже като зтар *** тоз Петро !) Има излязли ,но не и 80 % .

124

малко история

преди 9 години

ДАВАМ БУТИЛКА ВОДКА на този КОЙТО ми докаже че КОСОВО е било сръбско повече от КОЛКОТО БЕЛГРАД БЪЛГАРСКИ

123

до Вагнер

преди 9 години

Хитлер също е евреин ,плъхок айде бегай гледай филмчета с еднооката пирамида

122

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 172: Отговорих им, и споко, за следенето хич не се притесняват, нито се крият в дупки като хунтовските велики бойци, нито поадат в плен хахахах... Викаш следели ги, това се преодолява лесно бе драги, само малко мислене се иска ;) А какво ще кажеш ти за Дебалцево, и за любимата си хунта а, хами за великия Семенченко, за великия Турчинов дето водеше Азов в атака уж на Мариуполското направление :))))

121

Наблюдател

преди 9 години

До взвод 149: Споко , и Гиви, и Захарченко , и Моторола, и Сеня - героя от Иловайския котел ( който караше карателите да скачат ) са живи и здрави, дават интервюта и ритата фашагите яко по задниците , барабар с чуждите им наемници :)) май яко ги е страх запада от тях,щом ги включиха в списъците си хахахахахахахахх....

120

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу! Дано да се прекрати тази чудовищна, братоубийствена война най-накрая!

119

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу! Дано да се прекрати тази чудовищна, братоубийствена война най-накрая!

118

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобиа освен това се и пръска и раната става неравномерна и познай как се шие особено след като го резнеш и поиздълбаеш малко за повече ефект може и да оформиш и нов връх от меко олово с кухина Вътре не случайно им викат самоделен дум дум макар че строго погледнато не е правилно но така е придобило извесност КОЛКОТО за първите дум дум първо се появяват като ловни за едър дивеч после са тези за балони там има и комбиниран запалителен ефект въобще за муницийте е дълга тема

117

Анонимен

преди 9 години

Поредната окраинска моГилизация завърши

116

Наблюдател

преди 9 години

А бе къде е хОдисейчо, нали тука разни теории разправяше, нещо позачезна горкия, зачезна както зачезват любимите му хунтята :)))) Нещо за проценти на територия говореше, нещо за глад в Русия, клякане на Русия.. а каква стана тя, май хунтата кляка, и то яко, заедно със войските си хахахахах

115

Анонимен

преди 9 години

Истеглят се организирано направо в НЕБЕСНАТА ДЕСЕТОХИЛЯДНА.

114

Анонимен

преди 9 години

До GhostЩо не сещахте за Кърджали когато бяха събитията в Касово , или тогава си ходил прав под масата? Най гадно е когато има двойни и дори тройни стандарти. Към един и същи казус трябва да си подхожда еднакво защото вместо законност имаме целесъобразност .

113

Анонимен

преди 9 години

ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ОКРАИНЕЦ.

112

Анонимен

преди 9 години

Ако във форумът има любознателни хора, нека напишат в Гугъл Западна Украйна и да прочетат първата статия. Голяма грешка на СССР да спонсорира и да ги храни тия ! И те не знаят какви са точно. Мешавица от всякакви. Поляци трепали поляци, украинци трепали украинци, евреи, литовци...Затова няма да се оправят никога, а в Източна Украйна са си православни руснаци.

111

Анонимен

преди 9 години

Нормално е държави като Украйна да искат да направят избор след 25 г. под влиянието на Русия.Какво повече от газ ,нефт и оръжия може да предложи Русия,все пак украинците се чувстват европейци.Всичко друго е интереси и схеми за разцепване и разграбване.

110

Анонимен

преди 9 години

"ЕС осъди проруските сепаратисти за това, че са нарушили споразумението за прекратяване на огъня, предаде Франс прес."А защо ЕС не осъди Десен сектор за това че на 15 след влизането на примирието в сила продължи военните действия "Два мои батальона, отлично въоръжени и екипирани, продължават настъплението при Дебалцево и имат сериозни военни резултати", написа Ярош в съобщение, разпространено в сайта на Националната гвардия на Украйна.

109

взвод

преди 9 години

До Боби148Боби какво ще кажеш за новата електронна система за насочване,как само го клъвнаха този Захарченко по крачето,сега няма да може да припка и да го дават по ТВ как говори с военнопленици от Дебалцево!Сега като пристигнат и дроновете,тия ТВ хубавци Моторолата,Гиви,и други спаратистки главатари барабар с Захарченко,трябва да забравят за мобилнителефони,устройства и ТВ камери,ще трябва да прибягват като лисугери нощно време и да се крият през деня по мазетата,язък край на ТВ сетриала!

108

Анонимен

преди 9 години

До GhostДПС или както си е БКП турци могат само да загубят от това а на Турция и трябва поне една граница където не се стреля така че са съюзници на БГ при това надежни да не говорим че и те са пред разпад 25 милиона кюрди от 75 милиона население въобще не са стабилен фактор УШИ Е вас НАТО ви отстранява малко по малко нормално е да пискате

107

до Пенко

преди 9 години

Брат, бегай да събуждаш Ленин,само той може да ти помогне !