50

По-меко

преди 9 години

Само гледайте да не втвърдите Путин, че да няма 9-майски парад в Берлин. Again.

49

Анонимен

преди 9 години

До да живее Украйнаминус НАТО и Фашистите

48

да живее Украйна

преди 9 години

да живее и пребъде справедливото дело на братския украински народ !!!

47

Berlin

преди 9 години

Как точно трябва да се "реагира твърдо" срещу ненормален с ядрени бомби?! Особено при положение, че не му пука нито за собствения му народ, нито за нечий друг.

46

много як капан

преди 9 години

Педро Параченко скрои много як капан на 8-те хиляди украинските войници в Дебалцево. Ако не се предадат, ще бъдат унищожени от армиите на ДНР и на ЛНР. Ако се предадат, след това ще бъдат съдени от фашистката прокуратура на режима в Куев за дезертьорство. Заплашва ги до 7 години затвор.

45

Анонимен

преди 9 години

Каза Порошенко... а Меркел нищо не му каза. Май вече Порошенко не върви много в Европа, то така се и очакваше. Половината от времето в Минск са спорове между Путин и Порошенко, има ли обсадени украински войски в Дебалцево, или няма. Е сега вече е ясно кой е бил прав, затова и Меркел си мълчи на хленченията на Порошенко.

44

Анонимен

преди 9 години

Показателно тук е, че симпатизиращите на опълченците не злорадстват, а негодуват за дадените жертви поради видимото дебелоглавие на Поразенковци. Опонентите им само кълнат като злобни лелки и призовават за груз 200. Подкрепящите опълченците почти не са споменавали за ,,небесната сотня''.

43

нови танкове

преди 9 години

Армията на ДНР и армията на ЛНР срочно молят Педро Пороченко да изпрати нови танкове в Дебалцево, за да могат опълченците да подновят старите си танкове с нови.

42

на произвола

преди 9 години

Току що и хунтата в Куев призна, че Дебалцево е паднало в ръцете на армиите на ДНР и на ЛНР. Не, защото опълченците са много силни, а защото Педро Пороченко изостави армията си на произвола на съдбата.

41

споразумения

преди 9 години

Педро Пороченко лъже! ДНР и ЛНР стриктно изпълняват споразуменията от Минск. Там пише, че всички наемнически и чуждестранни формирования трябва да се предадат или да бъдат унищожени. След като фашистките банди не се предават, ще бъдат ликвидирани.

40

Анонимен

преди 9 години

Михаил Булгаков в ,,Бялата гвардия'' чрез героите си казва за Украйна - измислена държава, оперетка. Човека е починал много отдавна, не е измислено тези дни. В гражданската война е бил против болшевиките, близките му емигрират.

39

Анонимен

преди 9 години

35Като чета за какво се сещаш, разбирам откъде си избягал.

38

до 43

преди 9 години

Извинете, каква дрога сте си забъркали днес?

37

Аспарух

преди 9 години

Не ценично,а чудовищно е двуличието на Запада и марионетката Порошенко.Всеки ден умират хора,знаете,умират по заповед на тъмните сили,използвайки *** озлобени наркомани от Украйна.Виждам,че 90 % от Българите разбират истинат(поне в този форум) но явно трябва и действия.Новото правителсво на ГЕРБ тегли заем от 24мрд в годините напред за управлението си.Заем,който,ще позволи,да ни заробят9те дейсват по заповед),да вземат богатсвата ни,понеже лихвата при тази криза,ще се окаже непосилна.

36

Анонимен

преди 9 години

Путин наистина има вина! .... Че не ги ступа набързо и да си седнат на нацистките задни мисли!

35

до 41

преди 9 години

Захарченко не е отишъл да се бие, а да разговаря с излезли от града украинци, да речем - пленници. Някои казали, че началниците им изчезнали, десен сектор стреля по тези, които искат да се предадат или оттеглят, и никой не им бил казал, че има примирие.

34

ha ha

преди 9 години

това, това ми позволява да ходя където си поискам, и важно тръгнали през полето. след малко дядото ги гледа как търчат като луди а след тях бика, а дядото търчи към тях и им вика. -Покажи му значката, значката му покажи

33

Q&A

преди 9 години

Какво е хванал обектива?Трепетна среща или развод?или размисли... Тя: - Как да оцелеем след раздялата?Той:- Как се готви боб в котле?

32

ha ha

преди 9 години

"Един дядо си пасял кравите карй Донецк, до него спира черна лимузина и от нея излизат наколко костюмара, тип "Матрицата". дядото ги пита..- хей, момчета, кой сте и закъде сте се запътили?- единият се приближава и важно му казва, Аз съм агент Василев, от цру, а това са колегите ми, Странджата и Старбукс идваме тука на проверка.а дядото-момчета тука по добре да не минавате, кравите са ми се рзгонили и бика е пощурял. Агента важно му навира в лицето значката си и го пита.- знаеш ли какво е .

31

Анонимен

преди 9 години

Не се безпокойте! Това е отмъщението на еврейската общност. Те не забравят кой изби хиляди и милиони евреи - поляци и украинци. Петлюра затова бе застрелян във Франция. А Русия винаги е давала жертви за да спре всяка несправедливост.