155

8

преди 9 години

До BGЗАХАРЧЕ,А ТИ КАК УСПЯ ДА ИЗБЯГАШ ОТ ПСИХИАТРИЯТА?!

154

Анонимен

преди 9 години

Българските "творци" са една ялова пасмина, удобно обслужваща силните на деня и прибираща "едни пари".При положение , че младите у нас нямат никакви ценности и мутрите и плеймейтките са висш идеалза подражание, да направиш филм за Левски и да не го браниш като икона, а да го направиш като псуващ ***...!!! Народе???

153

BG

преди 9 години

До критик - виж подобни коментари на изкукалите атакисти ме карат да се смея всяка сутрин !!!Филм с подобно заглавие би могъл да има ама ... като академична монография по ПСИХИАТРИЯ:))Хайде сега, бъди добро момче и си пий хапчетата че да заспиш и да сънуваш Болен Психеров :))

152

Анонимен

преди 9 години

Заглавието в днешен вестник, че филмът е забранен за деца. Умря българската филмова школа с великолепните си филми, сега са само *** и пошли имитации на американското кино. Отврат !

151

123

преди 9 години

До критикВ смисъл? Ще публикувате анамнезата му в оригинал вместо тефтерчето на Апостола?

150

178

преди 9 години

Не може да очакване нищо добро от хората на изкуството у нас. От 25г. правят филми само за мутри, ***, корумпирани политици и филми в които се плюе България. Как искате да направят филм за национален герой. Те просто не могат да направят нещо положително... В същото време отпусканите от държава пари никога не им стигат.

149

Анонимен

преди 9 години

До Анонименdo 8 - Браво! Това е тъжната истина за времената, в които живеем, иначе филма не съм го гледал.

148

LAST OTTOMAN^S

преди 9 години

koy toy be deto go predadoha bulgarite levski lidete ubi i go obesihmedrugoto robstrvo za vas davay

147

Бай Ламби

преди 9 години

До Анонимендо 107 - Лошото е ,че народа още спи ......и не се знае кога ще се събуди!

146

Бай Ламби

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияАбе момко, провери в Сидни къде има добър психиатър и отивай на терапия , че вече ти е много наложителна!

145

Анонимен

преди 9 години

серьога, какво правиш на премиерата на филма, *** украински травестит такъв?!

144

Реалист

преди 9 години

Oт самото начало беше ясно, че този филм ще е боза. Все таях, една скрита надежда, че ентусиасти са създали нещо стойностно, което ще остане във времето. Сериозно кино на такава тема се прави първо от писатели, хора които има сериозен опит в драматургията и българското кино. Всеки опит да го пречупиш през някакъв холивудски стандарт ще доведе до небивала *** и реакциите, които виждаме сега...

143

Шоп

преди 9 години

Мисля, че СЕМ спокойно може да му сложи две дебели черти накръст и точка.

142

оня

преди 9 години

Филм за Апостола сигурно не е правен от 30 и повече години, а старите не се гледат. Идеята за филм е превъзходна, какво е изпълнението не е толкова важно.Ако тази версия не е добра, да направят друга, да използват тази за коректив. Хиляди филми са направени за Исус Христос например, но истинските шедьоври са малко. Много ме издразни тази пра-пра-пра-незнамси коя внучка....до днес никой не я виждаше, не я чуваше....и сега за 5мин. слава се разходи из всички телевизии.

141

Анонимен

преди 9 години

ЛЕВСКИ е българският МОЦАРТ, но народът, Народе????, още НЕ Е готов да погледне живота и света от висотата на Левски. Нито да чуе и разбере музиката в бушуващата мисъл и реч на великия ни Апостол. А онези пък с произход според Дарвин, въобще и не могат да приемат Левски отникъде и никога - ни от живота, ни от екрана. Левски просто не се побира във форматите на първичното съзнание. Филмът за Левски също. И Левски, и филмът принадлежат на Бъдещето. А дотогава: ужас, ужас, ужас... Господипазини

140

Да ви светна

преди 9 години

Сценариста ми се чини че е от тия нечистоплътните с малките кипи на крауната, дето празнуват Пурим. Няма българско име Максим. А тия могат само да развращават, вижте как насърчават педофилията в Европа. Какво очаквате от такъв сценарист, освен да се изходи на главата на българите гои!

139

Анонимен

преди 9 години

До АлексИмал е плътски желания, задоволявал ги е, 100% речта му не е била академична, убивал е хора, превърнал се е в параноик------------------ Кой ти каза всичко това? Да, купил съм си фототипното издание на тефтерчето му. Кой ти каза какви желания е имал и как ги е задоволявал и какъв език е използвал? И в днешно време познавам хора, които ама никак не псуват и държат на духовната си чистота. Как точно ТИ ще ми гарантираш, че Левски е псувал?

138

Анонимен

преди 9 години

Никой нищо не е заличил. Филмът се изземва и унищожава, на режисьора един здрав кютек и вечно презрение. И вече пълна забрана да се правят упражнения по темата. Няма нужда някакви *** да правят интерпретации на историята, достатъчно описания на съвременници има.

137

Кривондел

преди 9 години

Значи, доколкото разбирам:Карат каруцата, заптието казва "ако не изкараш отиваш в дерето" и Левски отвръща "Да ти *** майката" - което е знакът, при който от клоните на близкото дърво се спуска Христо Ботев (в ролята - Вини Джоунс), който с няколко откоса на своята пушка-манлихера избива заптиетата, целува страстно Райна Княгиня (Холи Бери) и после, барабар с Левски (плочки, бръснати гърди, татуировки) тръгват към залеза? Така ли е?Аферим за артистичното виждане, браточки?

136

Hari

преди 9 години

Съд за виновниците опозорили Апостола с тази, подчертавам ПОШЛА продукция!!!