17

Анонимен

преди 9 години

от сащ и цру това ли им подшушнаха? сащ в последно време тотално са изтрещели и стават все по-прозрачни.

16

Анонимен

преди 9 години

Само по заглавието можете да се ориентирате кой дърпа конците на "съвременния джихад".

15

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Америка създава ислямски терористи, за да съсипва Европа !Америка вкара Европа във война с Русия !Жалко, че евроГЕЙците са токова *** и не виждат очевАдни истини !

14

Анонимен

преди 9 години

Къде са корените на съвременния джихад и КОЙ създаде условията за развитието му,финансирането под една или друга форма,и изрази подкрепата си наричайки джихадистите "революционери,борци за демокрация и свобода"???????????Ню Йорк Таймс да върне лентата 2 години назад за да види какво е писал и как е възхвалявал същите тези джихадисти в Сирия,наричайки ги "революционери" следвайки опорните точки на американските политици.

13

Анонимен

преди 9 години

Партенка срещу европейските страни, за сплашване, че не искат вече санкции срещу Русия,те знаят изначално, че не са прави и имат загуби.Всичко, което се разбърква в света, е в резуртат на предизвиканата банкова криза, оправдание за това, че сащ не иска да си признае фалша на една икономика с листа от дърветата и единствено печеливш безнес-милитаризъм към страните с нефт и газ.Не сме хора, образовани и живеещи в 21 век и това не е наказание Божие, а алчност!Алчност и агресия от безсилие.Стига

12

Анонимен

преди 9 години

Изпадам в умиление всеки път, когато разглеждам снимките на Джон Маккейн на срещата му с лидерите на Ислямска държава. Интересно защо ли лидерите на новото бойно поле (ЕС) нямат общи снимки с тях?

11

Мустафа Ибрик

преди 9 години

Вие сте се объркали нещо! Мюсюлманите са миролюбиви, почитащи закона граждани на Европа! Ислям означава мир, хармония и покой!

10

Анонимен

преди 9 години

Стига сте промивали мозъците на хората!

9

Анонимен

преди 9 години

замислете се при всички конфликти, включително двете световни войни, кой накрая остава незасегнат и стои само отстрани като наблюдател? Кой има военни бази пръснати по целия свят? Кой разпалва военни конфликти по света в угода само и единствено на себе си и за сметка на останалите? Който може да си отговори на тези въпроси ще се досети кой стои и зад т.нар. терористична активност сега (атентати, ИД и т.н.), защото нищо не става без финансова подкрепа на... сетете се кой.

8

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че ИДИЛ няма да нападне САЩ, как ще хапят ръката, която ги храни?

7

Анонимен

преди 9 години

Това е доказателството кой създаде това и за чии цели.Колониализмът е успешна завоевателна практика и неуспешно теоретично демагогстване на тема демокрация, оправдаваща силния срещу слабия, който също има право да живее, защото се е родил "равен", според измисления манипулатор в религиозната пропаганда.

6

Анонимен

преди 9 години

Европа ще се справи с тероризма но й трябват политици с топки като Борисов.

5

Анонимен

преди 9 години

KAKVA E ROLIATA NA DPC V TOZI ISLIAMSKI HAOS?

4

Анонимен

преди 9 години

Тя, Европа в много скоро време ще се осъзнае, та тия арабелите ще се чудят на коя планета да отидат. То се търпи до едно време. После следва Кристал Нахт в нов вариант.

3

Анонимен

преди 9 години

Ние пък си имаме дюнери на всяко кьоше и ни джихадист,ни терорист мое ни барне!

2

Анонимен

преди 9 години

"Съвременният джихад - главната цел вече не е Америка, а Европа"Това беше целта на САЩ със събирането на разни коалиции от Европа срещу арабския свят- бойното поле да се пренесе в ЕС, а САЩ само да командват парада на сигурно зад океана.

1

Анонимен

преди 9 години

а каква е целта на целта? за какво отмъщават на европа?