29

Заблудените овце

преди 9 години

Абу Бекир Ремзи Асанеее по-силна е заблудата ви!!!

28

Анонимен

преди 9 години

До Абу Бекир Ремзи АсанНяма по-силноо от доброто, така че изчезни!!!!!!1

27

Абу Бекир Ремзи Асан

преди 9 години

АЛЛАХ АКБАР.ИСЛЯМА Е ПО СИЛЕН ОТ КРИШТИЯНИТЕ И КРЪСТИЯНСТВОТО.

26

до 36

преди 9 години

Този,който получава даром свободата, си остава роб!

25

Анонимен

преди 9 години

До ссссНай-вероятно туитър е собственост на хора симпатизиращи на ИД.Няма да се учудя ако някои от шефовете на ИД е съсобственик на тая виртуална клоака.Те са си лицемери от малки.Много мразят запада но с удоволствие ползват всичко от там..

24

43

преди 9 години

Време е целият разумен свят да прекрати враждите и да *** моселимите.

23

сссс

преди 9 години

Аз съм християнин и не смятам ,че исляма е лоша религия.По интересното в статията е:"Записът бил публикуван в Туитър в профила на уебсайт, подкрепящ групировката."Та въпросът ми е ако всички в Европа и САЩ са против тези уродливи хорица, как така те публикуват в интернет свои клипове, как въобще им позволяват да го правят?

22

Анонимен

преди 9 години

Абе вие изобщо май си нямате представа какво е ислям и какво - ислямизъм. Тия, дето са се озаглавили "ислямска държава", нито са ислямска, нито са държава. Един пък даже коментирал, че заради т.нар. ид станал антиислямист... Смехххх!

21

американецо

преди 9 години

До voidGod Bless The United States Of America! Мандата на миролюбеца Обама-Мама свършва след година и нещо и след това Белия Орел ще излети да накаже враговете на християните по света! Дано следващия президент на Обетованата Земя е с по-тежка и решителна ръка и постави на место комунистите и мюсюлманите по целия свят! Амин!

20

void

преди 9 години

Ами така ще е - докато не се намери аналогична групировка в белия свят която да ги коли със същата свирепост и да погребва телата им в трупове на прасета - така ще е... Лично моята надежда е, че САЩ (които всички така оплюват) рано или късно ще ги полее с цялата си военна мощ и ще се приключи с тях веднъж завинаги.

19

хуя мора хуя нант

преди 9 години

Ако българите имаха в гащите нещо друго, различно то сливи, щяха да изколят ръководството на ДПС и антибългарите, като Красимир Кънев и Сергея Станишев. Българите, обаче...уви - са пу*ки! СРАМ!!!

18

Киро

преди 9 години

Они от ИД требе да бачкат я ако бех немаше да ги убивам а щех да ги пратим доле у София да метат така ще освободиме ромите от наемния труд .

17

Iahanes

преди 9 години

Ако това е вярно - обезглавените християни заради вярата си са блажени. Те имат наградата си на небесата. Блажени са тези които биват хулени, гонени и убивани заради Словото Божие и вярата в Иисуса.

16

Анонимен

преди 9 години

ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ , че САЩ били създали ИД !!!!Това е все едно да кажете , че след като Белия Свят принуди БКП да премахне ченгесарския си режим, не БКП а Белия Свят е създал у нас Мутрите и Мутренско-ченгесарската ни система.

15

Анонимен

преди 9 години

еми...нормално...все пак ..аллах ака-в-Бар

14

Анонимен

преди 9 години

Имаше един библейски стих, че земята не е достойна за кръвта на хора, убити заради вярата.

13

Анонимен

преди 9 години

До туркиняСтига си лъгала ти от много от зад ,ако решиш да пръднеш направо ще се на,,реш :)

12

Анонимен

преди 9 години

Скапани мюсюлмани фсички *** и няма да има Проблеми където има мюсюлмани има и проблеми скапан АЛАХ

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Какво ми цитираш комунист от най долнопробните.Избегал в Канада после взет за *** и плашило..Цялата работа е толкова прозрачна и смрадлива като парче евтина тоалетна хартия.По времето на джими картър руснаците можеха да изпържат САЩ със десетки хиляди ядрени оръжия.Ония са го знаели и им е трябвала всяка възможност за да спечелят време.А този бжежински е най обикновена източноевропейска тиня една от милионите генерирани от района.Знаеме си стоката...

10

смешко

преди 9 години

И кой от тук коментиращите е бил там и е видял с очите си обезглавяването на тези хора ? Каквато информация ( в повечето случаи дезинформация ) Ви подхвърлят и "захапвате въдицата"............ не виждате ли, че ви водят за носа определени субекти(обикновено се тиражира това което американците заповядат на нашите медии) ! Преди 26 години каквото кажеха от СССР , това се отразяваше ............. Хайде живи и здрави !