103

Опорни точки!

преди 9 години

1.Поне 60 пъти да са стреляли по украинските войски след примирието!2.Яйценюк да поиска репарации от Русия заради Донбас - договорени по телефона между Прасенко и Обанго за по-нататъчна дестабилизация на Донбас.

102

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия вече няма - има бандит въоръжени групи, които не са предмет на Киев, те са убийци и не слушат Порошенко, техните финансови олигарси. И те ще стрелят по ДонецкМеркел и Оланд заяви, че ако ДНР ще прекъсне примирието, тя ще санкции Русия !!! кому выгодна стрельба в Украине?

101

anonimen

преди 9 години

iskali reparacii xa,xa i tva ako ne e naglost o6te ne sa si platili gaza i edvali 6te go platqt a kolkoto otkradnaxa tva otdelno

100

Анонимен

преди 9 години

Не ми е ясно какво ги бавят тия руски разпоретени . Кавказ ги мразят всеки ден избиват москлските милиционери я във Грозни я във Налчик ,Сибир иска да се отделят . Една шепа московски хазари седнали на важни да се правят .Тоя ботоксовата старшинка от КГБ какво подскача като пинчер

99

Анонимен

преди 9 години

Украйна, САЩ и Германия дължат 100 трилиона долара репарации на СССР за 20 милиона жертви.

98

Циганин

преди 9 години

Киев обстрелва Горловка и Пичулин отЛНР се обърнал към ОССЕ ,че Киев нарушава договор от Минск . Онези зсега мълчат и не знам Днес защо препечатва статият от Франс прес какво е казал един участник от конфликта от едната страна -е той ще бъде ли обективен ?

97

УКРАЙНА

преди 9 години

ще тържествува !!!

96

Ядрения

преди 9 години

Яценюк поиска репарации от Русия заради Донбас...Ок и Путин му ги изпраща с една ТОПОЛ М...

95

Анонимен

преди 9 години

Слава Росии!

94

РУСОФИЛ

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!!БЪЛГАРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!

93

заповед от шефа

преди 9 години

Педро Пороченко, има заповед от шефа си, Обамата, да не спазва подписания мирен договор и да протака войната, независимо от жертвите. За да могат Сащ да се заяждат с Русия.

92

Анонимен

преди 9 години

когато укрофашистите ги мачкат, авторите в този сайт веднага пишат състрадателни статии, а когато същите тези убиват ДЕЦА, нищо не пишат, мълчат като риби!!! Егати "обективните" журналисти.

91

ще плаща и пенсиите

преди 9 години

Педро Пороченко загуби войната. Загуби в Иловайск, загуби летището в Донецк, загуби в Дебалцево. Загуби и преговорите. Сега ще трябва да плаща и пенсиите на опълченците.

90

ходос

преди 9 години

Това не е война между Русия и запада,това е война между нормалното с не нормалното,трансгендери,либерасти,лезбийки,кръволоци змии и гущери. А глобалния стои до Путин . Всички нормални евреи да го разберат,защото им готвят холокост извратеняците

89

Анонимен

преди 9 години

Интересно, защо никъде не споменавате украинските войски колко пъти стреляха по цивилни...

88

ходос

преди 9 години

Яцето, само си мечтае за руски войни ,голям мерак им има в конкуренция с Ляшко. Хамериканските ,трансгендери за нищо не стават. Друго си е мужика Батий или Грузинеца гиви да не говорим за Кадировците.

87

mir i voina

преди 9 години

mir ima be xora -samo deto se tepat oshte za raznobrazie ama nishto to ykrainci mnogo moze da gi tepat oshte

86

едуард ходос

преди 9 години

Изстрелват, снаряди с позиви по бързо да се предават иначе ще ги избият всичките.Даже канят нашите либерасти да отидат на помощ на незлежната . то както е тръгнало ,всички либерасти да се присъединят към хунтата за да освободят този свят от извратените си навици.

85

Спас

преди 9 години

"Няма информация засега за пострадали или жертви от престрелките днес. Въпреки това болницата в Мариупол и днес приемаше ранени от огнестрелни оръжия." НЯМАЛО ДАННИ???? ИМА КЛИПОВЕ И СНИМКИ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ!!!! ЦЕЛИЯ ПЪТ ОТ ДЕБАЛЦЕВО КЪМ ЛОГВИНОВО Е ОСЕЯН С ТРУПОВЕ И ИЗГОРЯЛА УКРАИНСКА ТЕХНИКА!!! БАВНО НО СИГУРНО ФАШИСТКАТА ОКУПАЦИОННА ***, ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА, АКО НЕ СЕ ПРЕДАДЕ!!!

84

хихи

преди 9 години

Днес.бг я ми обяснете как така руските сепаратисти стрелят по мирното население, а бежанците бягат в Русия, там бягат и тия украинци дето не искат да се бият за укрофашистите.