358

украинец

преди 9 години

1--Защо във "Великия" СССр се честваше 300 годишнината от присъединяването на Украина към Русия след като е нямало Украина?2--Кой изгони от Киев руснаците и ги запукити на 1000 километра на север и как успя да изгони народ от собствените му Киевски земи след като цял свят знае че тоз народ не мож изгони и от чуждите земи.

357

456 до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Уффф, много си обидчив. Русия в никакъв случай не е безпомощна, но е факт, че икономическото й развитие през последните 15 години съвпада ТОЧНО с курса на петрола. Това показва липса на каквато и да е друга субстанция в икономиката й. Това е и проблемът, за който Путин постоянно говори (модернизация, диверсификация, откъсване от влиянието на енергийния сектор и т.н.) Сега той казва, че има проблем, ти казваш, че нямало - еми аз вярвам на него, сори.

356

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ--Пак си личи че не си бил в Украина-тези 20 милиона които говорят руски просто го знаят,но от тях 15 милиона са украинци и в къщи си говорят украински.Само на запад има хора които не знаят украински-разните малцинства.В случая-македонци са руснаците-тъй като са народ появилсе векове след украинския-от българите взел писменост,език-от Украина името Рус,религия-и ей ги днес-световен агресор !

355

до 466

преди 9 години

Украинецо, руснаците не били славяни ли? Нещастни заблудени човече, вероятно имаш зеленикава кожа от злоба към Русия. Защо не кажеш на българите, че са смесица от турци, гърци и други народности, но са възприели турския манталитет. Украинецо, разсъжденията ти са абсурдни. Да не си някакъв индивид от Лвов?

354

украинец

преди 9 години

До до 453-----------Руснаците не са точно славяни-те са одмурто-мордовци-славяни-татарска смес и са с азиатски манталитет.Имат и доста шведски примес.Но нямат въобще шведския манталитет.-приели са татарския.

353

Анонимен

преди 9 години

Няма други промити мозъци като русофилските.

352

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ-------------След като Русия има най-главното-суровини,защо народът и живее в мизерия ,а Япония ,която няма грам суровини живее в охолство ?

351

до 453

преди 9 години

Украинец, глупостта ти е голяма! Руснаците са славяни, не монголци. Украинците също са славяни, но не западни славяни, а източни. Славяните някога са били едно, по-късно се разрастват в различни посоки. Всички тръгваме от един корен, който не е монголски. Както българския корен не е турски. Така че украинецо скрий се някъде с твоята омраза към Русия.

350

Анонимен

преди 9 години

Всички възхваляват джуджето и Русия, но не виждам опашки от желаещи да живеят и успяват в Русия.Дори на джуджето дъщерите живеят в Европа.Не ми хвалете политик, който държи народа си в мизерия и го кара да мечтар да емигрира.И да, икономиката на Русия е куха.

349

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ---Много се извинявам,ама ти май никога не си бил в Украина.Аз по произход съм от Западна Украина,учил съм в Харков-говорят главно украински,в Одеса съм бил и в Донецк-говорят и украински и руски.Одеса е парадокс -над 50 % са руснаци,а 90 % мразят Путин и се бият за Украина.В момента няма по единен народ от украинския и по разединен от руския-Русия,която открадна името Рус от украинците е пред разпад.

348

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

"Русия ги има за още поне 200 години"САЩ+Канада за още поне 300 години!Суровини има навсякъде, а и винаги можеш да си купиш, въпросът е да имаш ИКОНОМИКА, а не като Русия, съдбата ти да зависи от игрите на стоковата борса в Ню Йорк, хахаха!

347

украинец

преди 9 години

До 1994------------Малко грешиш-Киев не е създал Русия,макар да и помага малко.Когато е имало Украина под името Киевска Рус-народа който сега се нарича руснаци е бил във вид на изостанали славянски племена под власта на Златната орда-300 години са били под татарска власт.После присвояват името рус-нали трябва да се наричат някак.Всеки който е живял в Русия знае колко много монголоидни физиономии има в Русия.

346

Чер арапин

преди 9 години

Анисия, ето хорошо!

345

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Не, аз пиша точно "до СПРАВЕДЛИВ" само в събджект полето, ако има друг, слагам номера, не подценявая непознати чак толкова.

344

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Напротив, ти чети моите добре, защото говориш икономически нонсес!!!Теориите ти, че Америка е виновна за разбунтуването на украинския народ срещу поглъщането на Украйна от Русия не мога да оборя 100%, но иконмическите ти теории са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!

343

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ----------------Украинската Държава чадо русофилско е от 9-ти век.Тогава се е казвала Кивска Рус.Името Украина официално е от 11 век.Преди това се е казвала Киевска Рус.От името 'РУС',което е име на шведско племе.По късно татарските орди смесени с изостанали славянски племена открадват името рус и се кръщават с него.Сега даже наричат себе си "руснаци".И както казва един украински професор по история: "Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с морето Трудность с пониманием русских

342

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Аз съм тоя, дето пише "до СПРАВЕДЛИВ", само.Друг проблем?

341

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

И какво си се заял с думата "трудолюбие", нима не знаеш, че различните народи имат различна икономическа активност според манталитета? Един американец зарязва къща и среда и се мести на 2000 км за нова работа за СЪЩИТЕ пари, само заради по-доброто кариерно удовлетворение... Кажи ми, че един грък е същия - еми няма да ти повярвам.

340

украинец

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ-----------САЩ са най-напредналата и най демократичната държава на земята.Благодарение на намесата на САЩ в стотици конфликти по света-имаме мир на земята вече 70 години. Господ да благослови Америка !!!

339

Анонимен

преди 9 години

Руснаците купуват онова което не могат да откраднат. Например демонтират високотехнологичните заводи в Украйна.