227

Анонимен

преди 9 години

е те и от Скорпионс всички са американци

226

Анонимен

преди 9 години

До 279И плащат данъците в София?не? ееее...

225

Соро

преди 9 години

до брейЗащо тогава "освободителя " ти отиде в турция да праваи алъш вериш с "поробителя " ти ?Трябва да се върнете в предучилишна *** !

224

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВсички от Металика са американци, всеки с различни корени.

223

тролгеносен

преди 9 години

До Анонимен 282Ама че си тъпо парче!! Сто пъти ти казах, че се пише милИАрд!! Ама то май по-лесно ще ти влезе нещо отзад отколкото в главата ти:))

222

Анонимен

преди 9 години

За процесорите Интел и след 2006 година кой ги купи и произвежда а ... май Китай ...

221

Анонимен

преди 9 години

Някой другаре от седерастията се изходиха днес тук

220

Анонимен

преди 9 години

До тролгеносен---какъв крах бе ***,от началото на санкциите,Русия е сключила договори за над 880 милярда долара...и декември купи най-големите газохранилища на Германия...и това ако е фалирала икономика?!!??

219

юбералес

преди 9 години

Само не разбрах къде се изпариха хилядите натовци-чернокожи в Дебалцево. Не вярвам ТАСС да са лъгали. Те никога не лъжат. И как ''Непобедимая и легендарная'' която може да влиза и излиза в Киев през два часа, едно Дебалцево не можа да вземе и то пазено от гейове.

218

Анонимен

преди 9 години

Русия е високотехнологична земеделска страна без земеделие и технологии.

217

Анонимен

преди 9 години

Кърк Хамет- жив турчин ... Ларс Улрих роден в Дания

216

Я Русский

преди 9 години

Според радио прихваща най-вече получена разузнавателна Sun Novorossia чувал английски и полски език. - Аз съм човек безкръвна - каза Едуард Basurin. - Но с такъв страх, че трябва да ги пуснеш? Ние ще им дадем шанс да остане жив. Но всичко трябва да се разбира много добре, че това е враг, който се появи на нашата земя.

215

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"oyblogg" - да допуснем че има истинност. А представяш ли си какви са цифрите на укропите ? x10 x100 x1000 ?

214

Б.О.

преди 9 години

До ***---------------защото имаме продажници,както в политиката така и обикновенните хора--виж тук какви *** коментари има...САЩ ...та САЩ--само,че не знаят колко е гот да си в САЩ--черните те стрелят,латиносите те режат с ножове,азиятците те тровят ,а полицията те арестува ако си с различно мнение от това на правителството .....та в момента САЩ е по-кофти и от СССР--това го пиша,защото съм го видял с очите си.Американската мечта умря...остана само прахта в очите ни и лозунгите.....

213

Анонимен

преди 9 години

Ей ***, процесорите Интел кой ги произвежда? Кажи ми един от Металика, който е американец?

212

Соро

преди 9 години

до брей Според теб трябва да измират хора защото преди е ставало нещо.В кой век живееш ?Били сме под робство..българин съм до прабаба и прадядо..за тях са ми казвали ,за по назад не знам.Сега защо не нападнем Турция и да избиваме децата им ? Така ли трябва...нямам думи за умувните ти.После защо сме били зле , то бива тъпотия ама чугунената е върхът.

211

Я Русский

преди 9 години

Украински сили за сигурност се опитват да поемат контрола на Logvinova село. близо Logvinova вероятно заключена доста голяма единица на въоръжените сили на НАТО или западни наемници, които се опитват да се измъкнат от котела. През последните два дни на украинските въоръжени сили извършват насилствени нападения срещу милицията, за да се освободи единица.

210

Анонимен

преди 9 години

До *** 259а бе ***,ако некой е убил или гепил нещо,трябва ли и ти да го правиш и след това да се оправдаваш пред съдията : Ама и Пешо го е правил ,що ме обвинявате мен!Не разбираш ли каква тъпня пускаш за да защитаваш анексията на Крим и войнатав Украйна !

209

наблюдател

преди 9 години

конфликта е в началото си все още изходът е само един разгром на десен сектор фаш кликата лаинаренко

208

финансистов

преди 9 години

защо всичко в русия се смята в долари ,а не в рублей,например бюджет,разходи,приходи цени,дори военния бюджет? само питам де.