151

Анонимен

преди 9 години

Вова, не спирай докато не смачкаш и последния украински фашист - нека крайната ти спирка бъде Кракув.

150

Анонимен

преди 9 години

Най-големия позор за украинците е че извървяха дългия път от хитлеристи и есесовци до *** и слуги на еврейския империализъм!Не трябва да се мислят за герои, а за най-обикновени леки жени, които позволяват на всеки да ги язди!Не забравяйте че есесовците са се борили не само срещу комунизма, а и срещу евреите! Не е лошо да се провери дали Степан Бандера не се е обърнал в гроба, ако е видял какво се случва днес...

149

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Путин отново доказа, че е голям стратег и велик държавник !Путин ги надигра всичките !Това е поредният голям успех на Русия на международната сцена.

148

bg

преди 9 години

До Анонименевтин пренос на газовите доставки за европа. Даже в документа от споразумението го има споменато. Победител е Путин, иначе отоплението зимата на 2015 в западна европа ще е на дърва.

147

Миролюбецът Путин

преди 9 години

Украйна, Молдова, Грузия просто застрашават независимостта на Русия. Ето защо този православен и славянолюбив бранник на мира Путин героически ги възпира с танкове и ракетни установки !

146

Анонимен

преди 9 години

Няма нито един американски щат в който да е забранено проучването за шистов газ. Съжалявам, номер205, но вече е ясно, че родния ти език не е БЪЛГАРСКИ.

145

акълмайстор

преди 9 години

Ай Майдан,вот Майданстрес получибай Обам!

144

Анонимен

преди 9 години

Заводите в Донбас не са почеливши, а са на дотации. Украинците могат да дадат икономическа и политическа автономия на ДНР и ЛНР и да ги оставят да чакат хуманитарни конвои от москва

143

РБ

преди 9 години

Ква сложна е международната политика,никой не я вдява!

142

Ники

преди 9 години

Донбас не е обречен на обезлюдяване-напротив там са всички суровини на Украйна.

141

Анонимен

преди 9 години

"""Един от неграмотните казва на тебе,грамотния,че проучването за добив на шистов газ е забранено вече в няколко американски щата,последният от които е щата Ню Йорк."""Пак да повторя, че проучването за шистов газ е забранено само в най-бедната европейска държава. Разбирам проблемите на рускоговорящите с моя роден език, но като не са наясно по-добре да не коментират. Относно забраната за проучването за шистов газ в няколко американски щата - голяма глупост!

140

У

преди 9 години

50 руски танка са влезли в Украйна тази нощ.....това не е края,това е само началото.След месец същата четворка в Киев за подписване на капитолация.

139

Анонимен

преди 9 години

Айде! Пре*аха ни! Пак ще се вдига бензина....

138

Анонимен

преди 9 години

Украйна става федерация. И то е само загатнато. Нищо друго не разбрах. И разни тук коментирали с 200 коментара.

137

viovioi

преди 9 години

А Дани Митов още ли иска да прави натовски щаб в София? Най добре да си припомни българския, че нещо много завалено го спика.

136

Анонимен

преди 9 години

hOGG, ти да не живееш с илюзията, че германците нещо са забравили или простили?!?!?

135

Анонимен

преди 9 години

Оставете за момент световната политика, а ми отговорете на въпроса: Усетихте ли как българите отново сме преебани???Русия и Европа са на път да се разберат, а в същото време Южен поток вече е Турски поток и заобикаля България!Продължавайте да гласувате за ГЕРБ и да си мислите че сте "европейци"! ***

134

Соро

преди 9 години

След като Украйна влезе в НАТО и ЕС в Донбас и Луганс ще останат само старци !Честито ,*** насади вековна омраза в Киевската Рус !!

133

Анонимен

преди 9 години

Руската икономика е фалирала, банките са пред банкрут - егати победата

132

Анонимен

преди 9 години

от мача победители са Меркел и Оланд с тежък нок-аут за Путин.За Путин остава утешителна награда Крим и влияние в Донецк и Луганск като втори допълнителен бонус,за което Путин е мн. доволен.За победителите се присъждат 3 точки и един месец хвалби по медиите. А за бай ГанчоAmerican illusion