94

Анонимен

преди 9 години

Всички са наясно с ролята на САЩ в конфликта, само на пудела Плевнелиев, Шаламанов и Дефорамторския блок нищо не им е ясно, защото речите им се пишат във Вашингтон.

93

украинец

преди 9 години

До до 129------------Турска армия не е имало в България-турската армия идва когато става ясно ,че Русия ще нападне Турската империя,част от която е била България.Руснаците бързат да дойдат защото се е носил слухът,че Султанът иска да даде пълна автономия на България.А като даде-няма повод да нахлуват руснаците.Затова е бил обесен и Левски-защото не е искал да идват руснаците.Обесен по настояване на Граф Игнатиев-руски посланник в Цариград.Русофили-неуки хора.

92

bягода

преди 9 години

ако така расъждавате много сте зле русия е велика и са християни като христос

91

GERB i RB

преди 9 години

Рашие се уплашиха че може да се сбъдне една наша мечта НАТОвския черноморски флод воден от нашия Дръзки да абортира на кримския бряг, и тогаваааа.

90

Анонимен

преди 9 години

До АнонТрети УКТРАИНСКИ фронт влиза в България през 1944 и я окупира! Не само окупира, но и насажда комунизъм, съгласуван с големия приятел на България - Чърчил.С промоция - кратки празнични бомбардировки.

89

Анонимен

преди 9 години

До мимиМи Путин направи майдана, той с неговия си сатрал Янукович подпалиха огъня

88

Анон

преди 9 години

До украинецслед като се оказа, че украинци са освободили Аушвиц - Първи УКРАИНСКИ фронт , Вие , украинците сте отговорни за 45 г. комунизъм в България. За 30 000 жертви врещу Германия през ВСВ , защото ни включихте в Трети УКРАИНСКИ фронт. После , заради вас Народният съд изби още няколко хиляди българи.

87

мими

преди 9 години

Омръзна ми да чета колко е виновен Путин за конфликта в УкрайнаЖурналистите не казват кой запали майдана. Самите американци признават за помощ с оръжие и средства.САЩ искат те да диктуват как да живее светът, да наложат тяхната "демокрация". Видяхме каква демокрация създадоха в Ирак, Либия, Иран като свалиха шаха. Като капак сега ИДИЛ тяхна рожба е, както Бин Ладен

86

Анонимен

преди 9 години

До ЗАПОМНЕТЕ:krj.lmk;l

85

Анонимен

преди 9 години

Исторически Русия е най-големия враг на България, заедно с Београдските разбойници

84

ХА,ХА,ХАААА...

преди 9 години

"Мешката " викаш , а....??!!Не другарче, не тръгвам на война преди да гръмна "руския ибрик" до себе си---ЗАЩОТО АКО НЕ ОТПРЕД --ТЕ ЩЕ МЕ УБИЕШ ОТЗАД , В ТИЛА!ЗНАМ ЧУДЕСНО КАК СА ВИ ВЪРЗАНИ НИШКИТЕ В ЧЕРВЕНИТЕ МОЗЪЧЕТА...ХА,ХА,ХАААААААТи ще си първия ,другарю...и се радвам ,че няма да знаеш от къде ти е дошло!Понимайш....??!!

83

до 129

преди 9 години

Също трябва да се знае,че 1877 година България вече е имала почти пълна автономия--Пич, не се излагай да пишеш дивотии! Каква автономия като в България има огромна турска армия, която бива изметена една от реската армия. Пий си парцуцата и не се занимавай с неща, които не разбираш.

82

украинец

преди 9 години

До муспи------------Който е учил история добре знае,че Русия не е никога искала да освободи България от "турско робство" а е искала да я заграби.Също трябва да се знае,че 1877 година България вече е имала почти пълна автономия,извоювана от БГ народа и пълна 100 % религиозна свобода.Те ни узорпираха освобождението.Най главното-не ни е "освбодила " русия а Руската империя,което значи-Русия,Украина,Полша,Финландия,Грузия и други.Стига с това -"Русия ни освободи"!

81

Анонимен

преди 9 години

До Василев"веднага бързате да има преговори!"Затова воие, Путин , отидохте в Киев, Париж и Берлин - да искате да се спазват мински споразумения и 'терористите' да върнат завзетите територии

80

Анонимен

преди 9 години

До НЯМА ТАКОВА НЕЩО!"ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА..." Приготвяй мешката и чакай призовката. да бъдеш в първите редици на целия демократичен/свободен свят срещу Тъмната страна. Геройски да загинеш . Паметник да ти въздигнем! :)

79

Az

преди 9 години

Лавров е изключително откровен и този път Русия е тази, която назовава нещата с истинските им имена. Запада се опитва да води пропаганда и да представя нещата такива, каквито не са. За разлика от студената война, сега проверката на информация, съпоставянето на източниците й, отнема минути. Затова запада се безпокои с право, че губи информационната война, защото лъжите му не минават. А след като не може да излъже дори своето общество, няма на какво да се надява. Украйна беше пожертвана, жалко ...

78

до запомнете

преди 9 години

Русия приятелю,не е спирала да воюва от създаването си до сега.И руският войник никога не се пита защо воюва.Поддържането на военни конфликти води глад и мизерия само за воюващите а за подстрекателите(сащ,Русия и др) носи само печалби .Така че,не ги мисли руснаците те си плетат кошницата и ще я изплетат. Сащ също ще постигне своетоа Украйна ще изчезне,понеже ще стане размена монета за интересите им.

77

Анонимен

преди 9 години

До говори КиевАбе, Киев, много народ, много нещо трепете бе:)Ако така продължавате да ги кремирате, няма да остане жив терорист да ви обкръжава в котле. Тогава още ли ще искате мир?

76

Анонимен

преди 9 години

Василев ти си голямо куку бе човече ходи се ликуваи на 4 км. питат за теб...

75

муспи

преди 9 години

Да не допуснем атомна бомбардировка на България, това значи да спре геноцида!