7

Анонимен

преди 9 години

Аз съм за добрия стар колан.

6

един българин

преди 9 години

Леле мале! Първо нека се уточни какво представлява удряне и какво пошляпване.А що се отнася до физическите наказания в училище, мисля че те отдавна са в миналото.Много отдавна у нас още в килийните училища, а до неотдавна и в цивилизовани страни като Англия е било прието учениците да бъдат удряни с пръчки, да стоят на колене срещу стената и т.н. Тия неща ги няма отдавна нали?А удрянето на шамари се използва и от психолозите. Ако току що сте оцелели от бомбен атентат и сте неадекватни.

5

уточнение

преди 9 години

Германия не е някакво министерство и разни неправителствени организации!По принцип народа няма нищо общо с политическите организации!Все едно някой да каже,че България е Делян Добрев и БХК,дето връткат далавери с ***!Изобщо,по-полека с обобщенията и изводите!

4

Анонимен

преди 9 години

Децата не са "лиготии" щото родителите им ги бият малко. По-добре лигаво поколение отколкото като през 50- и 60-те.Дисциплинирани пионки научени като свирне сирената да гърмят бомбата и няколко изтрещяли старчока отгоре който се плашат с ядрен апокалипсис.А после като дъртите изпукат- като отвързани.Защото боят е възпиращо средство и то не за дълго.

3

Райна

преди 9 години

Стига с това "днешните младежи такива, днешното поколение онакова"!!!Все едно е имало някога по-възрастно поколение, което е харесвало подрастващото. Винаги застаряващите изтъкват колко по-свестни са били като млади, понеже в повечето случаи това няма как да се провери. Аман от съвети как да се развиват младите при условия коренно различни и дори непонятни за възрастните!

2

Аха

преди 9 години

Сега коригиращият бой съществува на земята от като се е родил човека. Новите методи измислени от псевдо психолозите са тук от има няма 30 години. Нека видим кави поколения са се пръкнали. ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ А?

1

Анонимен

преди 9 години

А бе знае се още откак свят светува - бий дупе, да не биеш дупище.