318

niki

преди 9 години

NIE SME JIVOTNI ZA CIONISTITE . TE ISKAT DA SE LEE SLAVIANSKA KRAV .

317

Анонимен

преди 9 години

поне тока от Мариците да ни пуснат безплатно.

316

Анонимен

преди 9 години

И забележете къде-в най бедните и слаби източни държави. Защо не разположат в Гърция? Русия е на 200 км от границата ни, при евентуална война ще ни пометат като бързия влак, докато САЩ от 11 хил км ще правят гневни изказвания... Поредното заемане на грешната страна.

315

Анонимен

преди 9 години

В Гърция и Турция май не им минава номера , да ги издържат на тяхна територия и да им заемат територията безплатно !

314

Анонимен

преди 9 години

Значи всяка държава където ще бъдат разположени тези " центрове " Ще отговарят за издръжката им ( финансирането им ) плюс от средата на нато ! И това е за защита !Ще се реши през юни ? Кой ще го реши ?- никой не се противопоставя !Безплатно настаняване , пък и издръжка ! И над Конституцията !

313

даммм

преди 9 години

Робството върви с пълна сила.......турците ряпа да ядът

312

олеле

преди 9 години

Какви са тези про. стотии!!!!

311

Анонимен

преди 9 години

Пък що не решат да ни вдигнат доходите? Що само техни прищевки? Що не се опитат в Гърция? Там не минава номера!

310

Анонимен

преди 9 години

"НАТО реши днес в България, Румъния, Полша, Латвия, Литва и Естония незабавно да бъдат създадени многонационални командни и контролни центрове на пакта."А ние казахме ли си мнението или няма значение?

309

Анонимен

преди 9 години

Намерили село без кучета, че и заповеди ще раздават!!!!! Няма кой да се опълчи, нали?

308

Сега стана ...

преди 9 години

... ясно защо дойдоха Кери и Нюланд преди 3 седмици в София. Ще има и още изненади.

307

Анонимен

преди 9 години

Защо само 5000 се пита в задачата 50 000 нека разположат ако искат така ръзпръснати ще им приложим хватката на СПАРТАК ТУК 5000 там 5 000 и обома да идва да им събира кокалите.

306

Анонимен

преди 9 години

Лошото е,че тези хора независимо от нагласите си,са оръдие за налагане на икономическите интереси на елита.Колкото по-разслоено е икономически едно общество,толкова по-голям риск има за военен конфликт.

305

Анонимен

преди 9 години

Психически здрав човек не би избрал професия военен.

304

Шоп

преди 9 години

До Опонентпри една война между русия и сащ победител няма да има. Всички ще сме победени - целия свят---------------- Именно, и аз това казвам. По-добре така, отколкото да чакаме руснаците да си произведат танковете и самолетите и да ни унищожат безнаказано.

303

Анонимен

преди 9 години

Да анализираме американците.Преди всичко имат комплекс за вина свързан с прекъсване на родовата връзка при емигрантите.Страдат и от комплекс за преследване подхранван от чувството за отговорност към стореното от предците на чужда територия.Тези комплекси ги правят агресивни и склонни да приемат социални роли ,които са в разрез с личните им убеждения.Специално наемните войници са индивиди неспособни сами да разрешат личните си конфликти подсъзнателно търсещи институционизиране.

302

анализатор

преди 9 години

Още "ЗАСЛУГИ"на политиците към България и българите: 1. Вмешателство от американска страна във външната политика на българия! ЗАЩО?2. Скъп американски ток от от Марица Изток 1 и 3! Кой и ЗАЩО подписа договорите?3. Канадската "ДЪНДИ ПРЕШЪЛ МЕТЪЛС" - кражба на златото на България! Дават само 1% по концесионен договор! Кой подписа този грабеж и ДАЩО?4. Не можем да съдим американски гражданин, който е извършил престъпление в България! А те могат да съдят българите в САЩ по техните закони?

301

ХАХАХАХАХАХАА

преди 9 години

Егатти политиците и стратези дето сте всички... що българина не си гледа в своята паница а винаги в чуждата и до кога ще бъде всезнайко и майстор по всичкология? смешни сте свички....

300

Шоп

преди 9 години

Разбира се, ч хората са притеснени - 350 хил. професионална армия, а като цяло 1 млн, въоръжена с най-съвременна техника. И народ, настроен да изяде света. Вие не бихте ли били притеснени ако имате такива съседи?

299

Анонимен

преди 9 години

Колко трябва да си отчаян за да станеш наемен войник?Без войници и без оръжие няма риск от войни.Както е казал народът:Където има дим ,има и огън.Ето затова натовци не ни трябват.Значи всички,които искате да воювате направете си лагери в пустинята,да ви дадат оръжие и се гърмете на воля.